Lahjaopas | Budjettisi lahja

Lahjaopas | Budjettisi lahja

Lahjat alle 15 euro

Ei tarvitse olla kallista näyttää rakkaillesi, että välität heistä. Olemme löytäneet muutamia ehdotuksia kauniista korulahjoista sekä hänelle että hänelle - ja ne maksavat jopa alle 15 euro.

Lahja alle 15 euro

Etsitkö lahjaa tyttöystävällesi, hyvälle ystävällesi tai äidillesi, mutta budjetti ei kestä kallista lahjaa? Sitten tulit oikeaan paikkaan. Meidän kanssamme hinnan lasku ei tarkoita, että menet laatuun. Meillä on laaja valikoima koruja budjettiystävälliseen hintaan, johon kaikki voivat liittyä. Korujen ei tarvitse olla kimaltelevia. Monet suosivat yksinkertaisia koruja, kuten täysin tavallisia kreoleja. Nämä 10 euro: n kreolit ovat kullattua hopeaa ja sopivat yksinkertaisuutensa vuoksi kaikkiin makuihin. Löydät yksinkertaiset ja tyylikkäät kreolit täältä 

doubledouble

Lahja hänelle alle 15 euro

Lahjoja hänelle. Se voi kuulostaa helpolta, mutta ei aina ole niin suoraviivainen kuin ensi silmäyksellä. Mutta ei tarvitse olla vaikeaa tai kallista löytää lahjaa miehelle, josta välität. CHANTIssa on laaja valikoima miesten koruja jopa 15 euro. Monet miehet haluavat lisätä asuihinsa vain yhden korun, joten he pitävät maskuliinisen ilmeen. Täällä musta nahkarannekoru, jossa on mattapinta, on täydellinen ratkaisu korulahjaan hänelle. Nahkarannekoru 13 euro: lle löytyy täältä.  

doubledouble

Lahjat alle 30 euro

Aiotko antaa lahjan, jonka ei pitäisi maksaa maailmalle, mutta sen on silti oltava merkittävää? Sitten täällä olemme keränneet muutamia lahjaehdotuksia 30 euro: lle tai vähemmän.  

Lahja alle 30 euro: lle

CHANTIlta löydät hänelle lahjaehdotusten meren. Etsitpä sitten lahjaa 20 euro: lle, koruja 30 euro: lle tai vain etsimässä inspiraatiota, olet tullut oikeaan paikkaan. Marguerit korut ovat ajattomia ja siksi ne todennäköisesti miellyttävät mitä tahansa vastaanottajaa. CHANTI:lla meillä on marguerit-koruja useissa hintalastioissa, ja niitä on korvakorut, rannekorut, kaulakorut ja renkaat - minkä pitäisi siksi olla jotain kaikille. Esimerkki on nämä kauniit kreolit, joissa on päivänkakkaroita. Kreolit ovat erittäin tyylikkäitä, ja siksi ne edistävät naisellista ilmettä. Korvakorut näkyvät täältä. Tietenkin meillä on hänelle monia muita koruja ja lahjoja 30 tai vähemmän, joita voit tutkia täällä 

päivänkakkara riipus

Lahja hänelle alle 30 euro

Huolimatta korumaailmasta, jota pidetään usein varattuna naisille, meillä CHANTI: lla on myös laaja valikoima miesten koruja. Esimerkki lahjasta hänelle alle 30 euro on tämä ruskea nahkarannekoru. Se on yksinkertainen koru, joka voi antaa raa'an oomphin mihin tahansa asuun. Näet nahkarannekkeen täältä. Jos haluat kaulakorun, solmiotapin tai jotain muuta kokonaan, meillä on se myös. Voit nähdä laajan valikoiman miesten koruja, joita voidaan käyttää erikoislahjoihin täällä 

