Syntymäpäivälahjat

Syntymäpäivälahjat

Koru on lopullinen lahja antaa, olipa se sitten tyttöystävälle, hyvälle ystävälle tai jollekin muulle. Et voi koskaan mennä pieleen antamalla koruja syntymäpäivälahjaksi. Se on henkilökohtainen lahja, joka kestää ikuisesti jajolla on erityinen merkitys molemmille osapuolille. CHANTI: llä on laaja valikoima erilaisia kauniita koruja kaikissa hintaluokissa, joten löydät juuri oikean korun edulliseen hintaan. Lue lisää, niin autamme sinua löytämään täydellisen syntymäpäivälahjan.

Sydän korut

Mikään ei ilmaise rakkauttasi syntymäpäivälasta kohtaan enemmän kuin sydämellinen pala. Se on kaunis, ajaton ja menee kaikkeen. Sydänkoruja käytetään siksi usein lahjoihin, koska ne ovat täydellisiä antamaan hyvin erityiselle henkilölle. Se i utroli suosittu kaikentyyppisissä koruissa. Vaihtelee korvakoruista, riipuksista, rannekkeista ja renkaista. Siksi löydät korun, jossa on sydänaihe, joka sopii mihin tahansa lahjan vastaanottajan tyyliin tai ikään.

Hyvä asia on, että siellä on tyylejä jokaiseen makuun. Ehkä etsit jotain yksinkertaista ja makeaa tyttärelle tai tyttärentyttärelle. Lisää lastesi syntymäkivet tai medaljonki, jossa on kuvia äidille. Vaimosi tai tyttöystäväsi saattaa rakastaa yksinkertaista kaulakorua, kun taas voit myös mennä all-in-nsydämellä, joka tippuu timantteihin. Siellä on sydänkoruja jokaiseen makuun ja löydät ne kaikki täältä.

sydän riipus

Henkilökohtaiset korut

Kun valitset korun jollekin, josta välität, valitset jotain henkilökohtaista. Kohde valitaan vastaanottajaa vastaavien värien, materiaalien tai korutyyppien perusteella. Voit kuitenkin laajentaa tätä henkilökohtaista korua merkinnöillä, kaiverruksilla, nimillä, kirjaimilla, nimikirjaimilla, nimikirjaimilla, erityisillä tunnuksilla tai logoilla. Eri hintapisteidemme vuoksi sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia löytää henkilökohtaisia tuotteita jollekin ostoslistallasi olevalle. CHANTI:lla on laaja valikoima erilaisia henkilökohtaisia koruja. Henkilökohtainen koru on täydellinen lahja jollekin, josta välität, olipa kyse sitten eläinradan merkistä, vuosipäivästä tai nimen kaiverruksesta, sitten ne antavat koruille erityisen tunnearvon.

Nimi korut

Nimikorut ovat jo pitkään olleet tapa ilmaista henkilökohtaista tyyliä, ja vaihtoehtoja on satoja. Nimikoruilla on hyvin erityinen merkitys, ja se on koru, jota onnekas syntymäpäiväjuhla voi käyttää koko elämänsä ajan. Nimikorumme korut löydät sekä hopeasta, kullatusta hopeasta, kullasta  että valkoisesta kullasta, joten jokaiselle löytyy jotain. Löydät kaikkinimikaulakorut täältä.

kullatut kaulakorut

Zodiac-korut

Zodiac-korut ovat joitain henkilökohtaisimmista saatavilla olevista koruista. Jotkut suosituimmista horoskooppikoruista ovat kaulakoruja, joissa riipus on kaiverrettu tai koristeltu kivillä, jotka ovat zodiac-tähtikuvion muotoisia. Löydät horoskooppikaulakorumme täältä. Lisäksi on olemassauseita erilaisia riipuksia, joissa on horoskooppimerkin symboli. Etsi nämä riipukset täältä. Zodiac-korut ovat täydellinen lahja syntymälle, ja mikä olisi parempi tapa juhlia syntymäpäivää kuin smykke, joka edustaa kyseistä päivää? Löydät kaikki korumme horoskooppikylteillä täältä.

Erityinen aihe

Jos et usko, että syntymä on joko sydämille, nimikoruille taitähtimerkkikoruille, voit myös valita täysin erilaisen aiheen. Valitse jotain, joka sopii heidän tyyliinsä ja persoonallisuuteensa, ja jolla on erityinen merkitys teille molemmille. Jos vastaanottaja rakastaa matkustaa, voit ostaa kauniita maailman korujamme. Jos henkilö rakastaa luontoa, harkitse koruja lehdillä, kukkilla tai elämän puulla. Jos haluat ilmaista ikuisesti läheisen siteesi, voit mennä ääretön koru. Täällä CHANTI: lla meillä on laaja valikoima koruja, joissa on kaikenlaisia erilaisia muotoja ja aiheita. Löydät kaikki korumme motiivilla täältä.

ristiriipus

Pasianssi korut

Jos etsit hieman suurempaa syntymäpäivälahjaa erityiselle syntymäpäivälle, täydellinen korulahja on pasianssi koru. Pasianssi-koruilla on pieni kivi, useimmiten timantti. Kivi voidaan kuitenkin vaihtaa johonkin suurempaan tai pienempään myöhemmin. Tällaiset korut voivat kestää ikuisesti ja muuttua maun mukaan. CHANTI: ltä löydät sekä pasianssikorvakorut, renkaat että riipukset.

 

Toivomme, että olet nauttinut tämän oppaan lukemisestasyntymäpäivälahjoihin ja löydä täydellinen syntymäpäivälahja niille, joista välität.

Tarkista uusimmat postauksemme!