Helmiäinen riipukset

 1. Støvring Design elämänpuu kaulaketju, jossa on riipus 8 karaatin kultaa 1 valkoista.
  Ohjehinta 277,-
  CHANTI hinta 249,-
 2. pisara kaulaketju kullattua hopeaa riipus kullattua hopeaa kiiltävä pinta ja 1 viistehiottua valkoinen helmiäistä.
  Ohjehinta 30,-
  CHANTI hinta 27,-
 3. helmiäinen riipus hopeaa kiiltävä pinta ja 1 pyöröhiottua valkoista helmiäisenpalat.
  käärme maks.: 1,8 mm
  venetsia maks.: 1,8 mm
  Ohjehinta 29,-
  CHANTI hinta 24,-
 4. SALE Støvring Design kortti kaulaketju, jossa on riipus 8 karaatin kultaa valkoinen helmiäinen
  Støvring Design kortti kaulaketju, jossa on riipus 8 karaatin kultaa ja 1 viistehiottua valkoista helmiäinen1 valkoista.
  Ohjehinta 154,-
  CHANTI hinta 72,-
 5. upea risti riipus hopeaa kiiltävä pinta ja 6 viistehiottua valkoista zirkonia ja 5 pyöröhiottua vaaleanpunaista helmiäisenpalat.
  käärme maks.: 1,8 mm
  venetsia maks.: 1,8 mm
  Ohjehinta 87,-
  CHANTI hinta 65,-

Helmiäisriipukset ovat ihania ja sopivat hyvin kaikkiin kaulaketjuihin tai rannekoruihin. Helmiäisriipukset ovat saatavilla monessa koossa ja valikoima on suuri. CHANTI myy korkealaatuiset helmiäisriipukset halpaan hintaan. Klikkaa sisään ja löydä oma helmiäisriipuksesi tänään.

Hopeariipus helmiäisellä

Hopeariipus helmiäisellä saatavilla monenvärisenä. Helmiäinen on helmisimpukan sisäkuorelta saatava kerros. Näe CHANTIn valikoima hopeariipus helmiäisellä täältä. Säästä aina 25% - 70% ostamalla CHANTIlta. Löydä lahja itsellesi tai läheisellesi, toimitamme upeassa lahjarasiassa.

Äiti helmi riipukset

Äiti helmi riipukset voi nostaa kaikkia kaulakoruja. Ei ole epäilystäkään, että riipus on suuri vaikutus kaulahihna ilme.Kaunis riipus helmiäistä, voi olla suuri merkitys kaikille kaulakoruja ja auttaa tekemään sen mukavampaa. Etsi äiti helmi kaulakoru tällä sivulla ja uudistaa tyyliäsi ja erityisesti teidän riipukset. Meillä on paljon riipuksia tarjota, niin et ole äiti helmi riipus, voit varmasti löytää muita hienoja riipus Chanti.