Korut kaiverruksella

Korut kaiverruksella

Henkilökohtaiset korut 

Haluatko ainutlaatuisia koruja, jotka voivat mukauttaa tyyliäsi? Sitten korumme kaiverruksella on täydellinen valinta sinulle. Korut toimivat loistavina lisävarusteina mihin tahansa asuun. Korut, joissa on kaiverrus, voidaan tehdä miellyttäviksi ja siten saada hyvin erityinen merkitys. Kaiverrus on ehkä vanhin tapa räätälöidä koruja, ja kun se tehdään hyvin, se voi olla itsessään taidemuoto. Koska henkilökohtaiset korut ovat tällä hetkellä niin suosittuja, monilla trendikkäillä korumerkeillä on nyt erilaisia moderneja renkaita, riipuksia ja rannerenkaita, jotka voidaan kaivertaa nimikirjaimilla, nimillä tai lyhyillä viesteillä.  

Kun valitset korun itsellesi tai jollekin muulle, tavallaan valitset jo jotain henkilökohtaista. Valitset tuotteen tiettyjen värien, materiaalien tai korutyyppien perusteella, jotka sopivat sinulle tai vastaanottajalle. Voit kuitenkin laajentaa tätä mukautusta kirjoituksilla, kaiverruksilla, nimillä, kirjaimilla, nimikirjaimilla, nimikirjaimilla, erityisillä tunnuksilla tai logoilla. Oikea koru voi olla syvästi henkilökohtainen esine tai yksinkertaisesti kaunis koru, joka on erityisesti räätälöity sinulle tai vastaanottajalle. Olipa kyse yksinkertaisen alkukirjaimen tai yksityiskohtaisemman salaisen viestin lisäämisestä, henkilökohtaisten korujen ostaminen ja luominen on taidetta. Voit käyttää henkilökohtaisia koruja ilmaisemaan itseäsi näyttämällä toiselle henkilölle, että välität niistä. Suuren hintaluokkamme vuoksi ei pitäisi olla vaikeaa löytää henkilökohtaisia koruja kanssamme. CHANTI:lla on laaja valikoima erilaisia miellyttäviä koruja. Kaikkea nimikaulakoruista kaiverrettuihin avainketjuihin. Henkilökohtainen koru on täydellinen lahja jollekin, josta välität, olipa se sitten zodiac-merkin, vuosipäivän tai nimen kaiverruksen kanssa, sitten se antaa koruille erityisen tunnearvon. 

 doubledouble

Nimeä kaulakorut 

Nimikorut ovat jo pitkään olleet tapa ilmaista henkilökohtaista tyyliään. Nykyään on satoja valintoja, olitpa sitten jotain konservatiivista tai särmikkäämpää. Jotkut henkilökohtaisimmista koruista ovat niitä, joilla on nimen kaiverrus. Olipa se itsellesi tai lahja jollekin, josta välität, nimikaulakoruilla voi olla hyvin erityinen merkitys, ja ne ovat koruja, joita sinä tai vastaanottaja voitte käyttää koko elämäsi ajan. Korumme, joissa on nimen kaiverrus, löydät sekä hopeasta, kullatusta hopeasta, kullasta että valkoisesta kullasta, joten jokaiselle löytyy jotain. Löydä nimikaulakorumme täältä. 

Nimeä kaulakorut kursivoituna 

Viktoriaanisella aikakaudella jotkut eurooppalaiset käyttivät kaimia, ja samoihin aikoihin juutalaisen perinteen sisällä monet käyttivät riipuksia, jotka sanoivat "mizpah" osoittamaan, että he olivat erillään rakkaastaan. Mutta monille ihmisille nimikaulakorut tulevat Sarah Jessica Parkerin Sex and the City -hahmosta, Carrie Bradshaw' sta, joka tunnetusti käytti nimilappua näyttelyssä sen jälkeen, kun hänen stylistinsä koki monia lapsia New Yorkissa näiden korujen kanssa. Nykyään monet ihmiset viittaavat nimilappuihin nimellä "Carrie-kaulakorut", ja pitävät näyttelyä lähtökohtana tyylin tulemiselle suosituksi, vaikka se todella juontaa juurensa paljon, paljon kauempana. Henkilökohtainen klassinen kursivoitu nimi kaulakoru saa minkä tahansa nimen tai merkityksellisen sanan näyttämään aivan upealta kauniin, virtaavan fontin ansiosta, jossa on täydelliset kukoistukset, jotka korostavat kirjaimia.  Ihanteellinen tyyli kaikille, jotka rakastavat kauniita, hienostuneita vaatteita ja koruja. Jokaisella tyylikkäällä naisella tulisi olla mukautettu nimiketju korulaatikossaan. 

