Kaikki hääpäivistä: lahjaideoita ja neuvoja

Kaikki hääpäivistä: lahjaideoita ja neuvoja

1 vuosi: Paperihäät 

Kun avioliitto täyttää vuoden, paperihäitä tulisi juhlia. Päivä saa nimensä kiiltävän paperin merkityksestä. Lehti kertoo, että pariskunnan tarina alkaa nyt kiiltävältä paperilta ja että elämä on varastossa. Lahjaideoita tälle hääpäivälle voidaan kirjoittaa käsin lahjakortteihin CHANTI:n korulle - ilmeisesti paperille kirjoitettuna.  

2 vuotta: Puuvillahäät 

Puuvillahäitä juhlitaan häiden toisena vuosipäivänä. Vaikka parilla ei ole montaa vuotta selässään, sinun ei pitäisi koskaan vähentää rakkauden juhlimista. Monet parit haluavat ostaa puuvillasta valmistettuja lahjoja, kuten vuodevaatteita tai alusvaatteita.  

3 vuotta: Nahkahäät 

Avioliiton kolmantena vuosipäivänä juhlit nahkahäitä. Useimpina hääpäivinä päätät ostaa jotain, joka edustaa sanaa. Tässä tapauksessa nahkaa. Se voi myös olla hyvä tekosyy vaihtaa veistetty kukkaro tai ostaa uusi sohva kotiin, nahassa, hyvin ja huonompaan.  

4 vuotta: Kukkahäät 

Hääpäivä juhlii rakkautta, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlia päivää kuin kukkien kyltissä. Suurin osa kaikista ihmisistä rakastaa saada kukkakimppua, mutta se on niin ärsyttävää, kun kukat kuhtuvat ja kuolevat. Yksi tapa, jolla juhlaa voidaan jatkaa, on ostaa kukkia korujen muodossa. CHANTIssa on meri erilaisia koruja, joissa on kukkia aiheena. Kaikkea suosituista marguerit-koruistamme hienovaraisiin kukka-timanttikorvakoruihin. Löydät laajan valikoiman kukkaisia koruja täältä 

koiranputkea mustana

5 vuotta: Puiset häät 

Monille puu symboloi heidän rakkauttaan, koska puu samalla tavalla kuin rakkaus kasvaa. Olipa tien päällä mikä tahansa töyssy. Sitä juhlitaan häiden viidentenä vuosipäivänä, kun sinulla on niin sanotut puuhäät. Jos sinulla tai puolisollasi ei ole vihreitä sormia, ja siten et halua istuttaa puuta, voidaan mennä vaihtoehtoinen polku kauniilla korulla. Mikään ei ole parempaa kuin elämän puu, joka voi symboloida elinikäistä avioliittoa. Täältä löytyy hopea- ja kultakoruja, joissa on elämän puu  

6 vuotta: Sokerihäät 

Kuudennen vuosipäivän kuudentena vuosipäivänä juhlitaan sokerihäitä. Tätä päivää juhlitaan makean hampaan merkiksi, kaikella, mitä sokerisydän haluaa. Häälahja kumppanillesi voi olla laatikko herkullisia suklaata tai muita makeisia hänen makuunsa.  

7 vuotta: Villahäät 

Uskotaan, että seitsemän vuoden kuluttua avioliittokriisi iskee. Toinen syy, miksi on tärkeää muistaa miellyttää toisiaan. Voi kuitenkin olla rajoitettua, kuinka luova voit olla villarinteen kanssa. Aivan kuten puuvillahäissä, voit ostaa jotain herkullista materiaalista. Kuin hienoja vaatteita.  

Ikä 8: Pronssihäät 

8-vuotishääpäivänä vietetään pronssihäitä, mikä tarkoittaa, että niin sanottu seitsemän vuoden kriisi on ohi. Täällä monet päättävät hemmotella kumppaniaan henkilökohtaisella pronssilla. Sitä voi kuitenkin olla vaikea löytää, koska pronssia ei käytetä paljon kauemmin. Pronssihäät voivat siis olla myös hyvä tilaisuus yllättää osuutesi herkullisella aterialla, korulla tai vastaavaa.  

panzer koruja

Ikä 9: Pajuhäät 

Juhlistaaksesi yhdeksättä avioliittovuotta sinä ja kumppanisi voitte nauttia päivästä puutarhassa tai läheisessä puistossa, jossa on kori, joka on täynnä kaikkea, mitä sydämesi haluavat. Jos kori on valmistettu punotusta nuolesta, se sopii täydellisesti päivän henkeen. Jos leikkaustasi hemmotellaan edelleen, voit yllättää hänet korulla. Katso upea valikoimamme täältä.  