pienet päivänkakkarakorvakorut

Lahja alle 30 euro: n lapsille

Monin tavoin on sekä helppoa että vaikeaa löytää lahjoja lapsille. Haluat aina löytää oikean lahjan tietylle lapselle. Parhaat lahjat ovat kuitenkin niitä, joita lapsi voi katsoa taaksepäin monien vuosien kuluttua - kuten koru. Mutta mitä koruja voit antaa lapselle lahjaksi? Jotkut lapset saavat ensin reikiä korviinsa myöhäisessä iässä, ja siksi voi olla hyvä idea lyö vetoa jostain muusta kuin korvakoruista. Se voi olla esimerkiksi sormus. CHANTIlla voi olla vaikea valita, koska meillä on lasten koruja kaikissa muodoissa, väreissä ja motiiveissa. Suosittu valinta lasten keskuudessa on yksisarviset korumme. Tämä hopearengas maksaa vain 24 euro ja on säädettävissä. Koru, joka miellyttää kaikkia lapsia. Etsi sormus täältä.  

doubledouble

Lahjat alle 40 euro 

Lahjan löytäminen alle 40 euro ei ole chanti. Etsitpä sitten emäntälahjaa, henkilökohtaista lahjaa kollegalle tai jotain täysin erilaista, meillä on paljon ehdotuksia alle 40 euro: n lahjaksi.  

Lahja alle 40 euro: lle

Hänen löytämisensä lahjaksi 40 euro ei ole vaikeaa CHANTI:ssa. Meillä on laaja valikoima koruja kaikissa hintalastioissa, muodoissa ja väreissä. Sydänkorut eivät koskaan mene pois muodista, ja siksi ne ovat varma voittaja. Alle 40 euro korulahjaksi sydänkoru on siis ilmeinen. Esimerkki on tämä hieno sydänkuukivirengas. Sormus on sekä kaunis että yksinkertainen, joten se sopii jokaisen naisen tyyliin. Näet sormuksen täältä 

kullattu sormus

Lahja hänelle alle 40 euro

40 euro voit ostaa kaiken raakateräsrannekkeesta tyylikkääseen renkaaseen. Teräsrannekoru on klassinen ja yksinkertainen koru, joka auttaa luomaan hänelle ihanteellisen ilmeen. Tällä rannekorulla on karkea ja kiiltävä pinta, joka antaa raa'an ilmeen. Rannekorua voidaan käyttää sekä ylös että alas, ja siksi se on ihanteellinen lahja jokaiselle herrasmiehelle. Rannekoru näkyy täällä. Meillä on paljon muita miesten koruja eri tyyleissä, jotka löydät täältä 

doubledouble

Lahjat alle 70 euro 

CHANTI on kerännyt 2 tarjousta hienoista lahjoista, jotka molemmat maksavat alle 70 euro. Sitten sinulta puuttuu täydellinen lahja miehelle tai naiselle, jolla on kaikki. 

Lahja alle 70 euro: lle

Me kaikki tiedämme, että suurin lahja tulee pienimmässä laatikossa. Mitä ostat lahjoista naiselle, jolla on kaikkea? Voit mennä pitkälle vain 70 euro budjetilla, ja kanssamme sinun ei oikeastaan tarvitse tyytyä yhteen koruun lahjapakkauksessa. CHANTI tarjoaa kaikenlaisia korusarjoja. Kaunis ja klassinen esimerkki on tämä støvringin sydän. Setti sisältää korvakorut, joissa on valkoinen zirkoner, ja vastaava kaulakoru rododoidussa hopeassa. Saa sydämet sulamaan tällä kuohuviinillä korusarjalla - napauta tätä.  

helmi korvakorut

Lahja hänelle alle 70 euro

Kaikki tietävät sen. Päädyt usein tavallisista tylsistä boksereista tai pariin uusia sukkia, kun löydät lahjoja elämäsi miehille. Etsitkö lahjaa hänelle alle 70 euro? Sitten voimme auttaa sinua. Laaja valikoimamme CHANTI:ssa nauttii lahjoista 70 euro - eikä vähiten alla. Suosittu koru miesten keskuudessa on dogtag-kaulakorut. CHANTIssa voit valita nimen kaiverruksen riipukseen, ja siksi se on ilmeinen tilaisuus ostaa henkilökohtainen lahja lähelläsi. Voit nähdä esimerkin tällaisesta kaulakorusta täällä.  

Tarkista uusimmat postauksemme!