Muodot / kuvat Juhlapyhät Uusi Vuosi

 1. joulupukki nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen emalji.
  Ohjehinta 24,-
  CHANTI hinta 22,-
 2. joulu korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 16 viistehiottua punaista kristallia ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 27,-
  CHANTI hinta 25,-
 3. lumiukko emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen keltainen emalji ja tasapintainen sininen emalji ja tasapintainen ruskea emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 4. joulukarkkikeppi nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista zirkonia ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen vihreä emalji.
  Ohjehinta 54,-
  CHANTI hinta 50,-
 5. poro riipus hopeaa kiiltävä pinta ja tasapintainen punainen emalji.

  sopii hopeaketjuihin:
  käärme maks.: 1,6 mm
  venetsia maks.: 1,6 mm
  Ohjehinta 17,-
  CHANTI hinta 15,-
 6. lumiukko emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen oranssinvärinen emalji ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen vaaleanpunainen zirkoni.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 7. joulupukki korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen emalji.
  Ohjehinta 25,-
  CHANTI hinta 22,-
 8. lumiukko korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen vihreä emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 9. kello nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja viistehiottu vihreä emalji ja viistehiottu punainen emalji ja viistehiottu harmaa emalji.
  Ohjehinta 59,-
  CHANTI hinta 53,-
 10. joulupukki nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen laventelinvärinen emalji ja tasapintainen keltainen emalji.
  Ohjehinta 44,-
  CHANTI hinta 40,-
 11. joulusukka nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen valkoinen emalji.
  Ohjehinta 43,-
  CHANTI hinta 39,-
 12. pitkät poro korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen monivärinen emalji.
  Ohjehinta 23,-
  CHANTI hinta 21,-
 13. elegantit valkoinen ruusukenappikorvakorut i rodinoitua hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja 32 viistehiottua valkoista zirkonia.
  Ohjehinta 56,-
  CHANTI hinta 47,-
 14. mistelinoksa kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 6 viistehiottua vihreää kristallia ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen vaaleanlila emalji.
  Ohjehinta 26,-
  CHANTI hinta 22,-
 15. kakkumies nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen ruskea emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen keltainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 16. poro korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji ja tasapintainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 18,-
 17. hienot joulukarkkikeppi korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen vihreä emalji.
  Ohjehinta 23,-
  CHANTI hinta 20,-
 18. Suuria pyöreitä sininen ruusukenappikorvakorut rodinoitua hopeaa
  BLACK 10%
  suuria pyöreitä sininen ruusukenappikorvakorut i rodinoitua hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua sinistä nanoglas ja 66 viistehiottua valkoista zirkonia.
  Ohjehinta 138,-
  CHANTI hinta 119,-
  BLACK FRIDAY 10% 107,-
 19. joulukuusi kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 4 viistehiottua vihreää kristallia ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja 2 viistehiottua keltaista kristallia ja 2 viistehiottua punaista kristallia.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
 20. joulukuusi kristalli nappikorvakorut kullattua hopeaa
  Uusi
  joulukuusi kristalli nappikorvakorut i kullattua hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja viistehiottu vihreä kristalli.
  Ohjehinta 25,-
  CHANTI hinta 23,-
 21. kakkumies kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 4 viistehiottua laventelinväristä kristallia ja 4 viistehiottua pinkkiä kristallia ja viistehiottu ruskea kristalli.
  Ohjehinta 32,-
  CHANTI hinta 29,-
 22. joulukarkkikeppi kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 8 viistehiottua valkoista kristallia ja 8 viistehiottua punaista kristallia.
  Ohjehinta 21,-
  CHANTI hinta 19,-
 23. poro korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 26,-
  CHANTI hinta 22,-
 24. joulu korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 4 viistehiottua valkoista kristallia ja 2 viistehiottua punaista kristallia.
  Ohjehinta 39,-
  CHANTI hinta 35,-
 25. kivoja lumihiutale nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista kristallia.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 18,-
 26. sydän lahja nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen vihreä emalji.
  Ohjehinta 35,-
  CHANTI hinta 32,-
 27. joulu peura emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen vaaleanvihreä emalji ja tasapintainen keltainen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen ruskea emalji ja tasapintainen musta emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 28. joulukuusi kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 14 viistehiottua vihreää kristallia ja 8 viistehiottua punaista kristallia ja 2 viistehiottua samppanjanväristä kristallia ja tasapintainen keltainen emalji ja tasapintainen vihreä emalji.
  Ohjehinta 32,-
  CHANTI hinta 29,-
 29. luistin korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji ja tasapintainen sininen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 18,-
 30. peura zirkoni korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista zirkonia.
  Ohjehinta 31,-
  CHANTI hinta 28,-
 31. kivoja lumihiutale nappikorvakorut i kullattu hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 pyöröhiottua valkoista kristallia.
  Ohjehinta 25,-
  CHANTI hinta 21,-
 32. ankkurikaulaketju hopeaa riipus hopeaa kiiltävä pinta ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen valkoinen emalji.
  Ohjehinta 23,-
  CHANTI hinta 21,-
 33. SALE peura emalji nappikorvakorut hopea
  BLACK 30%
  peura emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen ruskea emalji ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
  BLACK FRIDAY 30% 13,-
 34. lahja kristalli korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen keltainen emalji.
  Ohjehinta 23,-
  CHANTI hinta 20,-
 35. lahja nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 20,-
 36. lumihiutale riipus hopeaa kiiltävä pinta.

  sopii hopeaketjuihin:
  käärme maks.: 2,0 mm
  venetsia maks.: 1,8 mm
  Ohjehinta 29,-
  CHANTI hinta 25,-
 37. joulukuusi kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 10 viistehiottua vihreää kristallia ja 6 viistehiottua vaaleanvihreää kvartsia ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen vaaleanvihreä emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 38. lumiukko emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen pinkki emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 39. lumiukko kristalli korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 8 viistehiottua valkoista kristallia ja 6 viistehiottua punaista kristallia ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 27,-
  CHANTI hinta 25,-
 40. lumiukko kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 22 viistehiottua valkoista kristallia ja 6 viistehiottua sinistä kristallia ja 10 viistehiottua punaista kristallia ja 4 viistehiottua kristallia.
  Ohjehinta 27,-
  CHANTI hinta 25,-