Kuukivi

Kuukivi

Kuukivellä on nimensä, koska se muistuttaa kuunvaloa. Kuukivi ei tule suoraan kuusta, mutta sillä on silti läheinen yhteys kuuhun ja sen vaiheisiin.

Historiaa ja myyttejä

Jos kuun vaiheet vaikuttavat sinuun, on hyödyllistä hankkia Kuukivi. Se voi auttaa sinua pääsemään tasapainoon ja löytämään rauhan esimerkiksi täysikuun aikana.

Se ei vain auta "sivuvaikutuksiin" kuun vaiheissa, vaan kivi voi myös hyödyttää niitä, jotka haluavat päästä lähempään kosketukseen naisellisen puolensa kanssa.

Sijainti

Kuukivi ei tule suoraan kuusta, mutta sitä löytyy eri puolilta maailmaa. Kuukiveä kutsuttiin kerran "Adulariaksi", kun ensimmäiset korkealaatuiset kuukivet löydettiin Mt. Adular Sveitsissä.

Arvostus ja hinta

Kuukivi on erityisen arvostettu sen kuunvalossa. Lisäksi koko ja väri vaikuttavat myös kiven arvoon.

kullatut sormukset

Korut kuukivillä

CHANTI on lukuisia koruja, joissa on Kuukivi, joka antaa koruun hienon ja erikoisen vaikutelman, joita kuka tahansa voi käyttää. Kuukivellä on ainutlaatuinen ilme, joka sopii sekä kulta- että hopeakoruihin. CHANTI koko valikoiman Moonstone-koruja näet täältä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Kuukivestä

Mikä on kuukivi?

Kuukivi on mineraalikivi, joka voidaan hioa näyttämään kuutamolta vedessä. Vaikka Kuukivi ei olekaan peräisin kuusta, sillä on silti läheinen yhteys kuuhun, ja Kuukiven energioiden ja täysikuun voimien välillä on yhteys.

doubledouble

Mistä Kuukivi tulee?

Kuukiviä löytyy useista paikoista ympäri maailmaa, mutta hienoimpia kiviä löytyy Sri Lankasta. Kuukiviä on kuitenkin myös Australiassa, Intiassa, Brasiliassa ja useissa muissa paikoissa.

Mitä Kuukivi tekee?

Kuukiven hankkimisesta on hyötyä sinulle, joka haluat saada yhteyden naiselliseen energiaasi. Jotkut saattavat tuntea kuun vaiheiden vaikutuksen heihin - jos se olet sinä, Kuukivi voi olla erittäin hyödyllinen avaamaan sinut kuun energioihin.

Mitä vihreä kuukivi tarkoittaa?

Vihreä kuukivi auttaa puhdistamaan sydänkeskuksemme negatiivisista tunteista, kuten vihasta, kateudesta ja itsensä tuomitsemisesta. Kivi voi rauhoittaa kehoa, mikä saa sinut haluamaan olla riittävämpi, jotta pystyt nauramaan itsellesi etkä ota asioita liian vakavasti.

Mihin Kuukivi on hyvä?

Kuukivi voi auttaa monissa eri asioissa elämässä. Kivi on hyvä, jos haluat päästä lähempään kosketukseen feminiinisten energioiden kanssa. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että Kuukivi voi olla hyödyllinen raskauden ja hedelmällisyyden suhteen.

Tällä kivellä on monia ominaisuuksia. Sanotaan, että se voi avautua kolmannelle silmällemme ja luoda tasapainoa elämäämme.

Tarkista uusimmat postauksemme!