Kaikki mitä haluat tietää renkaista

Kaikki mitä haluat tietää renkaista

Minkä sormuksen minun pitäisi valita? 

Kun katsot renkaita , on hyvä tietää, millaista sormusta todella etsit. Harkitse, mistä materiaalista pidät parhaiten, pitäisikö renkaan olla jalokivien kanssa vai ei jne . Lisäksi on hyvä tietää sen rengaskoko. Lue rengaskoko-oppaamme, jotta löydät oikean sormuksen. 

Mikä on merkkirengas? 

Signet-renkaita käytettiin alun perin kirjeiden ja asiakirjojen sinetöimiseen, mutta niistä on sittemmin tullut muotilausunto. Merkkirenkaat on siksi usein kaiverrettu jonkinlaisella tiivisteellä, ja ne ovat suurempia ja massiivisempia kuin perinteiset renkaat. Merkkirenkaita on monenlaisia, mutta näet ne usein kaiverruksella nimikirjaimia, logoja tai vaakunoita. 

sormuksia korurasiassa

Miten sormus puhdistetaan? 

Aivan kuten monien muiden korujen kanssa, voit puhdistaa sormuksesi miedolla saippuaseoksella ja puhtaalla liinalla. Liota rengasta 10 minuuttia, huuhtele se kylmässä vedessä ja pyyhi se sitten puhtaalla liinalla. 

Mitä pasianssirengas tarkoittaa? 

Pasianssirengas on rengas, jossa on timanttinen embout kourapistorasiassa. Pasianssirenkaita on monenlaisia, ja löydät laajan valikoiman niitä eri hintaluokissa CHANTI.dk 

sormus sormessa

Mitä liittosormus tarkoittaa? 

Allianssirenkaat ovat renkaita, joissa on rivi yhtä suuria jalokiviä, jotka istuvat itse kehäkiskossa. Voit saada allianssirenkaita yhden tai monien jalokivien kanssa - myös erilaisilla jalokivillä samassa renkaassa. 

Miksi pasianssirenkaat ovat niin kalliita? 

Monet pasianssirenkaat ovat kalliita, koska ne on useimmiten valmistettu todellisesta kullasta tai valkoisesta kullasta timantilla. Niiden ei kuitenkaan tarvitse olla niin kalliita, jos  ne on tarkoitus valmistaa kullasta ja timanteista. CHANTI:ltä löydät laajan valikoiman kauniita pasianssirenkaita eri hintaluokissa. 

doubledouble

Mistä sormus on tehty? 

Ei ole sääntöä siitä, mistä sormukset tulisi valmistaa, mutta tyypillisesti käytetään kultaa tai hopeaa. Sinun on valittava juuri se, mikä on mielestäsi mukavaa! 

Mikä on sormussymboli? 

Muodonsa vuoksi ympyrä ilman alkua tai loppua, renkaat symboloivat äärettömyyttä. Renkaita on jo pitkään käytetty ystävyyden ja rakkauden symbolina. Siksi renkaita käytetään kihlaukseen ja häihin. 

kullatut sormukset

Montako sormusta sinulla on? 

Ei ole mitään sääntöjä siitä, kuinka monta rengasta voit käyttää. Jotkut menevät täysin ilman renkaita, kun taas toiset täyttävät sormesi niillä - se on täysin sinusta kiinni! 

Milloin sormus on liian suuri? 

Renkaat on kiinnitettävä kunnolla sormeen, jotta ne eivät irtoa, mutta tietenkään niiden ei pitäisi myöskään kiristää. Oikean kokoinen rengas kiinnittyy sormeen, kun liikutat kättäsi, mutta se on helppo ottaa takaisin. Jos olet epävarma sormuksesi koosta, voit lukea rengaskoko-oppaamme. 

timanttisormus

Milloin sormus on liian pieni? 

Renkaat on kiinnitettävä kunnolla sormeen, jotta ne eivät irtoa, mutta tietenkään niiden ei pitäisi myöskään kiristää. Oikean kokoinen rengas on kiinnitetty sormeen, kun liikutat käsiäsi, mutta se on helppo ottaa takaisin. Jos olet epävarma sormuksesi koosta, voit lukea rengaskoko-oppaamme. 

Miten huollan sormukseni? 

Sormusten ylläpitämiseksi on tärkeää säilyttää ne poissa suoralta auringonvalolta. Ihannetapauksessa tumma paikka, jossa on alhainen kosteus, kuten esimerkiksi korurasiassa. Lisäksi on hyvä idea ottaa korut pois, kun esimerkiksi pelaat urheilua, nukut, käyt suihkussa, puhdistat ja toukkia ruokaa. 

doubledouble

Millä sormilla sinulla on sormukset? 

Ei ole sääntöä, johon sormet käyttävät renkaitasi. Kihlajais- ja vihkisormusten osalta Tanskassa on perinne, että kihlasormus laitetaan vasempaan sormussormeen ja vihkisormus on oikeassa sormussormessa. 

Miksi sormukseni hankaa? 

Jos sormuksesi tarttuu pois, se johtuu siitä, että renkaan seoksessa oleva kupari on "syövytetty" ihon suoloilla. Nämä suolat erittyvät hikoillessa, mikä aiheuttaa korujen hapettumisen. 

timanttisormuksia

Voitko nukkua sormukset päällä? 

