Tule mukaan muotiin – korutrendit vuonna 2022

Tule mukaan muotiin – korutrendit vuonna 2022

Tärkeä osa asua

Koruista on tullut pääelementti ja tärkeä osa täydellistä asua. Se voi tehdä mistä tahansa asusta mielenkiintoisemman ja ilmeikäs. Siten oikeat korut voivat edistää tyylikkäämpää asua. Tässä artikkelissa jaamme joitain korutrendejä, jotka ovat olleet näkyviä vuonna 2022.

kullattu rannekoru

Korujen tärkeimmät muotitrendit vuonna 2022

1920-luvulla näit ihmisiä, joilla oli paljon pitkiä helmikaulakoruja, 80-luvulla suuret värikkäät muovikorut olivat näkyviä, ja tietysti tiedämme 90- ja 90-luvut vanteiden ja kuristimien kanssa. Vuonna 2022 monet näistä trendeistä sekoittuvat, mutta myös muut asiat tulevat esiin. Uusista metalleista, jalokivistä ja tyyleistä on tulossa muodikkaita. Vuonna 2022 kyse on erityisesti volyymista. Useat kaulakorut, renkaiden ja korvakorujen massat ovat uusi musta. Mutta on vielä muutakin.

sydän riipus

Kulta

Kultaa pidetään yhtenä jalometalleista, ja viime vuosina se on ollut näkyvä monissa korukokoelmissa. Kultakoruilla on naisellinen ilme, mutta erilaiset mallit voivat antaa koruille sekä tyylikkään, raa'an tai eksklusiivisen ilmeen. Kultakorut voivat siis olla hyvin ilmeikkäitä. Tämä ilmaisu voidaan luoda myös kullatuilla koruilla, joilla on kullattu pinta. 

helmi korvakorut

Perler

Helmet ovat korujen klassikko. Ajan trendit helmikoruissa eroavat kuitenkin hieman klassisesta duosta: helmet ja musta mekko. Tällä kaudella voit pelata turvallisesti korujen koolla ja muodolla. Erityisesti epäsymmetriset perle-korvakorut ovat tulleet suosituiksi. Toisin kuin aiemmin, helmikorvakorut eivät ole enää varattu vain kypsälle naiselle. Nykyään helmikorvakorut näkyvät yhä enemmän myös nuoremmilla naisilla. Kaikkialla voit nähdä helmirannekkeita, kaulakoruja, korvakoruja ja hiussolkia.

timanttisormus

Suuret jalokivet

Isoja kiviä. Jalokivistä tuli muodikkaita viime vuonna, mutta tällä kaudella tämä suuntaus on todella tarttunut. Tämä on suuntaus, joka on helppo omaksua, koska tämäntyyppiset korut tulevat kaikkiin luokkiin. Voit esimerkiksi löytää riipuksia, joissa on suuret kauniit jalokivet, jotka sopivat sekä joka päivä että juhlaan. Löydät korumme jalokivistä täältä.

doubledouble

Panssaroidut ketjut

Yksi vuoden 2022 suurimmista korutuotteista on kuuluisat panssaroidut ketjut, jotka ovat nyt välttämättömiä korukokoelmassa. Tämä koskee kaulakoruja, renkaita ja nilkkoja. Ne ovat yksinkertaisia, tyylikkäitä ja voivat mennä mihin tahansa. Täällä CHANTI: lla meillä on laaja valikoima erilaisia panzer-koruja. Panzer-korujen tunnusmerkki on hieno, mutta silti raakaketju, joka löytyy sekä täysin ohueksi, että maalaismaisemmasta ulkonäöstä paksulla ketjulla.

kullatut sormukset

Sekoita itsesi

Klassinen "sääntö", jossa ei käytetä useita renkaita kerralla, on haastettu vuonna 2022. Tämä koskee molempia, jos käytät kulta- tai hopeakoruja. Vaikka aiemmin olet pitänyt kiinni yhdestä metallista kerrallaan, siitä on nyt tullut nykyaikaisempi sekoittaa haluamallasi tavalla. Renkaiden suhteen erityisesti suuret ja epäsymmetriset renkaat ovat tulleet valtavan trendikkäiksi.

 

Toivomme, että olet nauttinut tämän oppaan lukemisesta joihinkin vuoden 2022 suurimmista korutrendeistä ja löydä oikeat trendikkäät korut, jotka sopivat tyyliisi.

Tarkista uusimmat postauksemme!