Äitienpäivän lahjaopas

Äitienpäivän lahjaopas

Äitienpäivä

Äitienpäivä on yksi vuoden tärkeimmistä päivistä! Se on koko päivä omistettu kunnianosoitukselle rakkaalle äidilleen ja kaikille muille hämmästyttäville äideille. Äitienpäivänä soitetaan enemmän puheluita kuin minään muuna päivänä vuodessa, ja niin sen pitäisi olla! Äiti antaa kaikkensa pyytämättä mitään vastineeksi. Siksi on tärkeää antaatakaisin tänä päivänä.

Tanskassa äitienpäivä on ollut tunnustettu vuosipäivä jo vuosia. Amerikkalainen kirjailija Julia Ward Howe oli ensimmäinen, joka toi ajatuksen erityisen päivän omistamisesta äideille. Hänen ajatuksensa oli, että sen ei pitäisi olla vain päivä, jolloin kaikkia äitejä hemmoteltiin rakkaudella ja lahjoilla, vaan myös päivä, joka koski rauhaa.

 

kullatut korut

Ei vähentää kukkien kauneutta, mutta kun ostat äitienpäivää, korut kestävät epäilemättä kauemmin. Koruissa on kestävyys, sentimentaalisuus jakulttuuriperinnön laatu, mikä tekee siitä ilmeisen valinnan äitienpäivälahjaksi. Puhumattakaan korujen loputtomista mahdollisuuksista, jotka tuntuvat henkilökohtaisilta sekä syntymäkivi- että kaiverrusvaihtoehtojen kanssa. Loppujen lopuksi tämä on koruja, jotka todennäköisesti tulevat lasten perillinenketjuun - vielä yksi syy antaa koruja äitienpäiväksi. Äitienpäivä on erityinen vuosipäivä. Se on tilaisuus osoittaa kunnioitusta yhdelle elämämme tärkeimmistä ihmisistä ja näyttää, kuinka paljon he merkitsevät meille. CHANTI auttaa sinua tekemään toukokuun toisesta sunnuntaista erityisen lämpimän ja merkityksellisen päivän äidillesi. Loppujen lopuksi hänen rakkautensa on välttämätöntä.

double

 double

Korun tulisi heijastaa henkilöä, joka käyttää sitä, ja siksi on tarkoituksenmukaista harkita äitisi tyyliä ja sitä, mitä hän yleensä rakastaa. Onko hän kiinnostunut kullasta vai hopeasta? Hienot herkät korut, joissa on söpöjä helmiä ja kiviä, vai maalaismaisempia koruja? Oli hänen makunsa mikä tahansa, meillä on jotain, joka sopii yhteen.

Loputtoman rakkauden symboli

Kansainvälisenä äitienpäivänä yllätyksenä sormus on sopiva lahja, koska se symboloi loputonta yhteyttä kahden sydämen välillä. On monia lahjavaihtoehtoja, jos haluat antaa sormuksen: klassisesta kullasta tai valkoisesta kullasta timantilla värikkäisiin koruihin, joissa on värillisiä jalokiviä. Joka tapauksessa kaunis koru on täydellinen merkityksellisenä ja ikimuistoisena äitienpäivälahjana!

sydän riipus

Söpöt riipukset ja mitalit

Riipukset, mitalit ja kaulakorut ovat hitti kaikille äideille. Koruilla voi olla suuri arvo ja merkitys - varsinkin kun se on lahja. Esimerkki tällaisesta korusta voisi olla mukava ketju, jossa on kaunis riipus, jolla voi olla symbolinen merkitys sinulle ja äidillesi. Kaikenlaisissa muodoissa ja materiaaleissa on kauniita riipuksia, ja CHANTI: ssä voit esimerkiksi riipusten sisällä linnun, kukan, nimen, medaljongina tai neutraalina riipuksena minimalistisissa muodoissa.

Hyvä lahja voi olla myös, jos koru onnistuu ilmaisemaan persoonallisuuttaan. Sydän riipukset tai riipukset enkelillä säteilevät rakkautta, ja siksi ne sopivat täydellisesti hyvään äitienpäivälahjaan.

safiirisormus

Henkilökohtainen lahja

Miten löydän erityisen äitienpäivälahjan? Etsi koru, joka säteilee rakkautta ja persoonallisuutta, tai löydä pala, joka voidaan yhdistääkokemukseen tai erityiseen muistoon välilläsi.  
Medaljonki tai kaulakoru, jossa on nimi tai teksti, ovat täydellisiä koruja, jotka voidaan helposti mukauttaa ja siten olla rakkauden symboli.

sydän riipus

CHANTI tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia koruja, joissaon gr avering. Kaikki nimikaulakoruista söpöihin kaiverrettuihin nastoihin. Tavallaan, kun valitset yhden korun jollekin toiselle, valitset jo jotain henkilökohtaista. Valitset tuotteen tiettyjen värien, materiaalien tai korutyyppien perusteella, jotka sopivat sinulle tai vastaanottajalle. Voit kuitenkin laajentaa tätä mukautusta kirjoituksilla, kaiverruksilla, nimillä, kirjaimilla, nimikirjaimilla, nimikirjaimilla, erityisillä tunnuksilla tai logoilla. Oikea koru voi olla syvästi henkilökohtainen esine, joka on räätälöity tekemään siitä ainutlaatuinenäidillesi. Olipa kyse yksinkertaisen alkukirjaimen tai yksityiskohtaisemman salaisen viestin lisäämisestä, henkilökohtaisten korujen ostaminen ja luominen on taidetta. Korut, joissa on kaiverrus, ovat täydellinen henkilökohtainen lahja äitienpäivälle, koska niillä on ylimääräinenmerkitys. Voit myös valita omituisen sydämen tai ostaa kaksi identtistä korua, joista jokaisella on oma kaiverrus, jotta sinä ja äitisi voitte käyttää samaa merkittävää korua.

Äiti ansaitsee korun, joka muistuttaa häntä siitä, kuinka erityinen hän on sinulle. Toivomme, ettäolisit nauttinut äitienpäivän lahjaoppaamme lukemisesta ja toivomme, että löydät täydellisen lahjan äidillesi.

Tarkista uusimmat postauksemme!