Yhdistä korvakorut

Yhdistä korvakorut

Kuinka käyttää ja yhdistää useita korvakoruja 

Korviin on monia syitä saada reikiä, mutta monet valitsevat sen, koska se on tyylikäs lisävaruste, joka voi piristää mitä tahansa asua. On olemassa laaja valikoima kaikenlaisia erilaisia korvakoruja, joista valita, kun on kyse oman tyylin löytämisestä. Voit valita klassisemman tyylin yksinkertaisilla korvakoruilla, tai voit valita räikeimmät lausunnonantajat, jotka varastavat huomion. Kolmantena henkilönä voit sekoittaa ja sovittaa korvakorut eri tyyleihin, kokoihin ja tuotemerkkeihin, ja tällä tavoin tehdä ulkoasusta oman.  

kullatut korvakorut

Viime vuosina trendinä on ollut, että korvassa on enemmän kuin yksi reikä. Monilla on kaksi – tai enemmän – reikää kummassakin korvassa, ja tämä on antanut täysin uusia mahdollisuuksia sovittaa eri tyylejä. Kun jokaisessa korvassa on useampi kuin yksi reikä, voit myös saavuttaa hyvin erilaisen ulkonäön riippuen siitä, millaisia korvakoruja sekoitat. CHANTI voit ostaa erilaisia korvakoruja erikseen, ja siksi voit yhdistää ne juuri niin kuin haluat saavuttaa täydellisen koostumuksen. 

zirkoniset korvakorut

Kreolit 

Creol-korvakorut ovat välttämättömiä korukokoelmassasi. Tästä korvakorusta on monia muunnelmia, ja siksi voit saavuttaa erilaisia ilmaisuja tällaisella korvakorulla. On sekä yksinkertaisempia että naisellisia, ja sitten on raaempia ja paksumpia kreoliversioita. Yhdistämällä useita erikokoisia kreoleja samaan korvaan voit siten sekoittaa sekä raakaa että naisellista ilmettä.  

On tullut erittäin suosittu, että korvan "etureiässä" on suurempi kreoli ja seuraavassa reiässä pienempi riipusten kanssa tai ilman. Tämä antaa mukavan ilmeen, joka saa korvan näyttämään koristeelliselta ja hienolta.  

doubledouble

Kreolivalintasi riippuu myös paljon kampauksestasi ja siitä, onko hiuksesi asetettu vai löysät. Jos hiuksesi ovat löysät, pari klassista kreolia ei ole koskaan huono valinta. Jos taas hiuksesi on asetettu, voit mennä kaikki sisään ja valita yhden tai useita hieman villimpiä korvakoruja. Täällä suuret tai paksummat kreolit ovat ilmeinen valinta.  CHANTI.dk meillä on laaja valikoima kreoleja monissa eri koossa, tyyleissä ja riipusten kanssa tai ilman, kuten näet napsauttamalla tätä.  

korvakorujen yhdistelmä

Sekoita metallien välillä 

Korujen sekoittamisessa ei ole sääntöjä siitä, mikä on oikein ja väärin. On aina jännittävää kokeilla jotain uutta, ja monet ideat tulevat usein istumisesta ja kokeilemisesta. Yksi viimeisimmistä trendeistä on juuri korujen sekoittaminen, mutta jossa eri metallit ovat keskittyneet. Kullan sekoittaminen hopeisiin korvakoruihin antaa ainutlaatuisen ja vilkkaan ilmeen, ja se voidaan tehdä useilla eri tavoilla. Tämä voidaan tehdä sekoittamalla kaikenlaisia erilaisia korvakoruja, kuten korvakoru.  kreoleja, korvakoruja tai kuulokkeita. Kun sekoitat korvakoruja eri metalleihin, kuten kultaan ja hopeaan, korostat myös erilaisia koruja. Se luo huolimattomamman ja nykyaikaisemman ilmeen, joka on hyvin ajan tasalla.  

doubledouble

Yksinkertaiset vai lausunnot? 

