Kaikki mitä haluat tietää kaulakoruista

Kaikki mitä haluat tietää kaulakoruista

Mikä kaulakoru?

Valitsemasi kaulakoru riippuu henkilökohtaisesta tyylistäsi. Jos etsit jotain yksinkertaista ja naisellista, ohut ketju söpöllä riipuksella on täydellinen valinta. Voit myös valita helminauhan. Jos pidät jostain jännittävämmästä, panssariketju on juuri oikea sinulle! Tätä ketjua on saatavana myös usealla leveydellä, joten voit valita itsellesi täydellisesti sopivan.

Kuinka paksu kaulakorun tulisi olla?

Kaulakorun paksuus riippuu vain henkilökohtaisesta tyylistäsi. Ohut ketju antaa yksinkertaisemman ja naisellisemman ilmeen, kun taas paksu ketju on maalaismainen ja maskuliinisempi. Yleisin kaulakorun paksuus on noin 1 mm, mutta se vaihtelee myös kyseessä olevan ketjun mukaan!

 hopea ketju

Kuinka paljon kaulakoru painaa?

Kaulakorun paino riippuu kaulakorun paksuudesta, pituudesta ja materiaalista. Esimerkiksi kulta on raskaampaa kuin hopea, ja siksi se painaa enemmän.

Kuinka puhdistaa kaulakorusi?

Kuten monet muutkin korut, voit puhdistaa kaulakorun miedolla saippuasekoituksella ja puhtaalla liinalla. Liota kaulakorua 10 minuuttia, huuhtele se kylmällä vedellä ja pyyhi se sitten puhtaalla liinalla.

panssarin ketju

Mikä on ankkuriketju?

Kuten nimestä voi päätellä, ankkuriketjut, joita kutsutaan myös meriketjuiksi, ovat saaneet vaikutteita laivojen ankkuriketjuista. Ankkuriketju on rohkea ketjutyyli, jota voidaan käyttää riipuksen kanssa tai ilman.

Mitä eroa on pyöreällä ja viistetyllä ankkuriketjulla?

Fasetoitu ankkuriketju on ankkuriketju, jossa on litteät reunat. Pyöreää ankkuriketjua ei ole hiottu tasaiseksi.

Mikä on yleisin ankkuriketjujen leveys?

Yleisin ankkuriketjujen leveys on noin 1,3 mm.

kullattu kaulakoru

Mikä on käärmeketju?

Letkuketju koostuu sarjasta pieniä renkaita, joko levyjä tai nauhoja, jotka on liitetty tiiviisti sileäksi ja kapeaksi ketjuksi. Puolijäykän rakenteensa ansiosta niissä ei voi olla solmua. Ne eivät myöskään tartu hiuksiin tai nukkaan.

Mikä on yleisin letkuketjujen leveys?

Yleisin käärmekaulakorujen leveys on 0,9 mm, mutta valitsetko tämän vai paksumman leveyden, on täysin oman maun varassa.

Figaro kaulakoru

Voiko letkuketjuihin laittaa riipuksia?

Voit helposti koristella käärmeketjusi mukavalla riipuksella. Letkuketju on hyvin yksinkertainen, joten se ei vie huomiota pois riipuksesta.

 

Tarkista uusimmat postauksemme!