Kvartsi

Kvartsi

Kvartsi on kristalli, jonka monet tuntevat parantavina kivinä, ja jota monet käyttävät työskennelläkseen energioiden kanssa. Kvartsi on yksi ensimmäisistä mineraaleista, joita me ihmiset aloimme käyttää, ja sitä on käytetty kaikkien aikojen vanhimpiin koruihin. Sana kvartsi tulee saksan sanasta "Quarz"

Historiaa ja myyttejä

Kvartsin historia ulottuu pitkälle. Ihminen on käyttänyt kvartsia koruissa satojen vuosien ajan, mutta kvartsilla on myös henkinen vaikutus. Kvartsi on yksi kiteistä, joita monet ihmiset käyttävät parantamisistuntoihinsa ja käyttävät onnenkivenä.

Sijainti

Kvartsi on maankuoren yleisin mineraali. Siksi tämä kristalli löytyy melkein kaikkialta maailmasta, myös Tanskasta.

doubledouble

Arvostus ja hinta

Kvartseja on useita erilaisia - mukaan lukien savukvartsi ja ruusukvartsi. Kvartsia arvioidaan useimmiten niiden värien ja puhtauden perusteella kivessä, jos se on tarkoitettu korujen käyttöön.

Korut kvartsilla

Kvartsia on ilmeistä käyttää koruissa. Kristalli on saatavana useissa eri sävyissä. Suurimmalle osalle meistä on tuttu läpinäkyvämpi ja osittain vaaleanpunainen kivi, mutta itse asiassa Quartzista on saatavana myös sinisiä, harmaita ja ruskehtavampia sävyjä, joista jokainen voi nostaa korun.

Usein kysyttyjä kysymyksiä jalokivikvartsista

Mitkä kivet ovat kvartsia?

Kvartsiperhe koostuu sarjasta kiviä, jotka kaikki ovat peräisin kvartsista. Näitä ovat ametisti, sitriini, vaaleanpunainen kvartsi, opaali ja akaatti.

Mikä on kvartsi?

Kvartsi on vuorikristalli, jota monet ihmiset käyttävät, kun he haluavat työskennellä energioillaan.

Mihin kvartsia käytetään?

Kvartsia käytetään ensisijaisesti parantavana kiteenä. Jos haluat työskennellä energioillasi, kvartsi on hyvä työkalu matkalle

Tarkista uusimmat postauksemme!