Klassiset kursivoidut nimikaulakorut ovat aina turvallinen valinta, joka voi koskettaa korujasi henkilökohtaisesti. Jos haluat jotain vielä ainutlaatuisempaa, niitä on saatavana myös riipuksilla, kuten pienellä sydämen leikatulla riipuksella zirkonissa. Kirjoita nimesi terävällä tyylillä tai veistetty kelluvalla komentosarjafontilla. Kaikilla nimikaulakoruillamme on kiillotettu pinta, joten ne kimaltelevat kauniisti valossa. Tulet rakastamaan tämän henkilökohtaisen nimikaulakorun mielikuvituksellista ilmettä. Klassisesti nyljetty muotoilu ei koskaan mene pois muodista. 

nimi kaulakoru kivillä

Koiratunnisteet 

Neliön kaulakorut, joita kutsutaan dogtageiksi, ovat hyvin erityisiä. Niitä käytettiin alun perin armeijassa tunnisteena, mutta niistä on sittemmin tullut ajaton lausuntokappale. Tällainen kaulakoru on sinulle, joka haluat yksinkertaisen korun, joka voidaan helposti mukauttaa kaiverruksella. Olipa kyseessä oma nimesi, jonkun läheisesi nimi / nimet, erityinen dato tai jotain muuta kokonaan, voit kaivertaa sen digattiin. Löydä dogtagit täältä

doubledouble

Sydän kaulakorut 

Sydän on rakkauden yleismaailmallinen symboli, ja sydänkaulakorut ovat siksi täydellinen henkilökohtainen koru, jonka voit antaa rakkaallesi. CHANTI: ltä löydät laajan valikoiman erilaisia sydänkaulakoruja, joissa on kaiverrus. Esimerkiksi klassinen kink-sydän, jonka sinä ja joku, josta  välität,  voi jakaa. 

Nimikorvakorut, rannekorut ja nilkat 

Nimikaulakorujen lisäksi meillä on myös sekoitettu valikoima korvakoruja, rannekoruja ja nilkkoja joissa on kaiverrus.  Nämä nimikorut ovat kaikenlaisia muotoja, joten voit suunnitella korun, joka on täysin ainutlaatuinen. Nimikorut ovat täydellisiä vuosipäivään asti lahjoja, vahvistuslahjoja ja paljon muuta, ja löydät ne eri metalleista ja helmistä tai jalokivistä. 

Romanttiset korut 

Kihlasormukset, vihkisormukset ja muut "koruparit" ovat myydyimpiä henkilökohtaisten korujen suhteen. Parit haluavat usein merkityksellisiä viestejä, kuten toistensa nimiä tai nimikirjaimia, rakkauden tunnetta, hääpäivää tai tapaamispäivää. Suosittuja koruja tässä luokassa ovat seuraavat: 'Promise rings', hääkorut, vuosipäiväkorut, nimiliite ja sydän riipukset, joissa on pariskunnan nimet kaiverrettu. 

doubledouble

Koruja perheelle 

Korut äidille on suosittu henkilökohtaisten perhekorujen tyyppi. Vaihtoehtoja ovat seuraavat: Jalokiven sormukset, joihin on kaiverrettu lasten nimet, pinottavat sormukset, äidin ja lapsen riipukset, joiden selkään on kaiverrettu äidin nimi, emo riipukset, mitalit tai viehätysvoimat 

Sisarkorut ovat myös yleisiä. Sisaret voivat käyttää samoja renkaita, joissa on merkintöjä, kuten "Always Sisters", "Sisters Forever" tai muita merkityksellisiä lauseita. Jaettavissa olevat kaulakorut, joissa jokainen sisko käyttää puolisydäntä, ympyrää tai muuta riipusmuotoa omassa kaulakorussaan, ovat myös suosittuja. 

Muita perhekoruja ovat kaiverrettavat riipukset sukupuille, rannekorut perhekuviin, perhekuvakorut ja perheen syntymäkivirenkaat, kaulakorut ja rannekorut. 

Ystävyyskorut, kuten sisarkorut, koostuvat usein kahdesta samanlaisesta korusta tai riipuksen tai viehätysvoiman puolikkaasta. Erityisiä lempinimiä, viestejä tai lauseita, kuten "ystävät" tai "Ystävät ikuisesti", voidaan kaivertaa kumppanuuskoruihin. Kerrostetut ystävyysketjut ja räätälöidyt ystävyysrannekkeet ovat muita tapoja esitellä läheistä ystävyyttäsi. 

nimi kaulakoru äärettömyydellä

Korut kaiverrus lapsille 

Kaiverretut korut sopivat erinomaisesti myös lapsille. Kaiverretut lasten korumme ovat erityisen ainutlaatuisia, koska niitä on kaikenlaisia muotoja. Jalkapallopojalle on koruja, niille, jotka rakastavat eläimiä ja luontoa, ja paljon muuta.  

Miesten korut kaiverruksella 

Miesten koruja on saatavana myös kaiverruksella.  Olipa kyse rannekkeista, kaulakoruista tai kalvosinnapeista, voit laittaa niihin oman henkilökohtaisen kosketuksen kaiverruksella. Erityisesti tunnisteet ja id-levyt ovat suosittuja miesten koruja, jotka ovat enkle ja tyylikäs, mutta jotka voivat myös olla henkilökohtaisia. Jos omistat jo korun, jonka haluat kaivertaa, voit mennä paikalliseen jalokivikauppiaaseen ja saada erityisen päivämäärän, nimen tai muun kaiverretun ilmaiseksi. 

Avaimenperät, joilla on nimi 

Jos et ole koruissa, tarjoamme myös valikoiman avaimenperät, joissa on nimi kaiverrus sydämien, ympyröiden tai söpön pienen nelilehtisen apilan muodossa, joka sopii täydellisesti avainnippuun, joka sinulla on aina mukanasi. Täältä löydät vores-avaimenperät, joissa on kaiverrus 

Tarkista uusimmat postauksemme!