Tervetuloa Chantiin

 

Visiomme

Korut korostavat kauneutta ja voivat olla luova tapa ilmaista itseään. Korut voivat kuitenkin olla kalliita, jos ne halutaan olla laadukkaita, ja siksi hyviä koruja ei aina ole kaikkien saatavilla. Se näyttää väärältä, luultavasti ajattelet - ja olet täysin oikeassa! CHANTIN tavoitteena on siksi aina ollut tarjota laadukkaita koruja edulliseen hintaan. Siksi täällä CHANTIlla tarjoamme koruja jokaiseen makuun kaikissa hintaluokissa, mutta niille kaikille on yhteistä, että ne ovat paljon halvempia kuin kaupoissa tai koruliikkeessä. 

Arvomme

Laatua hyvään hintaan 

Laadukkaiden korujen tulee olla KAIKKIEN saatavilla - ja sitä CHANTI tekee 

Tilaa kaikille 

Tilaa pitää olla kaikille, ei vähiten meidän joukossamme CHANTISSA, mutta olitpa kuka tahansa, sinun on pystyttävä löytämään koruja ja asusteita, jotka voivat ilmaista tarinaasi. 

Pidä hauskaa !   

Ilmaise itseäsi ja persoonallista tyyliäsi ja pidä hauskaa! 

Meille CHANTILLE on tärkeää olla aina kilpailukykyisimpien korujen joukossa. ”Tavoitteena on tietysti aina olla Tanskan suurin koruliike kilpailukykyisin hinnoin. Työskentelemme jatkuvasti saadaksemme parhaat hinnat toimittajilta ja suunnittelemme ja löydämme jatkuvasti markkinoiden nykyaikaisimpia koruja. Joten meidän täytyy vain kehittyä jatkuvasti ja kasvaa." - Per Søndergaard, Chanti.dk:n omistaja ja johtaja 

Kuka on CHANTI?

Olemme täällä CHANTIlla saavuttaneet Tanskan suurimman korualan aseman osittain edullisien hintojen ansiosta. Myymme koruja kaikissa hintaluokissa selvästi suositushintoja alemmilla hinnoilla, koska käymme kauppaa suoraan tavarantoimittajien kanssa. Tällä tavalla ohitamme välittäjän, ja koska olemme yksinomaan verkossa eikä meillä ole fyysistä kauppaa, voimme tarjota myös edullisia hintoja. Myymme myös monia merkittäviä korumerkkejä, kuten Julie Sandlau, Kranz ja Ziegler, Izabel Camille, Nordahl Andersen ja monia muita. Suomessa lisäksi meillä on nettisivut myös Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Tanskan  ja Hollissa , joten voit ostaa koruja edulliseen hintaan missä ikinä oletkin. 

Meille CHANTILLE on tärkeää, että sinulla asiakkaana on hyvä kokemus korujen ostosta. Sen on oltava helppoa ja selkeää, ja sinun on voitava luottaa niihin, joiden kanssa teet ostoksia. Osa ydinosaamistamme on alhaisten hintojen lisäksi nopea toimitus, sillä meillä on 16 uutta työntekijää, jotka istuvat joka päivä ja vastaanottajat tilaavat ja pakkaavat ne puolestasi. Lisäksi sinulla on 30 päivän täysi palautusoikeus, ja tapahtuma tapahtuu turvallisella maksulla. CHANTIssa on tilaa kaikille, ja asiakkaana voit tehdä ostoksia laajasta valikoimasta - joten voit kertoa tarinasi koruilla ja asusteilla, oli se sitten mikä tahansa. 

Tarina CHANTIN takana

Vuonna 1997 oma johtajamme Per Søndergaard perusti CHANTIN. Toimimme kuitenkin tuolloin tukkuliikkeenä, joka myi koruja maan kultasepäille. Maaliskuussa 2000 siirryimme verkkoon upouudella ohjelmoidulla verkkosivustollamme - ja olimme valmiita suoramyyntiin yksityisille kuluttajille. Vuonna 2006 laajentuimme Ruotsiin, Norjaan, Suomeen, Saksaan ja Hollantiin. Samana vuonna osallistuimme DR:n ohjelmaan, Rabatten, jossa Per kertoi konseptistamme laadukkailla koruilla edulliseen hintaan ja tyytyväinen asiakas kertoi kokemuksestaan ostoksistamme. Lähetys-iltana meillä oli nettisivuilla yli 100 000 vierailevaa asiakasta, eikä tuolloinen vaatimaton asetelma kestänyt. 

Sen perustamisesta vuonna 2001 lähtien Chantilla on ollut monia hyviä kokemuksia, mukaan lukien olemme jatkuvasti tehneet mallistoja, jotka ovat olleet erittäin menestyneitä (MADU of Copenhagen, CARI design, Dark Harmony jne.). Vuonna 2009 asiat sujuivat niin hyvin, että palkkasimme lisää työntekijöitä. Samaan aikaan päätimme myös käyttää enemmän rahaa markkinointiin ja siten CHANTI kasvoi valtavasti. Tämä johti suureen tunnustukseen vuonna 2010 IVÆKST-palkinnon muodossa, jossa me CHANTIlla voitimme kategoriassa "Vuoden kasvuseikkailija". Sittemmin olemme kasvaneet vain isommaksi ja isommaksi ihanien asiakkaidemme ansiosta, joten tähän päivään asti olemme yksi Tanskan suurimmista korujen verkkokaupoista ja edelleen kovassa kasvussa oleva yritys.