Korvakorut Eläimet: Papukaija

 1. papukaija korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen keltainen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen emalji.
  Ohjehinta 19,-
  CHANTI hinta 17,-
 2. pelikaani korvakoru i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen emalji ja tasapintainen monivärinen emalji.
  Ohjehinta 17,-
  CHANTI hinta 15,-
 3. papukaija kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 12 viistehiottua vihreää kristallia ja 6 viistehiottua sinistä kristallia ja 8 viistehiottua keltaista kristallia ja 2 viistehiottua kristallia ja 4 viistehiottua konjakki värjätty kristallia.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 18,-

Papukaijakorvakorut ovat söpöjä, ja niitä voivat käyttää sekä moderni nainen että nuori tyttö. Papukaijakorvakorut ovat usein värikkäitä, ja ne erottuvat hauskalla ja kauniilla tavalla ja tuovat hieman tunnelmaa jokapäiväiseen elämään. Anna papukaijakorvakorut lahjaksi elämäsi naiselle, tyttärelle, sisarelle, tyttöystävälle tai itsellesi. Papukaijakorvakorut saavat hymyn huulillesi ja tekevät päivästäsi värikkäämmän. CHANTIlla on laaja valikoima sekä muotoiltuja että kuvioita sisältäviä korvakoruja sekä yleisempiä korvakoruja moderneissa, klassisissa ja omituisissa malleissa. Katso valikoimamme papukaijakorvakoruja täältä tai katso valikoima muita eläinkorvakoruja ja löydä omaan makuusi sopiva pari.