10 vuotta: Tinahäät 

Ensimmäistä vuosikymmentä aviomiehinä juhlitaan 20-vuotishäissä. Tämä hääpäivä on täynnä hienoja lahjaideoita leikatulle. Voit esimerkiksi tilata rakastettavan valokuvan vahvassa tinakehyksessä, jotta hääpäivä pidetään yllä tällä valokuvalla muistona.  

11 vuotta: Teräshäät 

11 vuoden jälkeen avioliitto on saavuttanut teräshäät. Juhlitaan, että 11 vuoden ajan sinua on terästetty yhdessä paremman puoliskosi kanssa. Tässä on hyvien lahjavaihtoehtojen meri. Esimerkiksi lahja, josta molemmat osapuolet voivat hyötyä, kuten uusi veitsi keittiövälinekokoelmaasi.  

12 vuotta: Silkkihäät 

12 vuotta puolisoina tulisi juhlia yhtä paljon tyylillä kuin muita hääpäiviä. Täällä voit juhlia silkkihäitä. Ei ole vaikea löytää silkkilahjoja - mahdollisuudet ovat rajattomat. Ilmeinen asia olisi, jos osuutesi on nainen, ostaa joko alusvaatteita tai yöasuja silkillä. Jos se on mies, joka on yllättynyt ja hemmoteltu, uusi paita tai solmio silkkiä on täydellinen idea lahjalle.   

nimi kaulakoru

12,5 vuotta: Kuparihäät 

Hopeahäiden puoliväliä leimaavat kuparihäät. Tätä juhlapäivää pidetään epävirallisena, ja monet asiat tehdään puoliksi. Esimerkiksi pariskunnan etuovella on perinne tehdä puoli kunnialajia . Lahjaideat tälle päivälle voivat olla mitä tahansa kuparista valmistettua. Koska päivää pidetään kuitenkin epävirallisena, voit tehdä siitä muodollisen ja erityisen yllättämällä kumppanisi henkilökohtaisella korulla, joka merkitsee tätä päivää, päivääsi. Koska sydän on rakkauden symboli, voit löytää sydämenaiheen, joka symboloi rakkautta välillänne ja juhlistaa tätä juhlapäivää. Voit nähdä laajan valikoiman sydänaiheisia koruja täältä 

13 vuotta: Pitsi häät 

Kaikkia hääpäiviä tulisi juhlia, ja tietysti myös 13-vuotispäivää. Täällä juhlitaan pitsihäitä. Knipling on nykyään harvemmin nähty käsityö, ja siksi voi olla vaikea löytää lahjaa 13 vuoden yhdessä viemiseen. Mutta älä huoli, on vielä paljon työtä, jonka avulla voit ostaa pottilohkon tai jotain.  

14 vuotta: Norsunluuhäät 

Tonttuluuhäät ovat neljästoista vuosi elämäsi parhaasta päivästä, nimittäin häistäsi. Norsunluuhäissä sinun on oltava luova lahjasi kanssa, koska norsunluuta ei ole mahdollista käydä laillisesti. On kuitenkin monia vaihtoehtoisia vaihtoehtoja. Lähin, jonka voimme saada jotain, joka nojaa esimerkiksi nimeen, on kaunis kultaiset korut, joissa on norsunluun helmi. Korut ovat päivän symboli. Voit nähdä norsunluun helmikoruvalikoimamme täältä.   

