Kauniit timanttisormukset

Valkoiset timantit kaulaketjut

 1. Aagaard ketju kullattua sterlinghop sydän riipus 14 karaatti kultaa kanssa kiiltävä pinta ja 6 single cut valkoinen timanttia WESSELTON/P1 0,04 ct.

  Sopii leveisiin kultaketjuihin:

  Ohjehinta 321,-
  CHANTI hinta 321,-
 2. Støvring Design kaulaketju, jossa on riipus 14 karaatin kultaa Kullattu hopeakaulaketju ja single cut valkoinen timantti.
  Ohjehinta 277,-
  CHANTI hinta 277,-
 3. Aagaard ketju kullattua sterlinghop pyöreä riipus 14 karaatti kultaa kanssa kiiltävä pinta ja 1 single cut valkoinen timanttia WESSELTON/SI 0,003 ct.

  Sopii leveisiin kultaketjuihin:

  Ohjehinta 139,-
  CHANTI hinta 139,-
 4. Aagaard sydän riipus jossa on ketju 8 karaatin valkokultaa rodinoitua hopeaa ja 1 single cut valkoista timanttia.
  Ohjehinta 139,-
  CHANTI hinta 125,-
 5. Støvring Design kaulaketju, jossa on riipus 14 karaatin kultaa Kullattu hopeakaulaketju ja 3 single cut valkoista timanttia.
  Ohjehinta 375,-
  CHANTI hinta 375,-
 6. aitoja helmi kaulaketju 14 karaatti valkokultaa kanssa kiiltävä pinta ja 1 single cut valkoinen timanttia 0,06 ct.

  Sopii leveisiin kultaketjuihin:

  Ohjehinta 519,-
  CHANTI hinta 410,-
 7. Støvring Design riipus jossa on ketju 14 karaatin kultaa Kullattu hopeakaulaketju ja single cut valkoinen timantti.
  Ohjehinta 361,-
  CHANTI hinta 361,-
 8. Støvring Design timantti riipus 14 karaatin valkokultaa hopea kaulaketju ja 1 single cut valkoista timanttia.
  Ohjehinta 277,-
  CHANTI hinta 277,-

.

Timantti Kaulaketjut

Kaunis timantti kaulakoru, katso kaikki timantti kaulakorut. Meillä on laaja valikoima kaulakoruja useissa materiaaleissa ja kivilajit, jotka vaihtelevat timantti zirkonia ja akvamariini. Jokainen voi löytää sopivan timantti kaulakoru täällä. Kaulakoru, joka tekee sinusta houkuttelevampi kuin nainen ja tehdä sinusta palkki aina tilaisuuden tullen. Kaikki timantti kaulakorut ovat laadukkaita ja moderneja malleja, mutta pysyy edulliseen hintaan. Chanti on tyypillisesti huomattavasti halvempaa kuin kaupasta hinnat monet kaulakoruja ja muita koruja. Varaa timantti kaulakoru kanssamme ja saada se mukava lahja-ruutuun.

Briljantti kaulaketjut

Briljantti kaulakorut ovat yksin. Joten jos haluat antaa ulkoasua vauhtia briljantti kaulakorut olla hyvä valinta. Kaikki briljantti kaulaketjut ovat laadukkaita ja moderneja malleja. He tekevät käyttäjän houkuttelevampi ja kaulakoru varmasti huomataan. Voit käyttää kaulakoruja timantteja monissa yhteyksissä, varsinkin juhlatilaisuuksissa ja hienompaa. Meillä on monia hienoja briljantti kaulakoruja ja varmasti yksi, joka sopii omaan tyyliin. Tilaa kaulakoru briljant, Chanti, meillä on alhaiset hinnat ja sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus, jos voisitte pahoillani.