Sydän korut

Sydän korut

Sydänkorut tai sydän riipukset ovat arvokkaita esineitä. Ne voivat tarjota ulkoisen linkin henkilöihin, joista välität eniten. Tämäntyyppisillä boheemeilla koruilla sinulla on mahdollisuus ilmaista rakkautesi antamalla se jollekin. Ne voivat myös toimia lisävarusteina, jotka voit ylpeänä näyttää, kun käytät niitä. Jos luet tätä artikkelia, se johtuu siitä, että tarvitset sydänkoruja tai koska haluat tietää enemmän sydänkoruja. 

Sydänkoruja käytetään siksi usein lahjoihin, olipa kyseessä äitienpäivä, ystävänpäivä tai jotain täysin kolmatta, sitten nämä korut ovat suosittuja antamaan hyvin erityiselle henkilölle. Viime vuosina sydänkorut ovat tulleet yhä trendikkäämmiksi, ja siksi voit myös sijoittaa sydänkorut itsellesi. CHANTI:ltä löydät laajan valikoiman erilaisia sydänkoruja. 

Sydämien maailma 

Vaikka se on odotettu motiivi, sydämen muoto on hyvin muokattavissa. Se voi olla perinteinen, symmetrinen ja mukava ympärillä tai tyylitelty, epäsymmetrinen ja hieman kulmikas. Löydät koruja, joissa on sydänaihe, joka sopii mihin tahansa tyyliin, herkkyyteen tai ikään. Sydänkorut tai sydän riipukset eivät ole vain ilmeikkäitä; niillä on myös kaunis muoto. Lisäksi sydämen erittäin puhdas muoto on kaunis. Kuitenkin pienillä väri- ja muodon vaihteluilla erilaiset tunteet voidaan välittää graafisen esityksen kautta sydäntä piirrettäessä. Itse asiassa on olemassa erilaisia vivahteita, joita sydämen graafinen käyttö voi ottaa koruun, maalaukseen, piirustukseen tai veistokseen. 

sydän korvakorut

Perinteiset sydämet 

Perinteinen sydämen muoto näkyy kartoissa, kakuissa ja koristeissa, ja se on tyyppi, jonka opimme piirtämään lapsina. Se on uskomattoman suosittu kaikentyyppisissä koruissa - korvakoruista riipuksiin, rannekoruihin ja jopa renkaisiin. Vaikka muoto pysyy samana, materiaalit voivat tehdä suuren eron ilmaisuun. Kiiltävä 8 karaatin kultariipus tuntuu rennommalta kuin riipus, jossa on kauniita timantteja ja syvänpunainen rubiini. Mukava hopeinen sydänrannekoru tuntuu erilaiselta kuin kaksisydäminen kaulakoru pariskunnille. 

Claddagh on perinteinen aihe, joka sisältää myös sydämen. Se liittyy pääasiassa Irlantiin, mutta sen juuret ovat muinaisessa Roomassa. Claddagh-koruja on saatavana renkaina, riipuksina, rannekoruina ja korvakoruina. 

Tyyliteltyjä sydämiä 

Jos perinteinen, normaali sydämen muoto ei sovi ystävänpäivääsi tai jos haluat muuttaa sitä hieman, löydät suunnittelijoita, jotka tulkitsevat sydäntä vapaammassa muodossa tai tyylitellymmissä muodoissa. Käyttämällä abstrakteja ja veistoksellisia siluetteja sekä negatiivisen tilan ja värin rohkeita käyttötarkoituksia, joko emalilla tai jalokivillä, korusuunnittelijat keksivät sydämen uudelleen kohottavalla tuoreudella, johon naiset parveilevat. 

Sivuttaiset kaulakorut ovat uusia kohtauksessa, ja on olemassa monia sydäntyylejä, joihin on lisätty Cupidin nuoli. Näitä kaulakoruja on saatavana eri metalleina ja ne ovat hieman kulmikkaampia kuin perinteisemmät tyylit. 

Toinen iankaikkisen rakkauden ilmentymä on sydämen muotojen yhdistäminen infiniittiseen symboliin. Löydät nämä myös vierekkäisistä kaulakoruista ja perinteisemmistä riipuksista. 

