Mikä on helmi?

Mikä on helmi?

Emme löydä vain helmiä eri nilviäisten sisältä. Mitä helmen sisällä on, kutsutaan helmiäisiksi, ja se luo helmen asettamalla sen ympärille jatkuvasti kerroksia. Helmi ei ainoastaan luo helmiä, vaan sitä käytetään myös hänen omiin koruihinsa.

Helmi on simpukan sisäkerros, jossa helmi muodostuu. Simpukan sisällä oleva kerros on nilviäisen sisällä suojaamaan loisilta ja muilta vierailta esineiltä. Helmi on simpukan sisällä oleva kerros, jonka tulee olla eräänlainen kohtu, simpukan sisällä muodostuville helmille. Tästä myös nimi helmiäinen, koska se on helmi.

Historiaa ja myyttejä

Sanotaan, että muinaisessa Egyptissä helmiäisillä uskottiin olevan henkisiä voimia ja se pystyi parantamaan traumat sekä suojelemaan käyttäjäänsä toisten pahalta. Vainajan haudat koristeltiin usein helmillä, jotta vainaja pääsi kulkeutumaan pitkälle tuonpuoleiseen.

Läpi 1800-luvun ja vuoden 1900 alun helmiaainen on symboloinut rakkautta, puhdasta rakkautta, joka on erittäin aito tunnemuoto.

sormuksia käsissä

Sijainti

Helmi on kerros, joka löytyy useiden nilviäisten sisältä. Helmiäistä löytyy muun muassa erilaisista makeanveden simpukoista, ostereista ja jopa joistakin etanoista. Helmiäisen väri vaihtelee nilviäisen tyypistä, veden lämpötilasta, jossa nilviäinen elää, ja ruokavaliosta riippuen.

Arvostus ja hinta

Vaikka sekä helmiä että helmiäisiä syntyy eri nilviäisten sisällä, näiden kahden hinnoissa on suhteellisen suuri ero. Helmiäinen on helppo käsitellä koruteollisuudessa, kun leikkaat sitä ja muotoilet sitä. Tämä tarkoittaa, että voit löytää erittäin ainutlaatuisia helmiäiskoruja. Helmiäisen hinta riippuu erityisesti väristä, joka edellä mainittu vaihtelee riippuen siitä, mikä nilviäinen on sen valmistanut ja niiden elämäntavat.

Helmiäiskoruja

Täällä CHANTI meillä on laaja valikoima helmiäiskoruja. Helmiäinen antaa koruihin erittäin hienon ja naisellisen vaikutelman. Valkoinen väri antaa koruille erityisen ilmeen ja helmiäinen sopii sekä hopeisiin, kullattuihin hopeisiin että kultakoruihin. Helmi kantaa sormuksia, korvakoruja ja kaulakoruja. Helmikoruvalikoimamme löydät täältä.

doubledouble

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä helmiäisestä

Minkä värinen on helmiäinen?

Sinisimpukoiden helmiäisen väri voi vaihdella. Värispektri on laaja ja vaihtelee valkoisesta keltaiseen ja vaaleanpunaiseen, tummanharmaaseen ja mustaan väriin. Suurin osa meistä tuntee helmiäisen simpukoiden sisältä löytyvänä, mutta itse asiassa helmiäisen voi löytää myös etanoista. Abalone -etanan helmiäistä käytetään myös koruissa, mutta tässä värit ovat vihreä ja sininen.

Mistä Mother of Pearl on tehty?

Helmiäinen on materiaali, jota tuotetaan nilviäisten sisällä. Tätä löydät erilaisten simpukoiden ja etanankuorten sisäpuolelta.

Miksi sitä kutsutaan helmiäisiksi?

Helmiäisnimellä on parempi järkeä kuin vain mennä ajattelemaan, ja nimi sopii hyvin siihen, mitä simpukan sisällä tapahtuu. Helmi on helmen äiti siinä mielessä, että helmi syntyy helmen sisällä. Kun vieras esine pääsee simpukkaan, helmiäinen häiritsee. Siksi alempi kerros alkaa noin, vähentääkseen ärsytystä ja lopulta ilmaantuu helmi

Tarkista uusimmat postauksemme!