Ystävänpäivän lahjaideoita

Ystävänpäivän lahjaideoita

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä, jota kutsutaan myös rakkauden päiväksi, osuu joka vuosi 14. Ystävänpäivä on päivä, jolloin ilmaiset rakkautesi rakkaallesi - mieluiten tervehdyksillä ja lahjoilla.  Rakkauden päivää on vietetty vuosisatojen ajan, mutta perinteet, jotka tunnemme tänään, syntyivät vasta 1800-luvulla. Ystävänpäiväkortti teki läpimurtonsa Englannissa vuonna 1840, kun postiuudistus johti huomattavasti alhaisempiin postimaksuihin. Tanskantiedotusvälineet esittelivät kuitenkin pyhän niityn ja sen perinteet ensimmäisen kerran vuonna 1931, ja vasta 1990-luvun lopulla päivää alettiin todella juhlia. Siitä lähtien on ollut perinne, että 14.2.2020 juhlit rakkautta rakkaasi tai vain rakkaasi kanssa. Perinteinen ja lähes stereotyyppinen lahja pariskunnille on kukkia ja suklaata. Kuitenkin , korun antaminen ystävänpäiväksi on paljon henkilökohtaisempi ja romanttisempi ele.

doubledouble

Ystävänpäivän lahjaideoita hänelle

Ystävänpäivä on nyt päivä, jolloin monet menevät naimisiin, mutta päivä on myös täydellinen sitoutumiseen, koska se on juuri rakkauden merkki. Jos haluat ehdottaa tyttöystävällesi, tämä ystävänpäivä voi olla erityisen romanttinen ja erityinen sinulle kihlauksella. Chantilla on laaja valikoima kihlasormuksia naisille ja miehille, joten löydät täydellisen "lahjan".  Löydä kihlasormuksemme täältä.

pinkki safiirisormus

Ystävänpäivä voi olla hermoja raastava, jos sinulla on vaikeuksia löytää oikea lahja. Jos luulet, että on aika antaa erityinen ystävänpäivänkorut tyttöystävällesi, voit seurata turvallisesti oppaamme. Erityisen korun antaminen voi olla jännittävää, mutta se voi olla myös mahdollisten virheiden maamiina. Esimerkiksi, jos et ole valmis menemään kihloihin, k-kunniallisen k:n esittäminen soittorasialla vuoden romanttisimmalla lomalla voi olla ongelmallista.
Jos tunnet olevasi sitoutunut suhteeseesi, mutta et ole aivan valmis kihlautumaan, harkitse korua, joka sanoo juuri niin - kuin lupausrengas. Muita tapoja näyttää heille oikeutesivoi olla rannekoru, jossa on viehätysvoimaa, jota aiot suurentaa vuodesta toiseen. Löydä viehätysvoimamme täältä.

sydämen muotoinen timanttiriipus

Kaulakorut

Kaulakorut ovat erinomainen valinta mihin tahansa ystävänpäivän lahjaan. Voit mennä kaikki sisään klassisella viljeltyjen helmien ketjulla. Saatavilla on monia erilaisia tyylejä ja pituuksia, ja jos lahjan saajalla ei ole vielä helmiä korulaatikossaan, on korkea aika.  Helmet ovat myös mukava perintökalleus, joka voidaan siirtää sukupolvesta toiseen sukupolveen.

Kaulakorut ovat myös loistava lahja jollekin, jonka kanssa et ole ollut niin kauan - se tuntuu vähemmän "viralliselta" kuin sormus. Kauniita kaulakoruja on onneksi saatavana monenlaisissa hinnoissa ja tyyleissä, joten on helppo löytää jotain , jota he rakastavat. Voit löytää kaulakorun riipuksia sanoilla, kuten "Rakkaus" tai "Usko", tai jotain, joka on erityinen sinulle parina. Nimikirjaimet, nimet tai päivämäärät ovat tietysti henkilökohtaisia, ja siksi ne auttavat tekemään koruista merkittävämpiä. Extra ikimuistoinen, mutta myös hieman kalliimpi ystävänpäivä lahja, voit harkita timantti pasianssi kaulakoru. Niitä on saatavana loputtomasti erilaisissa karaatinvaa'oissa ja tyyleissä. Kaikki rakastaisivat tätä korua ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa asun kanssa.

doubledouble

Hertta, Hertta, Hertta

Onko poikaystäväsi toivoton romantikko? Sitten korut, joissa on sydänteema, otetaan varmasti hyvin vastaan. Sydänkaulakoru, rannekoru tai korvakoru varmistaa, että rakkauden viestisi on erehtymätön. Olipa rakkaasi maku moderni muotoilu tai jotain perinteisempää, on sydänaihe, joka sopii omaan tilanteeseesi. Harkitse sydämen muotoisia korvakoruja, joissa on mustavalkoisia timantteja, herkkä sydän-aiheinen rannekoru tai kaulakoru, jossa on sydämen muotoinen viehätys - mahdollisuudetovat todella rajattomat. Löydä kaikki sydänkorut täältä.

pinkki safiirisormus

Yksinkertaiset lahjat

Haluaisitko olla romanttinen ystävänpäivänä, mutta et ylenpalttisena? Sitten meillä on joitain korulahjoja, jotka ovatrommimuurahaisia, mutta pidättelevät sydämillä.

Toki, olet romantikko, mutta jostain syystä sydämet eivät vain ole heidän juttunsa. Tai ehkä ostat ystävänpäivälahjan miehelle! Mikä tahansa ongelmasi on, alla löydät ratkaisun - romanttisen valentin -lahjan, joka on täydellinen rakkaallesi.

doubledouble

Ystävänpäivälahjat hänelle

Jos kumppanisi on kaveri ja haluat näyttää hänelle rakkautta ystävänpäivänä, sinun ei tarvitse pelätä. On paljon romanttisia lahjoja kaikenlaisille miehille - perinteisestä yritystyypistä kaveriin, joka käyttää farkkuja seitsemänä päivänä viikossa. Jos hän rakastaa hyvää suunnittelua, voit harkita rannekelloa. Se on klassikko, joka ei koskaan mene pois tyylistä; Hän voi pitää sitä joka päivä ja ajatella sinua, kun hän katsoo sitä. Jos hän haluaaperinteisemmän tyylin, ei ole parempaa lahjaa kuin kalvosinnapit. Niitä on monenlaisia tyylejä, mukaan lukien monogrammi, mikä tekee lahjasta vieläkin erityisemmän. I.D. rannekorut ja dogtag-kaulakorut ovat koru, jonka voit mukauttaa hänen navn: llä tai nimilläsi yhdessä - mikä voisi olla romanttisempaa?

sydän riipus

Jalokivet

Sydämet voivat tulla hieman liikaa yksinkertaiselle naiselle, ja siksi voit harkita korua, jossa on yksi tai useampi kiiltävä jalokivi. Olipa kyseessä timantteja, zirkoniaa taijotain täysin kolmatta, voit helposti löytää jotain edullista annettavaa hänelle. Harkitse yksinkertaista ketjua, jossa on yksi tai useampi pieni jalokivipisara - klassinen lahja, jota voidaan käyttää lähes minkä tahansa asun kanssa.

Jos olet naimisissa ja olet lisännyt hänen korujaanmelko monta vuotta, harkitse timanttisormusta tyylillä, joka eroaa hänen hääkorustaan - mikä lisää hieman vaihtelua hänen tyyliinsä. Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä timanttikoruja valitset, se on varmasti lahja, joka muistetaan yhtenä romanttisimmista lahjoista, joita hänelle on koskaan annettu.

sydämen nimi koruja

 

Tarkista uusimmat postauksemme!