Koris

Koris

Tässä ainutlaatuisessa korvakorussa on myös monimutkainen muotoilu, jota kaikenikäiset naiset voivat käyttää. Vanteiden alaluokka on kreolikorvakorut. Uskotaan, että kreolikorvakorut valmistettiin alun perin New Orleansissa, Louisianassa, ja ajan myötä ne jaettiin myytäväksi koko maailmalle. Nimi kreoli annettiin itse asiassa tyylille, koska se oli peräisin vain hyvin erityisestä afroamerikkalaisten rykelmästä.  

Kreolikorvakorut luotiin ilmaisumuotona, joka sai innoituksensa afrikkalaisesta syntyperästään. Korutyyli liittyy Afrikkaan tähän päivään asti, ja sitä pidetään yhtenä historiallisimmista koskaan luoduista suunnittelutyyleistä. Kreolikorvakorut ovat olleet elokuvissa ja TV-ohjelmissa, niillä on ollut tärkeä rooli historiassa, ja naiset ovat rakastaneet niitä viime vuosikymmeninä. Niiden suosio leviää edelleen kulovalkean tavoin maailman kuuluisimpien suunnittelijoiden ja korujen myyjien kiitoteillä. Kultarenkaat olivat myös tärkeä pala afrikkalaisia koruja muinaisina aikoina. Vanhat mallit ovat myös monimutkaisia, mutta niitä ei koskaan korotettu valtavirran muotiin, ennen kuin kreolikorvakorut tulivat suosituiksi kaikkialla. Hoopin kaiken muotoiset ja kokoiset korvakorut lensivät sivuilta 1970-luvulla Motownin kuningattaren Diana Rossin ansiosta, jonka jättimäiset kultaiset vanteet harjasivat usein yläosat hänen hartioiltaan. Klassinen trendi tulkittiin uudelleen vuosikymmenien aikana kreoleilla - yksinkertaisen ympyrän suunnitellummalla versiolla - ja isoista vannekorvakoruista tuli kaikki Jennifer Lopezin aikakauden raivo. 

 pallovanteet

Tyylikkäistä vanteista on tullut korujen klassikko, koska niitä voidaan käyttää kaikissa tilanteissa ja ne voivat helposti piristää asua. Kreolit huokuvat puhdasta naisellisuutta, eleganssia ja puhtautta, antaen käyttäjälleen kiiltävän nuoruuden. Siksi ne ovat välttämättömiä korukokoelmassa. Niille, jotka pitävät siitä hieman ajattomampaa ja yksinkertaisempaa, tarjoamme laajan valikoiman hopeakorvakoruja eri kokoisina ja muunnelmina. Vanteilla voi olla monenlaisia ulkonäköjä, niitä on saatavana kaikenlaisissa kooissa, muodoissa, väreissä ja niitä voidaan saada myös kivillä ja riipuksilla. Vintage-ilme ei koskaan mene pois muodista. Klassiset mallit kohtaavat vanhoja pyriitistä valmistettuja muunnelmia. Pyriitti on klassinen parantava kivi, joka tukee kehoa ja sielua uudistumisessa. Se tuo uutta toivoa, optimismia ja emotionaalista rikkautta. Mustien kivien ja tumman zirkonian avulla kreolit näyttävät vintage-ikäisiltä ja antavat erityisen tumman kiillon. Vanteiden hyvä puoli on, että ne on helppo "pinota", eli kuljettaa useita samanaikaisesti, mikä voi vanteiden tyypistä riippuen antaa tyylikkään ja naisellisen ilmeen tai raa'an ja maalaismaisemman ilmeen. 

 doubledouble

Paksut vanteet 

Kreolit voivat olla herkkiä ja ohuita, mutta niitä on saatavana myös vankemmalla ilmeellä. Näitä kutsutaan paksuiksi vanteiksi, ja ne sopivat hyvin sinulle, joka saattaa haluta hieman raaemman ilmeen. Voit kokeilla erilaisia muotoja ja nähdä, mikä mielestäsi sopii sinulle parhaiten. Paksuista vanteista on tullut erittäin suosittuja viime vuosina, ja löydät ne myös täältä CHANTI: stä.  

