Muodot / kuvat Juhlapyhät Uusi Vuosi

 1. joulukuusi emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen keltainen emalji ja tasapintainen ruskea emalji.
  Ohjehinta 21,-
  CHANTI hinta 20,-
 2. pitkät lumihiutale korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista zirkonia.
  Ohjehinta 43,-
  CHANTI hinta 38,-
 3. pitkät lumihiutale korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 40,-
  CHANTI hinta 36,-
 4. lumihiutale korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 46,-
  CHANTI hinta 40,-
 5. joulukarkkikeppi nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista zirkonia ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen vihreä emalji.
  Ohjehinta 54,-
  CHANTI hinta 50,-
 6. kello nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja viistehiottu vihreä emalji ja viistehiottu punainen emalji ja viistehiottu harmaa emalji.
  Ohjehinta 59,-
  CHANTI hinta 53,-
 7. lumiukko emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen oranssinvärinen emalji ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen vaaleanpunainen zirkoni.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 8. lahja nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 20,-
 9. joulu korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 4 viistehiottua valkoista kristallia ja 2 viistehiottua punaista kristallia.
  Ohjehinta 39,-
  CHANTI hinta 35,-
 10. joulupukki korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen emalji.
  Ohjehinta 27,-
  CHANTI hinta 25,-
 11. joulu korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 16 viistehiottua punaista kristallia ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 27,-
  CHANTI hinta 25,-
 12. lumiukko emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen keltainen emalji ja tasapintainen sininen emalji ja tasapintainen ruskea emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 13. kakkumies nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen ruskea emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen keltainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 14. lumiukko korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen vihreä emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 15. luistin korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen lila emalji ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji ja tasapintainen sininen emalji ja tasapintainen oranssinvärinen emalji ja tasapintainen keltainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 16. mistelinoksa kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 6 viistehiottua vihreää kristallia ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen vaaleanlila emalji.
  Ohjehinta 26,-
  CHANTI hinta 22,-
 17. lumihiutale riipus hopeaa kiiltävä pinta.

  sopii hopeaketjuihin:
  käärme maks.: 2,0 mm
  venetsia maks.: 1,8 mm
  Ohjehinta 31,-
  CHANTI hinta 28,-
 18. lumihiutale riipus hopeaa kiiltävä pinta ja 1 viistehiottua valkoista zirkonia.

  sopii hopeaketjuihin:
  käärme maks.: 2,0 mm
  venetsia maks.: 1,8 mm
  Ohjehinta 32,-
  CHANTI hinta 27,-
 19. joulukarkkikeppi kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 8 viistehiottua valkoista kristallia ja 8 viistehiottua punaista kristallia.
  Ohjehinta 21,-
  CHANTI hinta 19,-
 20. SALE joulupukki nappikorvakorut hopea
  EXTRA 40%
  joulupukki nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen emalji.
  Ohjehinta 24,-
  CHANTI hinta 22,-
  EXTRA 40% 14,-
 21. joulu emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen harmaa emalji ja tasapintainen sininen emalji ja tasapintainen tummansininen emalji ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen lila emalji ja tasapintainen ruskea emalji.
  Ohjehinta 36,-
  CHANTI hinta 34,-
 22. joulusukka nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen valkoinen emalji.
  Ohjehinta 43,-
  CHANTI hinta 39,-
 23. lahja kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 8 viistehiottua valkoista kristallia ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 18,-
 24. luistin korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji ja tasapintainen sininen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 18,-
 25. poro korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 26,-
  CHANTI hinta 22,-
 26. kivoja lumihiutale nappikorvakorut i kullattu hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 pyöröhiottua valkoista kristallia.
  Ohjehinta 25,-
  CHANTI hinta 21,-
 27. poro korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen vaaleanpunainen emalji ja tasapintainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 18,-
 28. hienot joulukarkkikeppi korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen vihreä emalji.
  Ohjehinta 23,-
  CHANTI hinta 20,-
 29. SALE Ankkurikaulaketju hopeaa riipus hopeaa
  EXTRA 30%
  ankkurikaulaketju hopeaa riipus hopeaa kiiltävä pinta ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen valkoinen emalji.
  Ohjehinta 23,-
  CHANTI hinta 21,-
  EXTRA 30% 15,-
 30. SALE poro riipus hopeaa
  EXTRA 30%
  poro riipus hopeaa kiiltävä pinta ja tasapintainen punainen emalji.

  sopii hopeaketjuihin:
  käärme maks.: 1,6 mm
  venetsia maks.: 1,6 mm
  Ohjehinta 17,-
  CHANTI hinta 15,-
  EXTRA 30% 11,-
 31. joulukuusi kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 10 viistehiottua vihreää kristallia ja 6 viistehiottua vaaleanvihreää kvartsia ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen vaaleanvihreä emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 32. lumiukko emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen pinkki emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
 33. peura zirkoni korvarenkaat i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 2 viistehiottua valkoista zirkonia.
  Ohjehinta 31,-
  CHANTI hinta 28,-
 34. SALE joulukuusi kristalli nappikorvakorut hopea
  EXTRA 30%
  joulukuusi kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 4 viistehiottua vihreää kristallia ja 2 viistehiottua valkoista kristallia ja 2 viistehiottua keltaista kristallia ja 2 viistehiottua punaista kristallia.
  Ohjehinta 22,-
  CHANTI hinta 20,-
  EXTRA 30% 14,-
 35. SALE peura emalji nappikorvakorut hopea
  EXTRA 30%
  peura emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen ruskea emalji ja tasapintainen pinkki emalji ja tasapintainen musta emalji ja tasapintainen punainen emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
  EXTRA 30% 13,-
 36. mistelinoksa nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen vihreä emalji.
  Ohjehinta 54,-
  CHANTI hinta 25,-
 37. SALE joulu nappikorvakorut hopea
  EXTRA 30%
  joulu nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen valkoinen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen emalji.
  Ohjehinta 36,-
  CHANTI hinta 34,-
  EXTRA 30% 24,-
 38. elegantit valkoinen ruusukenappikorvakorut i rodinoitua hopeaa kanssa kiiltävä pinta ja 32 viistehiottua valkoista zirkonia.
  Ohjehinta 56,-
  CHANTI hinta 47,-
 39. SALE joulu peura emalji nappikorvakorut hopea
  EXTRA 30%
  joulu peura emalji nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja tasapintainen vihreä emalji ja tasapintainen vaaleanvihreä emalji ja tasapintainen keltainen emalji ja tasapintainen punainen emalji ja tasapintainen ruskea emalji ja tasapintainen musta emalji.
  Ohjehinta 20,-
  CHANTI hinta 19,-
  EXTRA 30% 13,-
 40. joulukuusi kristalli nappikorvakorut i hopea kanssa kiiltävä pinta ja 14 viistehiottua vihreää kristallia ja 8 viistehiottua punaista kristallia ja 2 viistehiottua samppanjanväristä kristallia ja tasapintainen keltainen emalji ja tasapintainen vihreä emalji.
  Ohjehinta 32,-
  CHANTI hinta 29,-