1. SALE Sydän nalle nappikorvakorut hopeaa EXTRA 40%
  sydän nalle nappikorvakorut i hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja 1 tasapintainen punaista emaljia.
  Ohjehinta 41,-
  CHANTI hinta 34,-
  EXTRA 40% 21,-
 2. nalle timantti nappikorvakorut 14 karaatin kultaa, jossa on r kanssa kiiltävä pinta ja 2 single cut valkoinen timanttia yhteensä 0,016 ct.
  Ohjehinta 246,-
  CHANTI hinta 216,-
 3. nalle korvarenkaat 9 karaatin kultaa kanssa kiiltävä pinta ja .
  Ohjehinta 92,-
  CHANTI hinta 80,-
 4. kalliita korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen emalji ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen lila emalji ja tasapintainen vaaleansininen emalji.
  Ohjehinta 57,-
  CHANTI hinta 54,-
 5. kalliita nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen monivärinen emalji.
  Ohjehinta 53,-
  CHANTI hinta 48,-
 6. panda setti korvakorut ja kaulaketjut hopea ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen pinkki emalji.
  Ohjehinta 34,-
  CHANTI hinta 32,-
 7. sydän panda nappikorvakorut i hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja briljanttihiottu valkoinen emalji ja briljanttihiottu emalji ja briljanttihiottu punainen emalji.
  Ohjehinta 37,-
  CHANTI hinta 29,-
 8. nalle nappikorvakorut i kullattua hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja 6 viistehiottua valkoista kristallia.
  Ohjehinta 29,-
  CHANTI hinta 25,-
 9. nalle lasten korvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja viistehiottu ruskea kristalli ja 6 viistehiottua mustaa kristallia.
  Ohjehinta 25,-
  CHANTI hinta 23,-
 10. ihastuttavia jääkarhu nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji.
  Ohjehinta 25,-
  CHANTI hinta 22,-
 11. koalakarhu korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen emalji ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen harmaa emalji.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 22,-
 12. hienot pesukarhu korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen harmaa emalji ja tasapintainen emalji.
  Ohjehinta 24,-
  CHANTI hinta 22,-
 13. panda nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen laventelinvärinen emalji ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji.
  Ohjehinta 24,-
  CHANTI hinta 22,-
 14. joulu nalle korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 24,-
  CHANTI hinta 22,-
 15. SALE Hienot nalle nappikorvakorut hopeaa EXTRA 40%
  hienot nalle nappikorvakorut i hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja briljanttihiottu vaaleanpunainen emalji ja briljanttihiottu lila emalji.
  Ohjehinta 39,-
  CHANTI hinta 34,-
  EXTRA 40% 20,-
 16. kivoja nalle nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
 17. panda nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen pinkki emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 20,-
 18. kivoja panda nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja briljanttihiottu emalji ja briljanttihiottu valkoinen emalji.
  Ohjehinta 21,-
  CHANTI hinta 20,-
 19. sydän panda korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 20. koalakarhu nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen harmaa emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen sininen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 21. koalakarhu korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen harmaa emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen sininen emalji ja tasapintainen pinkki emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 22. panda emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen pinkki emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 23. panda nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji ja tasapintainen vihreä emalji.
  Ohjehinta 21,-
  CHANTI hinta 19,-
 24. koalakarhu korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen harmaa emalji.
  Ohjehinta 21,-
  CHANTI hinta 19,-
 25. nalle nappikorvakorut i hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja briljanttihiottu vaaleanpunainen emalji.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 19,-
 26. kivoja nalle nappikorvakorut i hopeaa kanssa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 18,-
 27. SALE panda kristalli nappikorvakorut hopea EXTRA 20%
  panda kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen monivärinen emalji.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
  EXTRA 20% 17,-
 28. SALE Hienot nappikorvakorut hopea EXTRA 20%
  hienot nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen harmaa emalji ja tasapintainen keltainen emalji ja tasapintainen sininen emalji ja tasapintainen emalji.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
  EXTRA 20% 17,-
 29. SALE Jääkarhu korvarenkaat hopea EXTRA 30%
  jääkarhu korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 24,-
  CHANTI hinta 22,-
  EXTRA 30% 16,-
 30. SALE nalle lasten korvakorut hopea EXTRA 30%
  nalle lasten korvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen ruskea emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
  EXTRA 30% 15,-
 31. SALE nalle kristalli korvarenkaat hopea EXTRA 30%
  nalle kristalli korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen sininen emalji ja tasapintainen lila emalji ja tasapintainen keltainen emalji.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
  EXTRA 30% 15,-
 32. SALE nalle nappikorvakorut hopea EXTRA 30%
  nalle nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen ruskea emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen keltainen emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 18,-
  EXTRA 30% 13,-
 33. SALE nalle korvarenkaat kullattu hopea EXTRA 40%
  nalle korvarenkaat i kullattu hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen ruskea emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 21,-
  CHANTI hinta 18,-
  EXTRA 40% 11,-

Korvakorut nallella ovat suloisimpia koruja kenelle tahansa. Korvakorut nallella saatavilla lukemattomissa variaatioissa kullattua hopeaa, hopeaa ja kultaa ja säihkyvällä kivellä kaikissa sateenkaaren väreissä tai ilman kiveä. Ilahduta itseäsi tai elämäsi naista upealla parilla nallekorvakoruja.