Medaljongit kultaa

Form
 1. Sydämet
 1. Kukka
 1. Ovaali
 1. Ohjehinta 587,-
  CHANTI hinta 515,-
 2. Ohjehinta 446,-
  CHANTI hinta 391,-
 3. Ohjehinta 349,-
  CHANTI hinta 317,-
 4. Ohjehinta 323,-
  CHANTI hinta 309,-

Medaljongit kultaa tyylikäs design, löytää kaunis mitali kultaa. CHANTI on laaja valikoima kultaiset medaljongit kullan ja meillä varmasti on mitali, joka sopii omaan makuun. Voit käyttää kultamitalin kaikissa yhteyksissä, ja sopivat kaikki tyylit. Tämä tarkoittaa, että nautit mitali kullan ja meillä on paljon valita. Voit myös ostaa niitä erittäin edullisia hintoja Chanti. Valitse suosikki mitali kullan ja jotta sen meiltä. Lähetämme sen muutaman päivän ja saat sitä turvallisessa lahjapaketti.

Mikä on kultamitali?

Kultamedaljonki on eräänlainen riipus, joka voidaan avata ja sisältää pienen muotokuvan. kultaiset medaljongit ovat yleensä pyöreitä, ja ne voidaan saada myös kaiverruksella.

Mistä ostaa kultamitali?

Täältä CHANTIsta voit ostaa kultaisia mitaleja kaikissa muodoissa, materiaaleissa ja hintaluokissa - jokaiselle löytyy jotakin!

Mikä kultamitali minun pitäisi ostaa?

Kultamitaleja on monia erilaisia, ja mikä niistä ostaa, riippuu vain henkilökohtaisesta tyylistäsi. Jos pidät jostain makeasta ja naisellisesta, voit valita pienen sydänkultamitalionin tai ehkä sellaisen, jossa on kaiverrus. Lisäksi meillä on myös suurempia, kiiltäviä kultamitaljoja, jos niistä pidät.

Læs mere
Læs mindre
  Kategoriat