15 vuotta: Kristallihäät 

15 vuoden avioliiton jälkeen kristallihäitä voidaan juhlia. Tänä juhlapäivänä on selvää ilahduttaa kumppaniasi kristallikorutilla. Yksi veto on nämä kullatut korvakorut, joissa on kauneimmat vihreät kiteet. Vihreä on toivon väri, ja nämä korvakorut voivat siksi symboloida avioliittosi tasapainoa ja harmoniaa. Korvakoruja on useita värejä, ja verkkosivustollamme näet laajan valikoiman kauniita kristallikoruja. Löydät vihreät korvakorut ja paljon muuta täältä. 

sormus ja kaulakoru

Ikä 16: Kuun häät 

Kuun häitä juhlitaan 15 vuoden avioliiton jälkeen hänen kumppaninsa kanssa. Kuuhäät ovat tilaisuutesi olla luovia kauniin korun kanssa elämäsi rakkaudesta. Koruille on useita vaihtoehtoja, jotka antavat tilaisuudelle oikean ilmeen. Kuukivi on jalokivesi, jota voidaan käyttää sekä jokapäiväiseen että juhlimiseen. Jalokiven kanssa meillä on kaikkea renkaista, kaulakoruista ja riipuksista, osto riippuu vain siitä, mihin uskallat mennä. Napauta tätä nähdäksesi valikoimamme kuukivikoruja.  

Ikä 17: Ametistiset häät 

Häidenne 17-vuotispäivää kutsutaan ametistahäiksi. Mikään ei huuda rakkautta enemmän kuin kaunis koru. Voi olla vaikea löytää juuri oikeaa korua miehellesi tai vaimollesi, mutta seitsemäntenätoista vuosipäivänä on selvää löytää koru, jossa on ametistikivi. Ametisti tunnetaan kauniista violetista väristään, ja siksi se on hyvä tilaisuus saada väriä korukokoelmaan. Ametistisella teoksella on hyvin erityinen merkitys, ja se on ikuinen muisto tälle hääpäivälle. Katso ametististen korujen laatuvalikoimamme täältä 

Ikä 18: Marguerit häät  

Marguerite on tyylikäs kukka korulle. 18 vuoden kuluttua olet päässyt marguerit-häihin, eikä mikään ole selvempää kuin koru toisessa kädessä ja kukkakimppu päivänkakkaroita toisessa kädessä. Kukat ja korut tuovat suurta iloa useimmille ihmisille. Marguerits-korut ovat olleet suosittu ja haluttu koru jo vuosia, ja siksi niitä on saatavana monissa muodoissa. Marguerits-koruja on saatavana sekä valkoisella että mustalla kukalla, hopeana ja kultana, ja sitä voi saada jopa sarjoina. Voiko se olla paljon helpompaa? Löydät valtavan valikoiman marguerits-koruja eri hintamajoille täältä 

19 vuotta: Kranaattihäät 

Tämä hääpäivä on ilmeinen tekosyy antaa mukava koru leikkauksellesi, koska kranaatit voivat olla erittäin kauniita. Kranaatin merkitys liittyy elämän perusenergiaasi. Kranaatti on rakkauskristalli, joka vahvistaa suhdetta, ja siksi se on ihanteellinen tähän päivään. CHANTIlla on kranaattikoruja monissa hintaluokassa ja tyyleissä, ja siksi jokaiselle löytyy jotain. Olemme nimenneet suosikkimme, kuten alla nähdään. Voit tutustua kranaattikoruja täältä. 

sydän riipus

 20 vuotta: Posliinihäät 

Vain mielikuvitus asettaa rajoituksia lahjalle tänä vuonna - ja tietysti lompakolle. 20 vuoden jälkeen juhlit posliinihäitä. Posliini on samalla tavalla kuin avioliitto, jotain haurasta hoideltava. Kuten sanoin, posliinilahjoihin on monia vaihtoehtoja. Naiselle on selvää löytää mukava posliinimaljakko tai uusi kehysten kokoamiseen. Miehelle se on kuitenkin hieman vaikeampaa, mutta ei lainkaan mahdotonta. Lahjan idea voi olla posliini parranajosarja, joka on sekä huomaavainen että hyödyllinen lahja. 

Ikä 21: Turkoosi häät 

Oletko ollut naimisissa 21 vuotta ja yrität vain löytää lahjan vaimollesi? Hääpäivänä 21 vuoden jälkeen juhlitaan turkoosi häitä. Turkoosin lahjan löytäminen  voi heti kuulostaa vaikealta tehtävältä. Se on kuitenkin kaukana siitä. Turkoosi ei ole vain värin nimi, vaan myös kauniin jalokiven nimi. Koruissa käytetty jalokivi. Siksi se on täydellinen tilaisuus antaa raitista ilmaa rakkaasi korukokoelmalle, mikä vaikuttaa myönteisesti mihin tahansa asuun. CHANTI:lla meillä on erilaisia koruja turkoosilla jalokivellä, katso valikoimamme täältä 

