Kaikki tiedot zirkonista

Kaikki tiedot zirkonista

Kuutiozirkonia on erittäin suosittu kivityyppi koruissa. Se voidaan helposti sekoittaa timanttiin, mutta edulliseen hintaan. Kuutiozirkonia valovirta on verrattavissa timanttien valovirtaan ja antaa sille ainutlaatuisen ilmeen.

Kuutiozirkonia on laadukas ja siksi kivi on erittäin hyödyllinen koruissa.

Mitä ovat zirkoniakivet?

Zirkoni on luonnollisesti valmistettu jalokivi, jota on saatavana useissa eri väreissä, mutta se ei ole tyypillisesti se, jota löydämme koruista.

Kuutiozirkonia on itse asiassa suosituin "zirkonin" muoto, koska se ei ole niin hauras ja on paljon kiiltävämpi kuin luonnosta peräisin oleva zirkoni. Kuutiozirkonia on synteettinen zirkonia jalokivi, jolla on monia ominaisuuksia, joita muut jalokivet eivät aina sisällä. Yksi kuutiometrisen zirkonian suurimmista ominaisuuksista on sen kovuus ja ulkonäkö, jotka paljaalla silmällä voidaan sekoittaa timanttiin, mutta paljon halvemmalla. Koska kuutiozirkonia valmistetaan keinotekoisesti, laatu ja ulkonäkö ovat usein samat, joten hinnoissa ei ole suuria vaihteluita.

Kuutiozirkoniakivet ovat suhteellisen korkeita Mohsin asteikolla, koska niiden kovuus on 8,5 - vertailun vuoksi timantti on 10.

Cubic zirkonia on suosittu kivi maailmanlaajuisesti, ja siksi sitä kutsutaan usein CZ:ksi - lyhenne sanoista englantilainen kuutio Zirkonia.

pitkä zirkonikorvamerkki

Timantti vai kuutiozirkonia?

Kuutiometrisen zirkoniumoksidin sanotaan usein olevan timantin jäljitelmä. Tämä on osittain totta, koska kuutiozirkonia näyttää niin paljon timantilta, että useimmat ihmiset eivät pysty erottamaan eroa ollenkaan. Jos sinulla on koulutettu silmä, on helpompi löytää erot kuutiometrisen zirkoniumoksidin ja timantin välillä. Ensinnäkin kuutiozirkonia on hieman raskaampaa kuin timantti. Lisäksi kuutiozirkonia on myös hieman läpinäkyvämpi ja kiiltävämpi. Se kuulostaa suurilta eroilta, mutta paljaalla silmällä et voi nähdä eroa näiden kahden kiven välillä.

Kuutiozirkonian ulkonäkö

Kuutiozirkonia on useimmille ihmisille tunnettu valkoisesta väristään, joka on samanlainen kuin timantti. Kuutiozirkonia on kuitenkin saatavilla lukemattomissa väreissä. CHANTI löydät kuutiometriä zirkonia 12 eri värissä, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Kuutiozirkonia voidaan hioa monella eri tavalla, mutta yleisimmät ovat fasetti ja briljanttileikkaus. Timantin jäljittelemiseksi mahdollisimman hyvin hiotaan useimmiten loistavasti kuutiozirkonia. Yhtä suosittua on kuitenkin olla koru, jossa on viisteinen zirkonia. Lihastettuna kivellä on hieman pyöreämmät reunat kuin briljanttihiottuna.

sydämen ääretön koruja

Zirkonien arvo

Zirkonin ja kuutiometrisen zirkoniumoksidin välillä on suuri hintaero. Zirkoni on, kuten aiemmin mainittiin, jalokivi, joka on luonnollisesti valmistettu. Tämä tietysti tekee hinnasta paljon korkeamman kuin keinotekoisesti tehdyn kuutiometrisen zirkoniumoksidin hinnan.

Koska kuutiometristä zirkoniaa valmistetaan tehtaissa useissa paikoissa ympäri maailmaa, tämän tyyppisen jalokiven hinta on mahdollista pitää alhaalla. Kuutiozirkoniasta, joka on samasta syystä aina korkea, ei voi kuitenkaan erehtyä.

CHANTI on laaja valikoima kuutiozirkonia koruja, jotka ovat erittäin edullisia. Korun arvo riippuu ensisijaisesti muusta korun materiaalista, ja tällä löytyy kuutiozirkoniakivillä varustettuja koruja kaikissa hintaluokissa.

sormus sormessa

Zirkonia koruja

Kuutiozirkonialla varustetut korut ovat uskomattoman yleisiä koruteollisuudessa, sillä niiden laatu ja ulkonäkö ovat lähellä timantteja, mutta huomattavasti halvemmalla. Kuutiota zirkonia käytetään kaikenlaisiin koruihin ja kullan, hopean, kullatun hopean ja valkokullan valmistukseen. Tämä tarkoittaa, että kaikki mahdollisuudet löytää juuri sinun täydellinen korusi ovat avoinna.

Jos sinulla on syntymäpäivä joulukuussa, on toinen syy valita koru, jossa on zirkonia: syntymäkivi, jonka sanotaan tuovan onnea sen käyttäjille.

CHANTI löydät laajan valikoiman kuutiozirkoniakivillä valmistettuja koruja, täältä niitä on saatavilla myös eri väreissä ja muodoissa ja löydät täältä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä zirkoniasta

Onko zirkoni jalokivi?

Luonnosta peräisin olevaa zirkonia voidaan pitää jalokivenä. Kuitenkin suosituin "zirkonin" muoto on kuutiometrinen zirkonia, joka on synteettinen jalokivi eikä siksi jalokivi.

Mitä ovat valkoiset zirkonit?

Zirkonia on saatavana useissa eri väreissä, mukaan lukien valkoinen, ruskea, vihreä, sininen ja punainen. Valkoiset zirkonit ovat jalokivi, joka muistuttaa eniten timanttia.

Mistä zirkonit on tehty?

Zirkoniumsilikaatti nimistä mineraalista.

Mitä zirkoni symboloi?

Zirkonista voi olla apua menestyksen saavuttamisessa, koska se voi luoda harmoniaa ja kehittää henkisiä kykyjä, kuten keskittymiskykyä ja kykyä tehdä oikeita päätöksiä.

Tarkista uusimmat postauksemme!