Yhdistä kaulakorut

Yhdistä kaulakorut

Kerros kerrokselta - yhdistä kaulakoruja

Aika, jolloin yhden kaulakorun tyyli riitti, on ohi. Viimeisimmät korutrendit määräävät, että useita kaulakoruja kerralla on. Kaikki on sallittua, ja kaulakorut yhdistetään tyylien, pituuksien ja metallien välillä. Kaikkien näiden vaihtoehtojen avulla on täysin sinun tehtäväsi mukauttaa tyyliäsi. On mahdollista saada ilmaisu, jota kukaan muu ei voi saavuttaa sekoittamalla vanhoja uusiin perintökalleuksiin vintage-koruihin tai yksinkertaisesti ostamalla ainutlaatuisia koruja. 

Inspiraatio siitä, miltä oman kaulakoruyhdistelmän pitäisi näyttää, löytyy kaikkialta. Suoraan katukuvasta, ihmiset ympärilläsi tai Internetistä. Siksi voit keksiä paljon erilaisia tyylejä, joissa vain näkyvä ketju voimuuttaa kaulakorujen yhdistelmän tyyliä.  

helmi rannekoru

 

Näytesarja erilaisia ​​kaulakoruja

Kun haluat saavuttaa haluamasi ilmeen yhdistämällä ketjuja, voit tehdä tämän kahdella, kolmella, neljällä tai useammalla kaulakorulla. Lopputulos on hyvin selkeä ja näyttää siltä, ​​että trendi on liian vahva.

Eri ketjutyypit

Yksi tapa koota kaulakoruja on sekoittaa erilaisia ketjutyylejä, joita meillä on laaja valikoima CHANTI.dk. Yhdistä yksinkertaiset ja herkät kaulakorut suurempiin lausuntokaulakoruihin tai sekoita kaulakorut eri tekstuureilla. Se voi olla joko itse ketju tai riipus. Tämän seoksen seurauksena saavutat mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen särmikäs tyylin. 

Toinen tapa, jolla voit päättää koota ketjusi, on sekoittaa eripituisia kaulakoruja. Olipa kerran kaulakorut, joiden piti olla samanpituisia, mutta tänään on vapaa aivohalvaus. Käyttämällä lyhyitä, pitkiä ja keskisuuria ketjuja lisäätkatsauksen, jossa "pinoat" ketjusi. Tällä tavoin luodaan silmiinpistävämpi sekoitus. CHANTI: lla meillä on kaulakoruja yhteensä vain38 – 80 cm pitkä. Löydät taatusti juuri ne,joita etsit. 

doubledouble

Kolmas ja viimeinen ehdotuksemme eri ketjujen kokoamiseksi on niin sanotut panssariketjut. Panssaroidut ketjut ovat tulleet erittäin suosituiksi, varsinkin viime aikoina, ja meillä on laaja valikoima juuri näitä kaulakoruja. Panssariketjujen ajatuksena on, että ne ovat itsessään koruja, jotka eivät tarvitse riipusta tai mitään muuta lisätäkseen paljon kaulakorun ulkonäköön. Ne lisäävät raakareunan, joka voidaan saadasekä pidemmän että lyhyemmän ketjun avulla. Panzer-ketjut voivat olla sekä tehokkaita että yksinkertaisempia, jolloin voit rakentaa oman yhdistelmän. Panssariketjut eivät ole liian räikeitä eivätkä liian kiillotettuja. Nämä ketjut ovat siis leganttitapa lisätä ketju nykyaikaisella tavalla.  

Sekoita metalleja

Toinen tapa yhdistää kaulakorut on sekoittaa eri metalleja. Kun kerran oli ehdottomasti kiellettyä sekoittaa kulta- ja hopeakoruja samanaikaisesti, tänään se on hyvin moderni, ja jotain, mitä monet tekevät suuressa mittakaavassa. Sekoittamalla metalleja korostat sekoittamisen aikana eri ketjut ja pituudet. Siksi se luo huolimattomamman ja nykyaikaisemman ilmeen. CHANTI: ltä löydät myös laajan valikoiman kaulakoruja sekä kullatusta, hopeasta  että kullatusta hopeasta.  

ketjujen yhdistelmä

Tee siitä omasi! 

Kuten kaikki muu muotimaailmassa, henkilökohtainen kosketus on ensiarvoisen tärkeää. Sama pätee kaulakorujen yhdistämiseen. Sinun pitäisi mennä kaulakoruihin, joista pidät eniten ja jotka sopivat parhaiten sinulle ja tyylillesi. Tämä tekee sinusta luottavaisen, mitäkoruyhdistelmäsi heijastaa.  

Tarkista uusimmat postauksemme!