Kaikki mitä haluat tietää rannekkeista

Kaikki mitä haluat tietää rannekkeista

Kuinka puhdistaa rannekoru? 

Aivan kuten monien muiden korujen kanssa, voit puhdistaa rannekorun miedolla saippuaseoksella ja puhtaalla liinalla. Liota rannekorua 10 minuuttia, huuhtele se kylmässä vedessä ja pyyhi se sitten puhtaalla liinalla. 

tennis rannekoru

Kuinka suuri rannekorun pitäisi olla? 

Kuinka suuri rannekorusi tulisi olla, riippuu sekä ranteesi koosta että siitä, kuinka tiukka tai löysä haluat rannekorun istuvan. Nyrkkisääntö rannekorun koon löytämisessä on: ranteesi ympärysmitta mitataan tiukasti plus 2 cm. Tämä on ihanteellinen rannekorun koko sinulle. 

Voivatko miehet käyttää rannekoruja? 

Rannekorut ovat yksi yleisimmistä koruista miehille. Jos etsit miehelle maalaismaista tai "maskuliinista" ranneketta, voit edullisesti mennä nahkarannekkeeseen tai paksuun ketjuun. CHANTI: lla on laaja valikoima rannekoruja miehille.  

päivänkakkara rannekoru

Kuinka leveä ranne on? 

Ranteen leveys vaihtelee suuresti. Jos olet epävarma siitä, kuinka leveä ranteesi on, voit mitata sen mittanauhalla. Jos sinulla ei ole joustavaa mittanauhaa, kääri naru ranteesi ympärille, pidä kiinni narusta, johon se ulottuu ranteesi ympärille, ja mittaa sitten merkkijono. 

Miten laittaa rannekorut itse? 

On helpointa saada joku muu auttamaan rannerenkaiden pukemisessa, mutta voit myös tehdä sen helposti itse. Helpoin asia on laittaa rannekoru ranteesi päälle, jotta pääset helposti lukkoon, mikä sulkee rannekorun toisella kädellä. Se ei ole täysin helppoa, mutta pienellä harjoituksella sen ei pitäisi olla ongelma. 

Miten suljen rannekoruni? 

On helpointa saada joku muu auttamaan sinua rannerenkaiden pukemisessa, mutta voit myös tehdä sen helposti itse! Helpoin asia on laittaa rannekoru ranteesi päälle, jotta pääset helposti lukkoon, mikä sulkee rannekorun toisella kädellä. Se ei ole helppoa, mutta pienellä harjoituksella sen ei pitäisi olla ongelma. 

rannekoru helmillä

Miten rannekorun pitäisi istua? 

Rannekoru ei saa istua liian tiukasti tai liian löysällä. Rannekoru sopii hyvin, jos se voi liikkua hieman ranteessa häiritsemättä tai roiskumatta. Voit mitata rannekorun koon yksinkertaisesti mittaamalla ranteesi ympärysmitan. 

Kuinka puhdistat kultaisen rannekorun? 

Aivan kuten monien muiden korujen kanssa, voit puhdistaa kultaisen rannekorun miedolla saippuaseoksella ja puhtaalla liinalla. Laita vain kultainen rannekoru tahraan 10 minuutin ajan, huuhtele se kylmässä vedessä ja pyyhi se sitten puhtaalla liinalla. 

 rannekoru kivillä

Tarkista uusimmat postauksemme!