22 vuotta: Allianssin häät 

22 sekunnin hääpäivää kutsutaan liittohäiksi. On olemassa "liittosormus". Liittosormus eli "rakkaussormus", kuten sitä kutsutaan, symboloi kahden ihmisen välistä rakkautta. Se on tyypillisesti vaimo, joka käyttää liittosormusta, ja monet aviomiehet antavat tämän lahjan avioliiton varhaisessa vaiheessa lisäämällä kiviä kehään erityisissä vuosipäivissä. Liitto seuraa ja juhlii pariskunnan avioliittoa vuodesta toiseen. Jos kumppanillasi on jo liittosormus, suosittelemme lisäämään kauniin kiven tämän hääpäivän kunniaksi. Jos ei, suosittelemme liittosormuksen antamista, koska sormus on rakkauden symboli välillänne. CHANTIlla on laaja valikoima allianssirenkaita, joita voit tarkastella tarkemmin täällä. 

double
double

Ikä 23: Tulppaanihäät 

Tulppaanihäitä juhlitaan 23. Tulppaaneilla voi olla eri värejä, joilla on myös erilaiset merkitykset. Kukkien maailmassa punainen tulppaani on rakkauden julistus, kun taas keltainen on toivottoman rakkauden symboli. Täällä on idea ilmaista suuri rakkautensa elämänkumppaniinsa punaisten tulppaanien kimpulla. Jos kukat eivät pidä paikkaansa, koru on tie monien naisten sydämeen.  

Ikä 24: Karat-häät 

24 vuoden avioliiton jälkeen on aika juhlia karat-häitä. Karat on perusmerkitykseen termi kullan puhtaudelle. Tätä hääpäivää pitäisi siksi juhlia kullan merkiksi. CHANTIlla on laaja valikoima kultakoruja kaikissa sävyissä ja kaikissa hintahaaroissa. Voit nähdä suuren valikoiman kultakoruja sekä hänelle että hänelle täällä.  

25 vuotta: Hopeahäät 

Hopeahäät ovat yksi yleisimmistä hääpäivistä. Vaikka monet päättävät olla juhlimatta hääpäiviä, kuten turkoosi häitä, monet päättävät juhlia tätä päivää. Päivä on hyvin erityinen, koska se on kunnianosoitus 25 vuotta kestäneelle avioliitolle. Monet juhlivat usein ystäviä ja perhettä kunniaurheilulla ja laululla. Hopeinen hääperinne muistuttaa monin tavoin kuparihäitä, mutta kunnialaji on pikemminkin kokonainen kuin puoli. Se sopii itseensä, mitä olisi selvää antaa: hopeakoruja. Löytäsi lahjan, kuten hääpäivän, on oltava hyvin erityinen, koska se on päivä, jonka muistat loppuelämäsi ajan. Joten miksi et antaisi sille koko kättäsi? Hopeinen sormus, jossa on kaunis jalokivi, on tie eteenpäin. Minne haluat korut sydämen muotoon tai yksinkertaiseen klassiseen sormukseen. Meillä CHANTI: lla on valtava valikoima renkaita, jotka näkyvät täällä 

30 vuotta: Helmihäät 

Helmirinta ei ole niin laajalle levinnyt, koska sitä varjostavat useimmiten hopeahäät, jotka sijaitsevat 5 vuotta aiemmin. Jos haluat vielä hemmotella elämänkumppaniasi, helmikorut ovat ilmeinen lahjaidea. Helmi symboloi kauneutta, ja ne koristavat jokaisen omistajan. CHANTI on laaja valikoima helmikoruja, joten löydät varmasti juuri oikean korun leikkauksellesi. Katso kaunis helmikoruvalikoimamme täältä. 

helmi korvakorut

Ikä 35: Korallihäät 

35 vuoden jälkeen jokaisen hääpäivän juhliminen voi tuntua väkivaltaiselta, mutta kuka sanoo, että sitä on vain liioiteltava joka kerta? Jotta suhteen kipinä ja ilo pysyvät käynnissä, pienimmilläkin eleillä voi olla suuri vaikutus. Päällisin puolin et voi mennä katsomaan koralleja, mutta voit tuoda ne kotiin. Esimerkki tästä voi olla hieno koru, kuten pari viistottuja vaaleanpunaisia korallikorvakoruja ID Fineltä. Tällä tavoin korut vaikuttavat päivään. Hääpäivälahjojen ei aina tarvitse maksaa maalaistaloa. Nämä korvakorut maksavat vain 199 Tanskan kruunua ja ovat laadukkaita. Etsi korvakorut täältä 

