Löydä täydellinen aamulahja

Löydä täydellinen aamulahja

Aamulahja 

Aamulahja on vuosisatoja vanha perinne. Perinteen mukaan se eteni niin, että sulhanen joutui antamaan morsiamelleen arvokkaan lahjan häiden jälkeisenä aamuna. Vanhoina aikoina sulhanen antoi morsiamelleen usein suuremman summan rahaa, aamulahjaa pidettiin toimenpiteenä, jos morsiamen uudelle aviomiehelle tapahtuisi jotain, ja siksi hänet jätettäisiin ilman tukea.  

Viime aikoina se on kuitenkin paljon romanttisempi perinne ja ele, joka ilmaisee uuden avioparin välisen rakkauden. On yleisintä, että se on sulhanen, joka antaa aamulahjan morsiamelle, mutta monet naiset päättävät myös antaa uudelle miehelleen lahjan. Tämä on kuitenkin täysin yksilöllistä, ja jokaisen yksittäisen parin on päätettävä, mitä mieluummin. 

smaragdi sormus 

Perinteisesti annat aamulahjan häiden jälkeisenä päivänä, mutta jälleen kerran se on täysin yksilöllinen, kun päätät antaa lahjoja - kiinteitä sääntöjä ei ole.  
Jotkut päättävät antaa lahjan häiden jälkeisenä aamuna. Toiset päättävät antaa lahjan hääpäivänä, kun taas toiset kolmantena vaihtoehtona päättävät antaa aamulahjan 1 vuosi häiden jälkeen. Tämä voi olla juhlistaa ensimmäistä vuotta, jonka on viettänyt yhdessä aviomiehenä ja vaimona hiljaisemmassa ympäristössä tai vuoden kuluttua taloudessa on enemmän ilmaa kuin heti suurten kalliiden juhlien jälkeen.  

Täydellistä aamulahjaa on vaikea määritellä, ja se on hyvin henkilökohtainen asia. Jotkut haluavat kokea, kun taas toiset haluavat saada enemmän käytännön asioita. Täällä on ilmeinen ajatus antaa koruja morsiamelleen tai sulhaselleen. 

sydän Nimi kaulakoru

Aamulahja morsiamelle 

Syy siihen, miksi morsiamen aamulahja koostuu usein korusta, on se, että se on rakkaudentunnustus, josta sinua muistutetaan joka kerta, kun katsot kumppanisi koruja. Korut ovat pieni pala ylellisyyttä, joka kestää eliniän, aivan kuten rakkaus. Hänen kumppaninsa korujen ei todellakaan tarvitse olla kalliita, mutta niin kauan kuin se on henkilökohtainen lahja, vain sillä on merkitystä. CHANTI:lla on laaja valikoima koruja, jotka sopivat täydellisesti aamulahjaksi – ja kaikkiin hintaluokkiin. Kaikki korumme ovat korkealaatuisia, mutta siitä huolimatta voit tyypillisesti säästää 25–70 % verrattuna myymälähintoihin.  

doubledouble

Hyviä ideoita aamulahjoihin voisi olla korvakorut joko guldissa tai hopeassa, joita meillä on laaja valikoima sekä muodoissa, väreissä että suunnittelussa. Muita vaihtoehtoja voivat olla rannekoru tai kaulakoru, joka CHANTI: lla vaihtelee myös suuresti hinnassa. Voit tehdä näistä lahjoista henkilökohtaisempia ja erityisiä esimerkiksi ostamalla koruja muodoissa, kuten ruusuissa, enkeleissä tai sydämissä. Nämä esimerkit aamulahjoista ovat ajattomia, koska ei koskaan mene pois muodista antaa rakkaalleen koruja, joita hän voi käyttää loppuelämänsä ajan.   

Aamulahja sulhaselle 

Kuten mainittiin, morsian ei aina saa vain aamulahjaa. Monet naiset ostavat myös uudelle miehelleen lahjan, joka ilmaisee uuden avioliiton rakkauden. Täällä korut ovat myös ilmeinen idea, koska monet nykyaikaiset miehet arvostavat korua, joka heijastaa heidän persoonallisuuttaan. Erityisesti on muun muassa kalvosinnapit, solmiotapit tai miesten ingit, jotka voivat auttaa antamaan täysin henkilökohtaisen ja viileän ilmeen. Kaikki kolme ovat myös jotain, josta meillä on laaja valikoima chanti-hintaluokissa. Jos haluat mukauttaa esimerkiksi kalvosinnapit, voit valita parin, jolla on valitsemasi nimikirjaimet tai nimikirjaimet, tai kaivertaa urheilulajin, josta rakkaasi pitää. Solmiotapit ovat ilmeinen ja klassinen lahja, jota monet miehet voivat käyttää jokapäiväisessä elämässään ja ajattelevat siten kumppaniaan joka kerta, kun he käyttävät sitä.  

 doubledouble
Korut, jotka sekä sulhanen että morsian voivat myös antaa toisilleen, ovat nimikaulakoruja, joissa on pariskunnan nimet tai nimikirjaimet kaiverrettu. Näitä kaulakoruja on saatavana monissa eri muodoissa, kuten sydämissä tai äärettömyysmerkeissä. Tämä on pieni – eikä välttämättä kallis – lahja, joka on erittäin tärkeä vastaanottajalle. 

Täydellinen aamulahja 

Aamulahja on rakkauden lahja, ja me kaikki tiedämme, että rakkautta ei voida korvata rahalla. Rakkaus tulee sydämestä, ja aamulahjan tulisi siksi olla lahja, joka heijastaa tunteitasi ja elinikäistä huolenpitoasi rakkaastasi. Rakkaus on erilaista ihmisestä toiseen. Joillakin on suurin rakkaus kalliisiin, kauniisiin merkki- tai jalometalleihin, kun taas toiset haluaisivat mieluummin kokea uuden puolisonsa kanssa. Toiset saattavat mieluummin olla täysin vapaita aamulahjoista häiden jälkeen. Se on myös hyvin erilainen henkilöstä toiseen, kuinka ylenpalttinen, ylivoimainen ja kallis haluat tehdä sen - ja sinulla on varaa. Koska olet juuri saanut niin paljon lahjoja hääpäivänä, kyse on todella lahjan löytämisestä, joka heijastaa rakkauttasi.  

Täydellinen aamulahja on uskomattoman henkilökohtainen asia jokaiselle pariskunnalle harkita. Todellisuudessa kyse on siitä, mistä uusi puolisosi on onnellinen, eikä paljon muuta.  

Toivomme, että olet nauttinut tämän oppaan lukemisesta aamulahjoihin, jotta voit antaa täydellisen aamulahjan itse, riippumatta perinteestäsi.  

Tarkista uusimmat postauksemme!