Korvakiinnikkeet

 1. helmi klipsikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 valkoista makeanveden helmeä.
  Ohjehinta 92,-
  CHANTI hinta 82,-
 2. kukka klipsikorvakorut i hopea kanssa hiekkapuhallettu pinta ja 2 viistehiottua valkoista zirkonia.
  Ohjehinta 83,-
  CHANTI hinta 72,-
 3. kukka klipsikorvakorut i kullattua hopeaa kanssa musta rodinoitu hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista zirkonia.
  Ohjehinta 120,-
  CHANTI hinta 89,-
 4. Støvring Design korvakiinnikkeet hopea ja viistehiottu valkoinen zirkoni.
  Ohjehinta 111,-
  CHANTI hinta 106,-
 5. neliskulmainen klipsikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 44,-
  CHANTI hinta 41,-
 6. pyöreitä klipsikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 67,-
  CHANTI hinta 62,-
 7. pyöreitä klipsikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 66,-
  CHANTI hinta 60,-

Leikkeet korvarenkaat mukava malleja - Osta korvakorut leikkeet edulliseen hintaan. CHANTI on laaja valikoima korvakorut. Kaikki nämä korvakorut ovat hyvännäköinen, mikä tarkoittaa, että he voivat parantaa oman tyylisi. Ne ovat hyvä vaihtoehto säännöllisesti korvakoruja, ja voit löytää monia hienoja korvakorut täällä CHANTI. Jos tilaat korvakorut, voit aina jotka toimitetaan nopeasti ja olemme valmiita tarjoamaan sinulle hyvää palvelua. Selaa valikoimaamme ja houkutusta. Sinulla on aina 30 päivää paluuta jos et ole tyytyväinen ostokseesi.

Korvakorut leikkeet

Korvakorut leikkeet ovat todella hyvä vaihtoehto standardin korvakoruja. Jos lapsesi haluaa korvakorut, niin ehkä sinun kannattaa harkita ostaa pari korvakorut leikkeet, jotta he voivat olla mahdollisuus testata sitä ja pelata heidän kanssaan. CHANTI on laaja valikoima kauniita korvakorut naisten, tyttöjen ja lasten kultaa tai hopeaa. Jos sinulla ei ole reikiä korviin, mutta haluaisi olla kulumista korvakorut ehkä kannattaa harkita tilaamista pari kaunista korvakorut leikkeet CHANTI.