40 vuotta: Ruby häät 

40 vuotta on monta vuotta olla hänen kumppaninsa kanssa, eikä vähiten naimisissa. Rubiinihäät eivät ole yksi hääpäivistä, joita useimmat ihmiset päättävät juhlia. Päivä on kuitenkin melko erityinen, koska se on yksi suurista pyöreistä hääpäivistä kahden oudon hääpäivän välillä, nimittäin hopea- ja kultahäät. Aikana, jolloin monet eroavat, 40-vuotinen rakkaustarina kannattaa juhlia. Naisyleisölle lahja on ilmeinen: rubiinikorut. Kaikilla hyllyillä on vapaa valinta rubiinikoruja koskevien osalta. Suosittu valinta on yksinkertainen kulta- tai hopeaketju, jossa on yhtä sopiva rubiiniriipus. Jos haluat antaa sormuksen tai pari tyylikästä korvakorua, se on myös mahdollista. Katso laaja rubiinikoruvalikoimamme täältä.   

45 vuotta: Safiirihäät 

Safiiririnta on nimetty safiirin mukaan, joka on kaunis sininen jalokivi. Koru, jossa on safiiri tai yksinkertaisesti kaunis safiiri sininen väri, on täydellinen lahjaidea tähän juhlapäivään. Safiiri koruja on saatavana kaikissa hintarissa, ja koruja on saatavana sekä kultana että hopeana. Siksi on runsaasti mahdollisuuksia löytää täydellinen häälahja suoraan leikattuun makuun. Yksi veto on nämä pisarakorvakorut 9 karaattikullassa. Katso korvakorut ja loput safiirikoruja valikoimastamme täältä. 

50 vuotta: Kultaiset häät 

Me kaikki tiedämme tämän hääpäivän. 50 vuoden yhdessäolon jälkeen kultaisia häitä juhlitaan vihdoin. Perinteessä pariskunnan ystävät ja perhe kokoontuvat tekemään kunniaurheilua. Monet parit päättävät järjestää suuret juhlat tai kokoontumisen niille, jotka ovat lähimpänä kunnioittaa rakkauden vuosia, mutta ei ole erityisiä sääntöjä siitä, miten päivää tulisi juhlia. Tyypillinen lahja tälle päivälle on kultakorut sekä onnekkaalle aviomiehelle että vaimolle. Siellä on kultakorujen meri, josta voi tulla erityisen päivän symboli. Kultakoruja sekä hänelle  että hänelle löytyy valikoimastamme.  

doubledouble

Ikä 55: Emerald Wedding 

55 vuoden avioliiton jälkeen smaragdihäitä juhlitaan. Smaragdi on vihreä jalokivi, jonka uskotaan suojelevan rakkauselämää. Siksi se on täydellinen rakkauden juhlintaan. Ilmeinen lahjaidea tälle päivälle on tietysti antaa koru, jossa on smaragdi. Se voi olla korvakoruja, kaulakoruja, renkaita tai mitä tahansa muuta. Koruja on saatavana monissa muodoissa ja hintaluokassa, joihin voit tutustua tarkemmin täällä.  

60 vuotta: Timanttihäät 

Timanttihäät ovat 60 vuotta naimisissa, mikä on suuri tapahtuma. Jos olet ollut naimisissa 60 vuotta, olet avioparina nähnyt maailman muuttuvan ja kehittyvän. Tämä on itsessään suuri saavutus, jota monet päättävät juhlia kokoontumalla. Pariskunta saa onnittelut maan hallitsijalta, joka joillekin on lahja itsessään. Jos haluat tehdä päivästä vieläkin erikoisemman, korulahja on ilmeinen. Korut voivat kestää monta vuotta, ja ne ovat siten tapa ylläpitää timanttihäiden muistoa. Timanttikoruja on monia muotoja ja värejä, joten jokaiselle löytyy jotain. Voit nähdä laajan valikoiman timanttikoruja täältä. 

