Muodot / kuvat Ruoka Jäätelö

 1. jäätelötötterö korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen ruskea emalji ja tasapintainen konjakki värjätty emalji ja tasapintainen keltainen emalji ja tasapintainen sininen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 2. jäätelö kristalli korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua lilaa kristallia ja tasapintainen valkoinen kristalli ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 3. jäätelötötterö nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen monivärinen emalji ja 2 viistehiottua pinkkiä kristallia ja 2 viistehiottua vihreää kristallia ja 2 viistehiottua sinistä kristallia.
  Ohjehinta 74,-
  CHANTI hinta 61,-
 4. karkki monivärisiä nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen monivärinen emalji.
  Ohjehinta 44,-
  CHANTI hinta 39,-
 5. jäätelötötterö korvarenkaat i hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja 6 viistehiottua moniväristä kristallia ja tasapintainen monivärinen emalji.
  Ohjehinta 23,-
  CHANTI hinta 22,-
 6. jäätelö lasten korvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja viistehiottu ruskea kristalli ja viistehiottu vaaleanpunainen kristalli ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji ja tasapintainen ruskea emalji.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
 7. jäätelö lasten korvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 12 viistehiottua moniväristä kristallia ja tasapintainen monivärinen emalji.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
 8. jäätelötötterö nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji ja tasapintainen vaaleansininen emalji ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen konjakki värjätty emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 9. jäätelötuutti korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 21,-
  CHANTI hinta 19,-
 10. jäätelötötterö korvarenkaat i hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja briljanttihiottu ruskea emalji ja briljanttihiottu pinkki emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 11. jäätelötötterö lasten korvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 6 viistehiottua moniväristä kristallia ja tasapintainen pinkki emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 18,-
 12. SALE Hienot jäätelö hopeakorvakorut hopea EXTRA 20%
  hienot jäätelö hopeakorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
  EXTRA 20% 17,-