Korutrendit: Kesä 2022

Korutrendit: Kesä 2022

Ajatus pitkistä öistä, lämpimistä lämpötiloista ja lämpimistä väreistä tuo iloa ja hymyjä huulillemme, eikä se ole saada käsiäsi alas! Alla olemme keränneet parhaat ehdotuksemme ja neuvomme löytääksesi suosikki kesäkorut kesällä 2022. 

Helmiä 
- Modern smykker vuonna 2022

Helmiä kutsutaan meren jalokiveksi - ja hyvästä syystä. Monien vuosien ajan helmikorut on yhdistetty isoäitinsä suosikkikoruihin, mutta näin ei ole enää ollenkaan. Viime vuosina helmet ovat tulleet "trendikkäämmiksi" nuorten yleisöjen keskuudessa kuin koskaan ennen. Helmiä käytetään nyt korvakoruihin, kaulakoruihin, rannekoruihin, nilkkoihin ja jopa hiussolkiin.  Helmi koruja voidaan käyttää kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Esimerkiksi helmiä voidaan käyttää kauniina kaulakoruna hienoon järjestelyyn tai helmirannekoru, joka on muotoiltu farkuilla päivittäin.  On monia hyviä syitä, miksi helmi on täydellinen kesän koruille. Sen lisäksi, että helmen kauneus itsessään on, helmi on myös yksi harvoista korujen materiaaleista, jotka ovat mukavampia, mitä enemmän sitä käytetään. Tämä johtuu siitä, että ihon rasva ja lämpö antavat helmelle elämän. Helmikoruja on kuitenkin vielä hoidettava kesän aikana, koska vesi voi aiheuttaa helmikorun liiman irtoamisen. Izabel Camille on vain yksi chanti-tuotemerkeistämme.  Nämä  Izabel Camillen pitkät korvan ripustimet ketjulla ja helmillä ovat täydellisiä kesäksi 2022. Meillä on korvakoruja ja helmikoruja runsaasti, mikä voi varmasti herättää kaikkien kiinnostuksen. 

 kreolit ​​helmillä

Henkilökohtaiset korut 
- Täydellinen henkilökohtainen lahja

Nimikaulakorut ovat olleet suosittu trendi jo useita vuosia - ja vuosi 2022 ei ole poikkeus. Suuntaus on kuitenkin kehittynyt ajan myötä. Jos monet päättivät kantaa hänen, ystävän tai rakkaansa koko nimeä, monet tänään päättävät lyhentää sen vain yhteen kirjaimeen. Yksinkertaisuudellaan tämä suuntaus on täydellinen antamaan hieman ylimääräistä kesäasulle. Voit muotoilla kirjainriipusta kaikenlaisilla ketjuilla. Missä olet eniten lyhyissä kaulakoruissa, käärmeketjuissa tai jotain täysin kolmatta, meillä CHANTI: lla on täydellinen ketju tarkoitukseen. Kirjain riipuksia on monissa eri muunnelmissa. Yksi asiakkaidemme ehdottomista suosikeista on tämä 14 karaatin kultariipus jossa on viistot timantit - täydellinen sekä jokapäiväiseen että juhlaan. Meillä on kuitenkin monia vaihtoehtoja yksinkertaisemmille riipuksille, jos kulta ja timantit eivät ole sinulle. Samankaltaisten riipusten trendi on jo piristynyt alkukeväästä, mutta sen odotetaan selvästi tulevan entistä suositummaksi, kun hehku ilmestyy ja talvivaatteet hyllytetään.  

