korvakorut Earcuffs

Materiaalit
 1. Hopea
 1. Kullattu hopea
Form
 1. Pyöreä
 1. Höyhen
 1. Kuulaa kierros
 1. SALE
  Ear cuff kullattua hopeaa
  Ohjehinta 58,-
  CHANTI hinta 48,-
  EXTRA 40% 29,-
 2. Pyöreä ear cuff hopea
  Ohjehinta 29,-
  CHANTI hinta 27,-
 3. Lehti ear cuff hopea
  Ohjehinta 28,-
  CHANTI hinta 25,-
 4. Aitoja ear cuff hopea
  Ohjehinta 27,-
  CHANTI hinta 24,-
 5. Siivet ear cuff hopea
  Ohjehinta 27,-
  CHANTI hinta 24,-
 6. ear cuff hopeaa
  Ohjehinta 26,-
  CHANTI hinta 24,-
 7. Pyöreitä ear cuff hopea
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
 8. pyöreitä ear cuff hopea
  Ohjehinta 15,-
  CHANTI hinta 13,-

Earcuff on yksi monista eri korvakorut, tunnettu siitä, että ne on sijoitettu keskelle korvan ja ei aina tarvitse lävistetty korva. CHANTI voi tarjota sinulle laajan valikoiman earcuffs verkossa. Meillä on laaja valikoima earcuffs hopeaa, hopea ja rodium. Meillä on jotain jokaiselle henkilökohtainen tyyli.

Mitä ovat kuulokkeet?

Korvanauhat ovat korvakoruja, joita käytetään korvan ylempään, pitkään osaan. Nämä korvakorut ovat pyöreitä ja avoimia, joten ne voidaan kiinnittää korvaan ilman lukkoa.

Voiko yhden kuulokkeen ostaa?

Voit ostaa kauniita korvatyynyjä CHANTISTA. Löydät molemmat korvasuojussarjat ja voit ostaa myös yksittäisiä kuulosuojaimia.

Mitkä kuulokkeet ovat parhaat?

Parhaat kuulokkeet ovat ne, joista pidät eniten! Mutta jos olet epävarma siitä, mikä näyttää hyvältä päälläsi, voit lukea lisää korvakalvoista blogistamme.
Laaja valikoima earcuff

Tältä sivulta löydät earcuffs että voit käyttää useimmat tapahtumat. Molemmat iso tai pieni earcuff että voit pukeutua jokapäiväistä ja juhlaan. Earcuff voi tilata muun materiaalien hopea, kullattu hopea ja musta rodiumia hopea. CHANTI tallentaa useita earcuffs, ja meillä on myös monia tunnettuja koruja tuotemerkkejä. CHANTI on eri earcuff tyylejä jossa earcuff on istuu pitkä korva, istuu yli korvan, istuu yläreunassa tai alareunassa korvan. Mahdollisuuksia on monia, ja voit varmasti löytää kaunis ja moderni earcuff sinulle ja tyyli.

Læs mere
Læs mindre
  Kategoriat