Hyvä asia on, että siellä on tyylejä jokaiseen makuun. Ehkä jotain yksinkertaista ja makeaa tyttärelle tai tyttärentyttärelle. Lisää lastesi syntymäkivet tai medaljonki, jossa on kuvia äidille. Vaimosi tai tyttöystäväsi saattaa rakastaa vaakasuoraa kaulakorua, kun taas voit myös mennä all-out sydämellä, joka tippuu timantteihin. 

Anna hänelle sydämesi sydämen muotoisilla koruilla. 

doubledouble

Sydänkorut lahjoja varten 

Sydänkappaleen antaminen on ele, jolla voi olla erittäin suuri vaikutus riippuen siitä, kenelle sydämen muotoinen jalokivi annetaan. Itse asiassa tärkeintä, kun päätät antaa sydänkoruja lahjaksi, on se, että henkilö, jonka annat sen ymmärtää tällaisen eleen merkityksen.    

Kun olet parisuhteessa, ystävänpäivä on täydellinen aika antaa lahjoja kumppanillesi. Mikään ei ole kauniimpaa kuin antaa sydämellinen pala rakkaallesi. Ystävänpäivän lisäksi voit hyödyntää myös muita tilaisuuksia henkilökohtaisen sydämen koristelun antamiseksi. Tämä voi tapahtua häiden, syntymäpäivän, vahvistuksen, äitienpäivän, isoäidinpäivän jne. Sydämenmuotoiset korut tai riipukset toimivat yllätyslahjana ilmeisellä symboliikalla, joka ilmoittaa halusi ja intohimosi. Tutustu Tantissa korkealaatuisiin koruihin unohtumattomien hetkien kunniaksi. Tarjoamalla sydänkaulakorun tai sydänkorvakorut jollekin, jota pidät rakkaana, annat hänelle lahjan, jonka hän pitää arvokkaalla tavalla. Mikään ei ole omaperäisempää kuin sydänriipus, joka julistaa rakkautesi.   

Et kuitenkaan välttämättä tarvitse erityistä tilaisuutta antaa tyttöystävällesi tai rakkaallesi sydänsuru. Alla voit lukea erilaisista sydänkoruista.

sydän riipus

Sydän kaulakorut 

Klassinen sydänkaulakoru on täydellinen koru sekä lapsille että aikuisille. Voit valita yksinkertaisen ja klassisen kultaisen sydämen, ehkä yhdellä jalokivellä. Löydät myös erityisiä ja värikkäämpiä sydänkaulakoruja lapsille, joissa riipus itsessään on sydämen muotoinen eläimillä tai kukilla. Aikuiselle naiselle yksinkertainen sydän on myös täydellinen, mutta lisäksi tarjoamme monenlaisia sydänkaulakoruja, joissa on jalokiviä. Riippumatta siitä, mitä makusi ovat, voit löytää sydänkaulakorun, joka sopii sinulle juuri oikein. Pidätkö kullasta, hopeasta vai valkoisesta kullasta? Yksinkertaisia ja moderneja koruja tai eksklusiivisempia koruja jalokivillä? Chantilta löydät laajan valikoiman sydänkaulakoruja jokaiseen makuun, joten voit hemmotella itseäsi tai jotakuta, josta välität henkilökohtaisella lahjalla. Jos haluat erityisen ainutlaatuisia sydänkoruja, voit milloin tahansa valita sydänkaulakorun, jossa on kaiverrus nimi, vuosipäivä tai jotain täysin kolmatta.

double   double

Sydänkorvakorut, rannekorut ja nilkat 

Sydämillä varustettujen korvakorujen valikoima on valtava. Löydä kaikkea yksinkertaisista sydämenmuotoisista nastoista jalokivien nastaisiin roikkuviin korvakoruihin, joissa on sydämet. Myös rannekorut ja nilkat löydät söpöllä ja klassisella sydänsuunnittelulla, ja älykäs asia niissä on, että voit valita ne viehätysvoimalla, jotta sinulla voi olla sydämen viehätys muun muassa.   

Avaimenperät sydämillä 

Ehkä et ole niin paljon koruja, mutta silti kuin sydänkorut, niin voit myös löytää avaimenperät sydämillä. Siten sinulla on aina sydämesi mukanasi. 

Tarkista uusimmat postauksemme!