 doubledouble

Nilkkarengas 
- Nilkkaketju

Kun talvivaatteet laitetaan hyllylle, on aika tuulettaa jalat, eikä ole parempaa tapaa koristaa kesäjalkoja kuin nilkoilla. Nilkkaketjua on käytetty jo vuosia täydellisenä kesävarusteena. Ketju voidaan muotoilla eri metalleilla, helmillä, eri kivillä jne., Joten tämän kesän trendin mahdollisuudet ovat rajattomat. Korujen ei aina tarvitse olla räikeitä antaakseen jotain ylimääräistä asullesi. Yksinkertaisuudellaan tämä kullattu nilkka sopii erinomaisesti ruskeille tankoille, joita voidaan joko käyttää yksin tai sekoittaa muiden nilkkojen kanssa kaikenlaisilla kuvioilla ja motiiveilla. Nilkat ovat sekä aikuisille että lapsille, joten katso valikoimaamme ja pääset kesätunnelmaan aina hyvillä hinnoillamme.  

 kullatut ketjut

Julie Sandlau
- Liity korvakorujen muotiin vuonna 2022 

Julie Sandlau on korumerkki, joka myy korkealaatuisia koruja.  Tuotemerkki yrittää aina pitää korunsa ylellisinä, samalla kun kokoelmat liikkuvat ajan monien trendien kanssa. Yksi Julie Sandlaun suosituimmista koruista on muun muassa nämä kullatut lehtikorvakorut. Korvakorut, kuten muutkin tuotemerkin tunnusmerkit, ovat "elämän puu", joka on saanut innoituksensa idän luonteesta. Tuotemerkin ominaisuuksia on mahdotonta olla huomaamatta väkijoukossa, koska Julie Sandlaun koruilla on hyvin erityinen ilme. Monet värit, muodot ja muodot ovat ilmeinen valinta kesän 2022 korutrendiin, koska korujen mahdollisuudet ulottuvat mielikuvitukseen asti.  

Julie Sandlau antaa jokaiselle naiselle mahdollisuuden löytää kaunis kesäkorut kokoelmaan laajalla valikoimallaan - joten tekosyitä ei ole! Osta Julie Sandlau koruja CHANTI täällä 

 julie sandlau riipus

Korut värillisillä kivillä
- Korujen trendi vuonna 2022

Trendejä tulee ja menee. Jotkut korutrendit viipyvät useita vuosia, kun taas toiset eivät koskaan saa "aikaa loistaa". Yksi asia on kuitenkin varma - värilliset kivet ovat varma voittaja joka vuosi. Luonnehdimme kesää sekä juhlan että värien ajaksi, ja tietysti korujemme tulisi heijastaa sitä. CHANTI: lla meillä on laaja valikoima koruja, joissa on monivärisiä kiviä, jotka voivat antaa mille tahansa asulle raitista ilmaa. Yksi suosituimmista valinnoistamme on muun muassa tämä kaunis kapea rengas 9 karaatin kullassa. Sormus pysyy hyvin vuoden 2022 suosituimpien korutrendien kanssa erilaisilla värillisillä kivillään sekä vihreinä, keltaisina, sinisinä, violetteina että punaisina. Tällaisia koruja voidaan käyttää kaikissa tilanteissa, jolloin värillisillä kivillä varustetut korut ovat trendi kaikille ja kaikille. Löydä tämä kaunis ja ainutlaatuinen sormus täältä.  

doubledouble

Alla olemme keränneet kesän 2022 trendien halutuimmat kysymykset:

Mitkä ovat suurimmat korutrendit vuonna 2022?

Koruissa on monia erilaisia trendejä, jotka ovat erityisesti lisääntyneet vuonna 2022. Jotkut ovat olleet trendikkäitä jo vuosia, kun taas toiset ovat kehittyneet vuosien varrella ja ovat trendikkäitä korujen uutena versiona. Korut helmillä toistuvat vuodesta toiseen. Vuodenajasta riippumatta helmikorut ovat varmasti osa rohkeuden trendiä, mutta yksi asia on varma - helmet ovat myös selvä kesähitti! Per les korujen lisäksi on aina varma voittaja käyttää värejä kesällä. Erityisen kirkkaat ja huutavat värit antavat hyvän ilman hengityksen auringon polttamalle iholle.

Mikä on täydellinen koru kesäksi 2022?

