Timanttitodistus

Timanttitodistus

Sisältyykö chanti-palveluun timanttitodistus?

Kun ostat timanttikoruja CHANTI: ltä, mukana on aina timanttitodistus, joka toimii todisteena timantin laadusta. Käytämme omaa timanttisertifikaattiamme pienemmille timanteille tyypillisesti jopa 0,50 ct. Suurille timanteille ja tarvittaessa voimme myös toimittaa timanttisertifikaatin esimerkiksi GIA: lta. Tämä aiheuttaa kuitenkin asiakkaan maksamia lisäkustannuksia, sinulle ilmoitetaan hinnasta ennen kuin hyväksyt tämän.

 Timanttitodistus

Mitä timanttitodistus kertoo sinulle?

Timanttitodistus on todiste timantin tai timantin laadusta. Sertifikaatti osoittaa kivien lukumäärän, jauhamisen, kiven tyypin, timantin värin, timantin selkeyden ja karaatin. Lisäksi joidenkin korujen osalta ilmoitetaan myös, millaisia koruja, materiaaleja ja vastaavia. On myös kuva koruista sekä yleiskatsaus eri asteista timantin värissä, selkeydessä ja jauhamisessa.

Jos koruissa on muun tyyppisiä kiviä, ilmoita myös tiedot, joita meillä on niistä. Se voi esimerkiksi olla jauhamista ja karaattia smaragdeilla tai safiileilla.

 doubledouble

Neljä C:tä.

Timantit arvioidaan niin sanottujen 4 C: n perusteella, jotka englanniksi ovat Cut, Clarity, Colour, Carat. Toisin sanoen hionta, selkeys, väri ja karaatti. Karaatilla tarkoitetaan tässä timantin karaatin painoa, ei kullan karaattia. Kaikki 4 kriteeriä on ilmoitettu timanttitodistuksissamme.

Ristiriitaiset timantit

Kaikki CHANTI:n timanttikorun timantit ovat konfliktittomia timantteja. Konfliktittomat timantit tarkoittavat, että ne on hankittu laillisista lähteistä, jotka poimivat ja myyvät timantteja laillisesti. Ei keinona rahoittaa vaikkapa sotaa YK:n nykyisten päätöslauselmien mukaan.

Siten timanttitodistus on myös todiste siitä, että timantti on konfliktiton timantin laadun lisäksi.

Tarkista uusimmat postauksemme!