Sormuksen kauniin kiillon ylläpitämiseksi suosittelemme, että otat sormuksesi pois nukkuessasi. Lisäksi voi olla hyvä idea ottaa ne pois urheilun, suihkun ja ruoanlaiton aikana. 

Kuinka käyttää rengasmittaria? 

Jos haluat käyttää rengasmittaria, laita rengas mittariin ja lue sen vieressä oleva koko. Chantissa käytämme renkaan koko-asteikkoa punaisilla numeroilla. Jos kyseessä on leveä rengas, valitse renkaan alareuna. 

kohderengas

Milloin sormet ovat paksuimmat? 

Ensinnäkin sormet ovat tyypillisesti "suurempia" hallitsevalla kädelläsi. Lisäksi sormet ovat tyypillisesti suurempia, kun se on kuuma. Siksi on tärkeää ottaa huomioon renkaan kokoa mitattaessa. 

Millä sormella miehet käyttävät sormusta? 

Vihkisormuksen tapauksessa sitä käytetään tyypillisesti oikeassa rengassormessa. Jos se on vain "normaali" sormus, ei ole sääntöä siitä, missä sormuksen pitäisi istua - kaikki riippuu sinusta! 

Miten mitataan sormuksen koko? 

Sormuksen koon mittaamiseen on monia erilaisia menetelmiä. Lue rengaskoko-oppaamme ja löydä urasi koko. 

rengasmittari

Kuinka mitata sormesi renkaaseen? 

Jos olet epävarma rengaskoostasi, voit yksinkertaisesti mitata sormesi ympärysmitan. Ympärysmitta millimetreinä vastaa rengaskokoasi, esim. Jos sormen ympärysmitta on 56 mm, käytät kokoa 56. 

Mikä on pienin rengaskoko? 

Rengaskokoja on monia, mutta pienin naisten yleisimmistä kokoista on koko 48. 

Mikä on koko 48, joka vastaa kehää? 

Koko 48 on pienin naisten yleisistä rengaskokoista. Tämä tarkoittaa , että renkaan sisähalkaisija on 15,28 mm ja se vastaa kokoa XXS. Koko 48 vastaa kokoa 4,5 amerikkalaisissa kooissa. 

sormuksia korurasiassa

Mikä on koko 49, joka vastaa kehää? 

Koko 49 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 15,60 mm ja se vastaa kokoa XXS. Koko 49 vastaa kokoa 5 amerikkalaisissa kooissa. 

Mikä on koko 50, joka vastaa kehässä? 

Koko 50 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 15,92 mm, ja tämä vastaa kokoa XXS / XS. 

Mikä on koko 51, joka vastaa kehää? 

Koko 51 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 16,23 mm ja se vastaa kokoa XS. Koko 51 vastaa kokoa 5,5 amerikkalaisissa kooissa. 

Mikä on koko 52, joka vastaa kehässä? 

Koko 52 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 16,55 mm ja se vastaa kokoa XS / S. Koko 52 vastaa kokoa 6 amerikkalaisissa kooissa. 

soita käteen

Mikä on koko 53, joka vastaa kehää? 

Koko 53 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 16,87 mm ja se vastaa kokoa S. Koko 53 vastaa kokoa 6,5 amerikkalaisissa kooissa. 

Mikä on koko 54, joka vastaa kehää? 

Koko 54 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 17,19 mm, mikä vastaa kokoa S/M. 

Mikä on koko 55, joka vastaa kehää? 

Koko 55 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 17,51 mm, ja se vastaa kokoa .M. Koko 55 vastaa kokoa 7 amerikkalaisissa kooissa. 

Mikä on koko 56, joka vastaa kehässä? 

Koko 56 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 17,82 mm ja se vastaa kokoa .M / L. Koko 56 vastaa kokoa 7,5 amerikkalaisissa kooissa. 

yksinkertaiset renkaat

Mikä on koko 57, joka vastaa kehässä? 

Koko 57 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 18,14 mm, ja se vastaa kokoa L. Koko 57 vastaa kokoa 8 amerikkalaisissa kooissa. 

Mikä on koko 58, joka vastaa kehää? 

Koko 58 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 18,46 mm ja se vastaa kokoa L / XL. Koko 58 vastaa kokoa 8,5 amerikkalaisissa kooissa. 

Mikä on koko 59, joka vastaa kehässä? 

Koko 59 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 18,78 mm, ja tämä vastaa kokoa XL. Koko 59 vastaa kokoa 9 amerikkalaisissa rauhoittavissa. 

Mikä on koko 61, joka vastaa kehää? 

Koko 61 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 19,42 mm, ja tämä vastaa kokoa XL. Koko 61 vastaa amerikkalaisia kokoja 9,5. 

Mikä on koko 62, joka vastaa kehää? 

Koko 62 tarkoittaa, että renkaan sisähalkaisija on 19,71 mm ja se vastaa kokoa XXL. Koko 62 vastaa 10 amerikkalaista kokoa. 

Mitä etusormen sormus tarkoittaa? 

Monille etusormen sormus symboloi voimaa ja ylpeyttä. Voit kuitenkin valita itse, mihin sormiin käytät renkaita - kaikki riippuu sinusta! 

Tarkista uusimmat postauksemme!