Black Friday

Black Friday

Mikä on Musta perjantai? 

Musta perjantai on termi kiitospäivän jälkeiselle perjantaille Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa marraskuun viimeistä perjantaita. Päivä nähdään usein jouluostosten alkuna. Viime vuosina erityisesti monet yhdysvaltalaiset vähittäiskaupat ovat avanneet ovensa hyvin aikaisin aloittaakseen jouluostokset. Musta perjantai ei ole yleinen vapaapäivä eikä yleinen vapaapäivä, mutta useissa Yhdysvaltojen osavaltioissa päivä on vapaapäivä. Vuodesta 2005 lähtien Black Friday on ollut Yhdysvaltojen vilkkain ostospäivä, joka on kuluttanut useita miljardeja dollareita. 

 timanttisormus

Mistä nimi Musta perjantai tulee? 

Päivän nimi on peräisin Philadelphiasta, jossa sitä käytettiin kuvaamaan autojen ja jalankulkijoiden rehottavaa liikennettä, joka tapahtui kiitospäivän jälkeisenä päivänä. Black Fridayta alettiin käyttää ensimmäisen kerran noin vuonna 1960 Philadelphiassa, ja myöhemmin se sai pitoa Philadelphian ulkopuolella noin vuonna 1975.  

Milloin Black Friday till Denmark tuli? 

Musta perjantai tuli Tanskaan ensimmäistä kertaa vuonna 2013, jossa ostospäivä tuli nopeasti suosituksi. Vuodesta 2014 lähtien ennätyksiä on rikottu lähes joka vuosi, jos tarkastellaan Dankort-tapahtumien määrää. Marraskuun viimeisestä perjantaista on tullut Tanskan suurin kaupankäyntipäivä.  

Säästettävää on paljon rahaa, joten katso ympärillesi CHANTI.dk ja hyödynnä upeita tarjouksia eksklusiivisista koruista edulliseen hintaan. Loppujen lopuksi on vain musta perjantai kerran vuodessa! 

doubledouble

Musta perjantai verkkokaupoissa 

Alun perin Black Friday pinottiin fyysisiin myymälöihin, joissa he mainostivat myyntiään ja tarjouksiaan ikkunoissaan tai esitteissään. Konseptin alettua verkkosivustojen ja verkkokauppojen verkkokaupassa on kuitenkin tapahtunut paljon. Siksi nykyään on usein verkossa, jossa monet päättävät tehdä ostoksia Musta perjantai.  

Vaikka monet ovat nyt tottuneet verkko-ostoksiin, voi silti olla joitain, joilla on epäilyksiä siitä . Onneksi olemme täällä vakuuttaaksemme sinulle, että verkko-ostoksilla on paljon etuja. Ensinnäkin voit istua mukavasti omassa kodissasi ostoksilla, joten sinun ei tarvitse eksyä väkijoukkoon ja pitkiin jonoihin.  

Lisäksi on nopeaa ja helppoa löytää jotain, mitä haluaisit, eikä se ole kaukana ajatuksesta käsillä. CHANTI:ltä saat pakettisi muutaman päivän kuluessa, joten voit ostaa joululahjasi hyvissä ajoin etukäteen. 

Jos ostat joululahjasi kanssamme nyt, sinun ei myöskään tarvitse huolehtia palautusoikeudesta, koska voit vaihtaa joululahjasi aina 10.1.2022 asti.  

 kullatut korut

Musta perjantai CHANTI

Perjantai 26.11.2019 on jälleen Musta perjantai, ja silloin meillä on paljon hienoja tarjouksia ja alennuksia, joita voit odottaa. Musta perjantai on ilmeinen päivä löytää täydellinen joululahja, kalenterilahja tai joululahja jollekin , josta välität. Osta koruja tuotemerkeiltä, kuten Julie Sandlau, Izabel Camille, BNH, Støvring Design, Joanli Nor itsellesi tai niille, joista välität. Ostamalla korun annat myös lahjan, joka kestää varmasti useita vuosia tulevaisuudessa. Hänellä, jolle ostat koruja, on siksi lahja, joka monien vuosien ajan muistuttaa heitä sinusta.  

Toivomme lähettävämme paketin, jossa on nimesi, mustana perjantaina!  

Tarkista uusimmat postauksemme!