Lausuntokorvakorut ovat jo pitkään olleet hallitseva trendi, eikä se näytä muuttuvan lähiaikoina. Päinvastoin, korvakorujen tulisi olla vielä suurempia ja vielä merkittävämpiä kuin ennen. Statement-korvakorut ovat täällä jäädäkseen, ja on olemassa lukuisia tapoja saavuttaa ilme silmiinpistävillä korvakoruilla. Päivitä korvakorukokoelmasi korvakoruilla, joissa on tupsut, helmet tai koristeltu vanteet. Hyppää siihen! Se osoittaa yksilöllisyyttä ja rohkeutta erottua joukosta.  

Vaikka lausunnonantajat ovat hallitseva trendi juuri nyt, yksinkertaisemmat korvakorut, kuten nastakorvakorut, ovat edelleen ajaton ilme, joka ei koskaan mene pois muodista. Voit helposti onnistua luomaan tarttuvan ilmeen, jos sinulla on useita reikiä kummassakin korvassa, ja tällä tavalla "pinota" korvakorut.  

kullatut korut

Jos olet yleensä yksinkertaisemmassa ilmeessä, on myös hyvä idea sovittaa korusi ja luoda yhteinen lanka käyttämiesi korujen välille. Yhteinen säie voidaan luoda useilla eri asioilla. Voit esimerkiksi sovittaa korusi valitsemalla korvakorut, joilla on sama ulkonäkö, sama metalli tai jotka ovat samasta kokoelmasta. Voit esimerkiksi valita hienoja hopeisia nastojamme ja sovittaa ne hopeiseen kuulokkeeseen tai kahteen. Se antaisi yksinkertaisen, hienon ja naisellisen ilmeen.  

Jos et voi valita yksinkertaisten ja meluisten korvakorujen välillä, voit yhdistää nämä kaksi. Näin voit sekoittaa eri kokoja, pituuksia ja metalleja. Tämä voi antaa sinulle ainutlaatuisen ilmeen, jonka ihmiset huomaavat.  

Pitkät korvakorut 

Kuten lausunnonantajat, myös pitkät korvakorut ovat täällä jäädäkseen. Korvakoukut ovat jo pitkään olleet suosittuja, mutta viime vuosina ketjukorvakorut ovat löytäneet tiensä. Korvakoukut ovat useimmiten yksinkertaisia, hieman lyhyempiä korvakoruja, joissa on jalokivi tai söpöjen aiheiden riipus. Korvakoukut ovat täydellinen koru klassiselle naiselle, koska ne ovat yksinkertaisia, ajattomia ja niitä voidaan käyttää altingiin. Korvakoukut voidaan myös helposti yhdistää söpöihin nastoihin tai ehkä kreoliin. Löydät kaikki korvakoukkumme täältä 

Ketjukorvakorut ovat pidempiä kuin korvakoukut, ja siksi varastavat hieman enemmän huomiota. Ketjukorvakoruja on monenlaisia. Sekä naisellinen että jotkut, jotka antavat raaemman ilmeen. Valikoimassamme on sekä abstraktit ketjukorvakorut, ketjukorvakorut helmillä että muilla jalokivillä. Ketjukorvakorut ovat tulleet todella suosituiksi, kun kampaat useita korvakoruja. Voit valita useita ketjukorvakoruja tai yhdistää ne joukkoon kauniita kreoleja tai korvanauhoja. Yhdistämällä ketjukorvakorut voit luoda oman ainutlaatuisen ilmeesi. Löydät kaikki ketjukorvakorut täältä.  

Tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi käyttämäsi koruyhdistelmän kanssa. Tee siitä omasi ja pidä hauskaa sekoittamalla ja sovittamalla kaikenlaisia korvakoruja korulaatikkoosi löytääksesi täydellisen yhdistelmän, joka sopii juuri sinulle! 

Tarkista uusimmat postauksemme!