Muodot / kuvat Ruoka Jäätelö

 1. karkki monivärisiä nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen monivärinen emalji.
  Ohjehinta 42,-
  CHANTI hinta 36,-
 2. jäätelötötterö nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen monivärinen emalji ja 2 viistehiottua pinkkiä kristallia ja 2 viistehiottua vihreää kristallia ja 2 viistehiottua sinistä kristallia.
  Ohjehinta 70,-
  CHANTI hinta 57,-
 3. jäätelötötterö korvarenkaat i hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja 6 viistehiottua moniväristä kristallia ja tasapintainen monivärinen emalji.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
 4. jäätelötötterö nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji ja tasapintainen vaaleansininen emalji ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen konjakki värjätty emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 5. jäätelötötterö korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen ruskea emalji ja tasapintainen konjakki värjätty emalji ja tasapintainen keltainen emalji ja tasapintainen sininen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 6. jäätelötötterö korvarenkaat i hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja briljanttihiottu ruskea emalji ja briljanttihiottu pinkki emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 7. jäätelö lasten korvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja viistehiottu ruskea kristalli ja viistehiottu vaaleanpunainen kristalli ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji ja tasapintainen ruskea emalji.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
 8. jäätelötuutti korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 18,-
 9. SALE jäätelö kristalli korvarenkaat hopea
  EXTRA 50%
  jäätelö kristalli korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua lilaa kristallia ja tasapintainen valkoinen kristalli ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
  EXTRA 50% 10,-
 10. jäätelötötterö lasten korvakorut hopea
  Uusi
  jäätelötötterö lasten korvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 6 viistehiottua moniväristä kristallia ja tasapintainen pinkki emalji.
  Ohjehinta 19,-
  CHANTI hinta 17,-
 11. SALE Hienot jäätelö hopeakorvakorut hopea
  EXTRA 20%
  hienot jäätelö hopeakorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
  EXTRA 20% 15,-
 12. SALE jäätelö lasten korvakorut hopea
  EXTRA 30%
  jäätelö lasten korvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 12 viistehiottua moniväristä kristallia ja tasapintainen monivärinen emalji.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
  EXTRA 30% 15,-