Trendit kihlasormusten kanssa

Trendit kihlasormusten kanssa

Ennen kuin pääset suunnittelemaan häitäsi ja valitsemaan juuri oikean hääpuvun, sinun on löydettävä oikea kihlasormus. Pohjoismaissa on 1300-luvulta lähtien perinteisesti ollut tapana   vaihtaa sormuksia avioliiton solmiessa iankaikkisen rakkauden symbolina. Kihlasormuksen löytäminen symboloimaan juuri sitä ei ole helppo tehtävä. Valittavana on lukemattomia malleja. Jos rengas on hopeanväristä eller-kultaa, jalokivien ja timanttien kanssa tai ilman ja niin edelleen. 

morganiittirengas

Viime aikoina se ei ole koskaan ollut niin suosittu kuin nyt on jättäytyä pois klassisista kihlasormista epätavanomaisemman ja nykyaikaisemman hyväksi. Ajatus jostakin henkilökohtaisesta ja ainutlaatuisesta voi tuntua houkuttelevalta monille, ja siksi on tullut suosittua valita rengas, joka erottuu hieman, mutta säilyttää samalla klassisen ilmaisun.  

Tähän on monia eri tapoja. Siksi olemme listanneet 6 trendiä, jotka ovat suosittuja vaihtoehtoja valitessasi kihlasormuksiasi, jotta se olisi sinulle hallittavampi. 

timanttisormus

Kihlasormusten suurimmat trendit juuri nyt 

Kapeat renkaat - Vaikka suuret ja ylelliset korut ovat suosittuja, kapeat renkaat, joissa on pehmeät muodot ja timantti sentrimissä, ovat suosittu valinta. Kapea ja yksinkertainen kihlasormus on ajaton ja klassinen valinta, jota kaikki naiset ja miehet voivat käyttääKapeat renkaat ovat aina suosittu valinta kihlasormusten keskuudessa. 

doubledouble

Leveät renkaat - Se on hyvin paljon renkaan leveys, joka määrittelee kihlasormuksen luonteen ja tyylin. Leveät renkaat ovat siis tulevalle morsiamelle tai sulhaselle, joka pitää raaemmasta ja paksummasta ilmaisusta.  

Usein sulhanen – suurilla käsillä ja pitkillä sormilla – valitsee laajemman sormuksen. Toisaalta harjas – pienemmillä käsillä ja lyhyemmillä sormilla – valitsee kapeamman renkaan. Se on kuitenkin täysin sinusta kiinni, mitä pidät parhaiten, eikä ole ilman syytä, että laajemmat renkaat ovat tulleet suosituiksi.  
 doubledouble

Set - Monille tuntuu suurelta suupalalta joutua valitsemaan oikeat kihlasormukset, jotka molemmat täyttävät pariskunnan toiveet, mutta sopivat myös yhteen. Siksi on myös tullut erittäin suosittua ostaa kihlasormuksesi sarjassa, mikä varmistaa, että ne sopivat yhteen ja täydentävät toisiaan. Jos ostat kihlasormukset setissä, niistä tulee myös symbolisia pariskunnalle, joka sopii yhteen - aivan kuten renkaat tekevät.  

doubledouble

Sekoitus metalleja - Etkö voi päättää, haluatko mieluummin valita kultaa, hopeaa, punaista kultaa vai jotain täysin erilaista? Sitten voit aina valita kihlasormuksen, joka sekoittaa eri metallit ja värit.  

Siellä, missä oli kerran ehdoton kielletty käyttää esimerkiksi kulta- ja hopeakoruja kerralla, tänään se on hyvin moderni. Nämä renkaat ovat siis ilmeisen nykyaikaisempi ja säteilyttömämpi valinta.  

doubledouble

Tekstuurit - Kihlasormukset, joilla on erilaiset tekstuurit pinnalla, ovat uudempi ilme, joka tarjoaa kontrastin muuten klassisempiin kihlasormuksiin. Nämä ovat suhteellisen yksinkertaisia renkaita, jotka houkuttelevat edelleen paljon huomiota epätavallisen pinnan vuoksi. Koska kuvioidut kihlasormukset ovat suhteellisen yksinkertaisia, ne ovat myös klassinen ja suosittu valinta, jota kuka tahansa voi käyttää.  

doubledouble

Värilliset kivet - Tämä voi olla esimerkiksi värillisiä timantteja tai värillisiä jalokiviä, kuten smaragdi tai safiiri.  Nämä mahdollistavat suuren kiven valitsemisen renkaalle rikkomatta talousarviota. Voit myös valita mustan tyylikkään kiven, jos et ole tyypillisessä blingissä.   

Jotain muuta, joka on ollut suosittu viime vuosina, on vaaleanpunainen syöjä morganite. Siitä on tullut suosittu ja haluttu, koska väri liittyy usein rakkauteen ja harvinaisuuteen. Värikkäämmät kihlasormukset ovat raitista ilmaa, eivätkä ne ole kuin kaikki muut renkaat. 

doubledouble

Chanti kihlasormukset 

CHANTI: ltä voit ostaa kihlasormuksia hopeasta, kullasta, valkoisesta kullasta, titaanista ja paljon muuta, joita voi ostaa kohtuulliseen hintaan laadusta tinkimättä. Meillä on laaja valikoima kauniita kihlasormuksia monissa muunnelmissa ja hintaluokissa, joten löydät taatusti sormuksen tai kaksi, joka sopii makuusi ja joka sopii budjettiisi.  

Kun ostat kihlasormuksia, monet ihmiset epäröivät ostaa niitä verkossa. Se on hyvin erityinen koru, jota käytetään loppuelämäsi ajan, joten on tärkeää, että sekä muotoilu että koko ovat juuri oikeat. Kihlasormusten ostamisen etuna verkossa on, että säästää paljon rahaa verrattuna siihen, ostetaanko ne myymälöistä.  

timanttisormus

CHANTI: lla olemme monien vuosien ajan toimittaneet kihlasormuksia pariskunnille, joilla on upeat menestykset. Kanssamme on mahdollista saada näytelaatikko, joka sisältää erikokoisia teräsrenkaita. Lisäksi näytesarja juuri halutuista kihlasormista. Tällä tavoin voit sekä nähdä tiettyjen renkaiden suunnittelun että kokeilla kuivausrumpuja ennen lopullisten renkaiden tilaamista.  

Siten olet varma, että saat oikean koon ja täydellisen muotoilun suuren päivän ylläpitämiseksi.  

Tarkista uusimmat postauksemme!