Korut emalilla

Korut emalilla

Emali on pinnoite, jota voidaan levittää koruihin ja värjätä ne kaikenlaisissa väreissä. Emaloituja koruja on saatavilla kaikenlaisissa eri muodoissa ja väreissä. CHANTI on laaja valikoima emaloituja koruja, joita voivat käyttää sekä lapset että aikuiset.

Suurin osa tuntee päivänkakkarakorut erittäin ikonisiksi, korut on päällystetty emalilla ja CHANTI on laaja valikoima monissa eri väreissä. Päivänkakkarakorut löydät täältä.

Emali on lämmitettyä lasijauhetta, joka muuttuu nestemäiseksi ja levitetään koruihin. Emalia on saatavana useissa väreissä, joten koruilla voi olla hyvin erilaisia ilmeitä.

Joulukuusi riipus

Korut emalilla

Kaikki ihmiset voivat käyttää emaloitua korua. Emalikoruja on saatavilla useissa eri muodoissa ja väreissä, joten niitä löytyy joka ikä- ja makuun. Emali on valmistettu lasijauheesta, joten on tärkeää, että pidät emalikoruistasi hyvää huolta kestävyyden pidentämiseksi ja naarmujen välttämiseksi.

Emalia käytetään usein myös erityisesti lasten koruissa, koska silloin on mahdollista tehdä erilaisia muotoja. Kuitenkin emalia käytetään myös monissa muissa koruissa, mm. tutut päivänkakkarakorut on päällystetty emalilla.

Löydät emaloituja koruja täältä.

doubledouble

Usein kysyttyjä kysymyksiä emalista

Mikä on emali koruissa?

Koruissa käytetty emali on lämmitettyä lasijauhetta, joka sulatetaan tiukasti korun päälle. Lasijauhetta löytyy kaikenlaisissa väreissä. Jotkut tietävät myös emalin pinnoitteena. Molemmat tarkoittavat samaa eli pintakäsittelyä, joka lisää väriä koruihin.

Mistä emali on valmistettu?

Emali on ohut lasikerros, jota käytetään muun muassa korujen päälle asettamiseen. Emali voidaan valmistaa kaikissa sateenkaaren väreissä, ja siksi sitä käytetään usein koruteollisuudessa. Jotkut tietävät sanan myös hampaiden yhteydessä, mutta näillä kahdella eri asialla ei ole mitään tekemistä keskenään.

Tarkista uusimmat postauksemme!