Avaimenperät nimellä

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Avaimenperä nimi on kaikille, jotka haluavat enemmän henkilökohtaista avaimenperä tai haluavat tarjota enemmän henkilökohtaista lahja. Avaimenperän nimi on täydellinen lahja Äitienpäivä, Isänpäivä tai syntymäpäivälahjaksi. Hanki kaiverrettu nimesi, tyttöystäväsi tai lapsen nimi, joten sinulla on aina ne lähellä sinua yhdessä avaimet arjessa. Jos tilaat tänään, saat avainnipun nimellä toimitukseen pian. Voit lukea lisätietoja tuotteista alla avaimenperät nimi, että olet kiinnostunut.

Avaimenperä

Avaimenperät tyylikäs malleja ja eri versioita. CHANTI on hyvä valikoima avaimenperiä, ja ne ovat täydellinen pitää kirjaa avaimia. Jos sinulla on useita avaimet talon, auton, postilaatikko, jne, niin avainnippu on oikea valinta. Meillä on niitä eri malleja ja omia ilmaisuja. Selaa valikoimaamme tänne ja valita oman suosikki.

 

Miksi ostaa nimellinen avaimenperä?

Nimellinen avaimenperä sopii kaikille, jotka haluavat henkilökohtaisemman avaimenperän tai haluavat antaa henkilökohtaisemman lahjan. Nimelliset avaimenperät ovat täydellinen lahja äitienpäiväksi, isänpäiväksi tai syntymäpäivälahjaksi, ja voit mm. kaiverta oma nimesi, tyttöystäväsi tai lapsesi nimi, jotta sinulla on ne aina lähelläsi avaimien kanssa jokapäiväisessä elämässä.

Mitä avainnippuihin pitäisi kirjoittaa nimellä?

Avaimenperälle valitaan yleisin etunimi, mutta se on täysin itsestä kiinni, minkä valitsee. Se voi olla myös koko nimi, sukunimi tai lempinimi.

Mitä nimelliset avaimenperät maksavat?

CHANTI:lta voit ostaa kauniita nimellisiä avaimenperiä edulliseen hintaan. Nimelliset avaimenperämme maksavat vain noin 200-250 DKK.