Korujen kääre

Korujen kääre

Kun ostat korun itsellesi, rakkaallesi tai jollekin, josta välität, voi olla vaikea löytää sopivaa tapaa kääriä pieni ylellisyys. Onneksi me CHANTI: lla myymme kauniita lahjapakkauksia, jotka joko sisältyvät ilmaiseksi tai ostetaan 5 kruunulla. Se, tuleeko laatikon mukana vai ei, määräytyy tilauksesi hinnan perusteella.  

 Tilaukset alle 300 kruunua 

Alle 300 kruunun tilauksista veloitetaan 5 kruunua lahjan ostamisesta. Tämä johtuu siitä, että kuljetus ja tulli muodostavat suuren osan lahjapakkausten hinnasta. Tämän lisäksi menetämme rahaa pienten tilausten poiminnassa, laaduntarkistuksessa ja pakkaamisessa, joten emme voi enää antaa ilmaisia lahjalaatikoita tilauksille, joiden arvo on 300 Tanskan kruunua. Siksi olemme joutuneet sopeutumaan kustannuksiin, jotka ovat aiheutuneet pakkausten hintojen noususta ja pienten tilausten käsittelystä. Olemme tehneet tämän nostamalla pakkausten hinnan 5 kruunuun, kunhan ostat alle 300 kruunulla. 

Lisäksi sinulla on mahdollisuus ostaa lisää laatikoita, esimerkiksi jos lahjat  ansaitsevat mukavan kääreen. 

korurasiat

Tilaukset välillä 300-500 kruunua 

Kun ostat tilauksen välillä 300-500 kruunua, saat ilmaisen lahjapakkauksen. Jos luulet  , että tilauksesi tarvitsee enemmän laatikoita (olet esimerkiksi ostanut enemmän kuin 1 koru), voit ostaa enemmän laatikoita 5 dollarilla aasia kohti. 

Laatikot, joiden kanssa joko saat tai ostat, ovat litteitä laatikoita. Niitä on saatavana kahdessa eri koossa, ja korusi pakataan niihin sopivaan kokolaatikkoon. Laatikoissa voi olla kaulakoruja, renkaita tai korvakoruja laatikossa olevan monipuolisen vuorauksen vuoksi. 

korurasiat

Kalliit tilaukset 

Kun teet kalliin tilauksen CHANTI.dk, yksi tai useampi eksklusiivinen korulaatikko sisältyy automaattisesti. Laatikko heijastaa arvokkaita koruja ja auttaa samalla pitämään korut turvassa kuljetuksen aikana. Meillä on yksinomainen valikoima laatikoita, mikä tarkoittaa, että saat laatikon, joka sopii koruihisi. Olipa kyseessä rengas, korvakorut, ketju tai jotain täysin erilaista, varmistamme, että laatikko sopii koruihin. 

Erityisesti joulun aikaan tai muissa tapauksissa lahjojen antamiseksi pakkaamme ilmaisen lahjapussin, joka voi koristaa puun alla tai syntymäpäiväpöydässä. 

doubledouble

Laatikot sopivat erinomaisesti myös korujen säilyttämiseen, kun olet saanut sen kotiin. Jos kuitenkin haluat kerätä kaikki korusi yhteen paikkaan, voit saavuttaa tämän myös yhdellä korulaatikoistamme. Korurasiat tai korurasiat ovat optimaalinen tapa säilyttää korujasi, ja jos haluat tietää enemmän, voit lukea blogiviestimme korujen varastoinnista. 

Tarkista uusimmat postauksemme!