Kultaiset vanteet 

Kultaiset kreolit ovat yksi klassisimmista korvakoruista. Kultaiset kreolit antavat erittäin tyylikkään ja naisellisen ilmeen. CHANTI:lla on runsaasti kultaa ja kullattuja vanteita, jotka kattavat eri hintaluokat ja tyylit. Jokaiselle löytyy jotain, joten voit olla muodissa – ja jatkaa sitä. Voit ostaa molemmat kultarenkaat 8 karaatin kullasta ja 14 karaatin kullasta. Löydä kultarenkaamme täältä. 

 kullatut korut

Hopeiset vanteet 

Jos kulta ei ole sinä tai haluat sekoittaa, tarjoamme myös valikoiman vanteita hopeasta ja 8 karaatin valkoisesta kullasta. Löydät kaiken pienistä kreoleista kauniisiin paksuihin hopeisiin vanteisiin, jotka on nastoitettu kivillä tai helmiriipuksilla. Löydä hopeiset vanteemme täältä. 

 hopeiset vanteet

Vanteet kivillä 

Ovatko perinteiset vanteet liian tylsiä, vai haluatko vain suuremman valikoiman kreoleja? Sitten voit yksinkertaisesti katsoa kauniita kreolejamme kivillä. Täällä CHANTI: lla voit ostaa kreoleja timanteilla, zirkonialla, emaleilla, kiteillä, helmillä ja meripihkalla. Jokaiselle löytyy jotain, ja näiden tyylikkäiden korvakorujen avulla voit tehdä asun erityisen herkulliseksi.  

Vanteet riipuksella 

Sen lisäksi, että voit valita vanteillesi eri kokoja ja metalleja, voit myös valita, haluatko kreoleja riipuksilla. Pyöreät kreolit, joissa on riipuksia, kuten kivinastaiset vanteet, tekevät siitä hieman hienomman. Jos haluat kreoleja, joissa on pisaran-, sydämen- tai kukan muotoisia riipuksia, meillä on se ja paljon muuta. Meillä on monia pieniä kreoleja, joissa on eläin riipuksia jne., Jotka ovat hyviä lapsille ja suuremmat vanteet riipuksilla ja kivillä tyylikkäälle naiselle.  

Riipuksilla varustetut vanteet voidaan yhdistää täydellisesti yksinkertaisiin hopeisiin korvakoruihimme tai jopa pienempiin korvakoruihimme. Jos pidät siitä yksinkertaisemmin, voit myös käyttää korvakoruja erikseen. Vanteet korvakorut imartelevat kasvoja ja korostavat naisten ominaisuuksia, ja siksi ne ovat täydellisiä koruja mille tahansa tyypille. Kiinnitetyillä hiuksilla tai poninhännällä kreolit ovat erityisen kauniita. Pitkillä hiuksilla korvakorut, joiden halkaisija on suuri, toimivat parhaiten, koska pienemmät uppoavat helposti. Lyhyissä kampauksissa voit käyttää pienempiä filigraanikreoleja sekä suuria kreoleja luottavaisen lausunnon ulkoasuun. 

 doubledouble

Vanteet lapsille 

Pienet kreolit ovat myös täydellisiä korvakoruja lapsille. Sen lisäksi, että yksinkertaiset korvakorut ovat muotilausunto, ne ovat loistava aloituskappale lapsille, jotka ovat juuri alkaneet käyttää koruja. Suosittelemme pieniä kreoleja 10–12 mm: n etäisyydellä lapsille, ja jos hieman enemmän on tehtävä, kreolit, joissa on söpöjä riipuksia, ovat hyvä valinta. Löydä kreolimme täältä. 

 

Tarkista uusimmat postauksemme!