Kauniit timanttisormukset

Ketunhäntäketjut

 1. kaunis kettukaulaketju hopeaa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 32,-
  CHANTI hinta 26,-
 2. hieno kettukaulaketju hopeaa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 32,-
  CHANTI hinta 27,-
 3. tyylikäs kettukaulaketju hopeaa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 27,-
  CHANTI hinta 25,-
 4. kiva kortti kettukaulaketju hopeaa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 23,-
  CHANTI hinta 20,-
 5. upea kettukaulaketju hopeaa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 24,-
  CHANTI hinta 22,-
 6. kiva kortti kettukaulaketju oksidoitua sterlinghopeaa kiiltävä pinta.
  Ohjehinta 25,-
  CHANTI hinta 22,-

Ketunhäntäketjut löydät täältä. Ketunhäntäketjut ovat kauniita ketjuja, valittavana hopeaa ja kultaa. Ketunhäntäketjut sopivat kaikenlaisiin asuihin ja käyvät siksi hyvin niin arkeen kuin juhlaan. Näe valikoima täällä.

kulta ketunhäntäketju

Kulta ketunhäntäketju on kaunis yksinään tai riipuksella. Löydät laadukkaat kulta ketunhäntäketju edulliseen hintaan CHANTIlta. Napsauta sivuillemme tänään ja näe suuri valikoimamme kultaketjuja ja riipuksia. CHANTI on Tanskan suurin korusivusto netissä.

Hopea Kettukaulaketjut

Hopea Kettukaulaketjut ovat kauniita ketjuja, joita voi käyttää riipuksen kanssa tai ilman. CHANTIlta voit ostaa hopea Kettukaulaketjut eri pituuksissa ja paksuuksissa. Löydä täältä täydellinen joululahja, syntymäpäivälahja, valmistujaislahja tai jos vain haluat ilahduttaa jotakuta.

Ketunhäntäketjut kultaa

Ketunhäntäketjut kultaa ovat kauniita ja kestäviä ketjuja, joita voi käyttää riipuksen kanssa tai yksinään. Upeat kultakaulaketjut sopivat hyvin erilaisiin asuihin ja pysyvät siksi aina muodissa. CHANTIlta löydät valikoiman ketunhäntäketjut kultaa hyvään hintaan.