Yksi vuoden 2021 suurimmista korutrendeistä oli panssariketju, ja tämä moderni ketju ei ole vielä menettänyt suosiotaan. Monilla on jo yksinkertainen ja tyylikäs ketju korukokoelmassaan joko rannekkeena, kaulakoruna tai jopa sormuksena. Ne ovat paksuja, mutta silti yksinkertaisia ja voivat siksi mennä mihin tahansa. Panssariketju  on pakollinen kokoelmassa, joten puuttuuko sinulta panssariketju? Etsi panssaroitujen kahleiden meri Chantista.

Kuinka voit haastaa kesäasusi henkilökohtaisella korulla?

CHANTI: lla meillä on monia mahdollisuuksia antaa asulle henkilökohtainen kosketus koruja käytettäessä. Täällä muun muassa koristelemalla itsensä koruilla kaiverruksella. On monia erilaisiayhtäläisyyksiä, jos haluat korun, jossa on kaiverrus. Se voi riippua kiven muodosta, metallista tai väristä. Kaiverrettujen korujen henkilökohtainen asia on, että voit valita, mitä sanoa. Monet päättävät yksinkertaisesti kirjoittaa nimen tai yhden sittenkaksi, mutta mahdollisuuksia on meri. Kaiverruskaulakoru on täydellinen kesälahja jollekin, josta välität. Henkilökohtaiset korut osoittavat huomiota ja kuinka paljon välität henkilöstä. Täydellinen syntymäpäivälapselle kesäkuukausina!

kullatut kaulakorut

Mitkäkorut ovat uusia vuonna 2022?

Nimikaulakorujen trendi on kehittynyt jo vuosia. Yksi trendi, jonka koemme, on se, että yhä useammat ihmiset nojaavat yksinkertaisempaan ilmeeseen, johon kirjainriipus on täydellinen valinta. Riipuksia voidaan käyttää sekä lyhyisiin ettäpitkiin ketjuihin, olla kultaa tai hopeaa ja ne voidaan yhdistää yhteen tai useampaan kaulakoruun. Riipus voi olla itsessään yksinkertainen kiiltävällä kauniilla metallilla tai tehdä silmiinpistävämmäksi viistoilla timanteilla, jotka on asetettu riipukseen. Kaikki rakastavat henkilökohtaistakorua - ja kirje koru on hyvin henkilökohtainen. Etsi kirjeriipus CHANTI:sta.

Mitkä korvakorut murtautuvat läpi korvakorujen muodilla vuonna 2022?

Julie Sandlau on tunnettu korumerkki, jota myymme CHANTI: lla. Julie Sandlaulla on paljon suosittujasaarirenkaita, jotka kuuluvat moniin naisten makuun. Korut eivät ole vain korkealaatuisia, tuotemerkillä on koruja kaikenlaisissa väreissä ja kuvioissa, mikä tekee mahdottomaksi olla löytämättä pari kauniita korvakoruja. Kuten mainittiin, yksi Julie Sandlaun korujen  tunnusmerkeistä on moniväriset kivet. Korut voivat sisältää kvartsia, zirkoniaa, onyxeja ja kiteitä. Värilliset kivet sopivat täydellisesti kesän kiireeseen. Etsi Julie Sandlau koruja CHANTI:sta.

Mitkä korut sopivat täydellisesti kesään 2022?

Puuttuuko d u täydelliset kesäkorut? Joten älä pelkää olla tekemättä sitä. Vaikka on olemassa monia erilaisia trendejä, nilkat ovat varma voittaja. Et voi olla huomaamatta nilkkaa tai kahta kesällä. Kun talvikengät otetaan pois talvisista vaaleista jaloista ja saappaat korvataan sandaaleilla, monet ihmiset päättävät koristaa nilkkansa hienoilla ketjuilla. Nilkat ovat usein vain yksi ketju, mutta voit myös mukauttaa nilkkasi kiinnittämällä riipuksen tai kaksi.

Tarkista uusimmat postauksemme!