Ikä 65: Kruunun timanttihäät 

Suurin osa väestöstä ei saa kokea kruunun timanttihäitä, joten näin pitkälle pääseminen avioliitossa on saavutus sinänsä. Kruunun timanttihäitä juhlitaan 65 vuoden jälkeen. Itse hääpäivän saavuttaminen on harvinaisuus, mikä tarkoittaa, että sitä tulisi juhlia suuressa mittakaavassa. Tänä hääpäivänä ei ole erityisiä perinteitä, eikä mikään perinne tarkoita, ettei rajoituksia ole. Timanttia voi verrata avioliittoon, koska se symboloi rakkautta ja uskollisuutta. Kaksi tekijää, jotka ovat välttämättömiä avioliitossa olemiseksi niin monta vuotta. Sanojen käyttäminen voi olla vaikeaa näyttää kumppanillesi, kuinka paljon ne merkitsevät. Siksi voi usein olla helpompi näyttää rakastavalla eleellä. Se voi olla esimerkiksi timanttikoruja, jotka symboloivat avioliittoa, tai romanttinen matka illalliselle.  

kultaiset korvakorut

70 vuotta: Rautahäät 

On erikoista pitää toisiamme 70 vuotta. Vaikka avioliiton iloa on todennäköisesti juhlittu monien kautta, rautahäiden ei pitäisi olla poikkeus. Ei ole tarvetta ostaa kalliita tai löytää aikaa vieviä lahjoja, koska loppujen lopuksi ajatus on tärkeä. Hääpäiviä juhlittaessa useimmat ihmiset yrittävät ostaa jotain, joka nojaa hääpäivän nimeen, tässä tapauksessa rautaan. Yllätä miehesi tai vaimosi rautahahmolla kotiin tai uusilla puutarhanhoitolaitteilla.  

Ikä 75: Kruununjalokivien häät 

75 vuoden avioliiton jälkeen voi hyvinkin käydä niin, että lahjaideat loppuvat. Onneksi tähän on suhteellisen helppo ratkaisu. Koru on ajaton lahja, jota voidaan käyttää kaikkiin juhliin ja joka voidaan helposti mukauttaa vastaanottajalle. Siksi suosittelemme, että asetumme verkkosivustollemme löytääksesi juuri oikean lahjan hänelle. 

Ikä 80: Tammihäät 

Tammen häitä on hyvin vähän, ja näin on todennäköisesti myös tulevaisuudessa, koska ihmisillä on kasvava taipumus mennä naimisiin myöhemmin ja myöhemmin. Tämä päivä edellyttää, että olet ollut naimisissa puolisosi kanssa täydet 80 vuotta. Se tekee tammihäistä jotain hyvin erityisiä. Tammi symboloi kestävyyttä ja jotain horjumatonta. Lisäksi tammet voivat kasvaa hyvin vanhoiksi, mikä sopii hyvin moniin vuosiin, jotka on oltava naimisissa päästäkseen tähän päivään. Päivän tulisi jatkua jotain erittäin tärkeää, kuten koru, joka voi jatkua sukupolvien ajan. CHANTIlla on monia erilaisia muunnelmia elämän puukoruista. Jos haluat korujen olevan erityisen henkilökohtaisia, voit kaivertaa nimesi koruun. Katso upea valikoimamme täältä.   

Kultasormus

90 vuotta: Graniittihäät 

Tietääksemme avioliitto on vain kerran historiassa täyttänyt 90 vuotta. Jos aviopari on kokoontunut tänä vuosipäivänä, he inspiroivat kaikkia muita pariskuntia. Koska sitä ei ole nähty monta kertaa historiassa, tähän hääpäivään ei liity erityisiä perinteitä. Yksi ehdotus juhlia voisi olla perheen ja ystävien kokoaminen juhlimaan paria. Ehkä juhlaa voidaan jatkaa ottamalla valokuvia ja vertaamalla niitä muiden hääpäivien valokuviin, jotta pari voi muistaa monet, onnelliset vuodet yhdessä. 

 

Toivomme, että olet nauttinut lukemisesta lahjaoppaassamme kaikkien hääpäivien parhaan mahdollisen juhlan kunniaksi. Voit nähdä kaikki lahjaideat täältä. 

Tarkista uusimmat postauksemme!