CHANTI Blog

Korut kaiverruksella

Korut kaiverruksella

6.4.2022

Puuttuuko sinulta henkilökohtainen lahja tai oman ainutlaatuisen tyylisi viimeinen elementti? – sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Lue alla ja saat paljon inspiraatiota koruihin kaiverruksella. 

 

Jatka lukemistaKorut kaiverruksella
Nikkeli koruissa

Nikkeli koruissa

6.4.2022

Nikkeli on hopeanhohtoinen, kiiltävä siirtymämetalli, jota käytetään monissa koruissa metallin värin säilyttämiseksi. Lue alta lisää nikkelin ja nikkelin toiminnasta koruissa.

Jatka lukemistaNikkeli koruissa
Vihkisormukset

Vihkisormukset

6.4.2022

Oikeiden vihkisormusten löytäminen voi olla vaikeaa. Kaikki metalleista, jalokivistä ja ilmaisuista on otettava huomioon. Tämä opas vie sinut askeleen lähemmäksi oikean hääsormuksen löytämistä, jotka sopivat sinulle täydellisesti. 

 

Jatka lukemistaVihkisormukset
Yhdistä korvakorut

Yhdistä korvakorut

6.4.2022

Nappikuulokkeiden muotoiluun on monia eri tapoja. Suosittu trendi on yhdistää erilaisia korvakoruja. Joku suosii vanteita, toiset ovat korvanappien seuraajia ja jotkut jotain täysin kolmatta. Yhdistämällä korvakorut ei ole rajoituksia. 

Jatka lukemistaYhdistä korvakorut
Kannattaa tietää hopeasta

Kannattaa tietää hopeasta

6.4.2022

Hopeakorut eivät koskaan mene pois muodista, ja ne voivat piristää mitä tahansa asua yksinkertaisuudellaan. Olemme koonneet paljon faktoja, jotta saat vastaukset kysymyksiisi hopeakoruista.

Jatka lukemistaKannattaa tietää hopeasta
Kannattaa tietää kullasta

Kannattaa tietää kullasta

31.3.2022

Kultakorut eivät koskaan mene pois muodista ja ne voivat piristää mitä tahansa asua yksinkertaisuudellaan. Olemme koonneet paljon faktoja, jotta voit saada vastauksia kultakoruja koskeviin kysymyksiisi.

Jatka lukemistaKannattaa tietää kullasta
Postimerkkejä

Postimerkkejä

31.3.2022

Jotta korua voitaisiin myydä metallina kulta, hopea, platina tai palladium, on annettu tarkat säännöt siitä, kuinka monta metallia korun tulee sisältää, jotta se saa leiman. 

Jatka lukemistaPostimerkkejä
Timanttitodistus

Timanttitodistus

30.3.2022

Jos haluat tietää enemmän siitä, mitä timanttitodistus on ja miksi se tulee timanttikorusi mukana, voit lukea täältä.

Jatka lukemistaTimanttitodistus
Korujen kääre

Korujen kääre

30.3.2022

Me kaikki tiedämme, että paras lahja tulee pienimmästä laatikosta. Lue lisää kaikista Chantin lahjalaatikoista ja kääreistä alta, jotta saat lisätietoja siitä, mitä kappaleesi tulee sisään. 

Jatka lukemistaKorujen kääre
Trendit kihlasormusten kanssa

Trendit kihlasormusten kanssa

30.3.2022

Oikeiden kihlasormusten löytäminen voi olla vaikeaa. Kaikki metalleista, jalokivistä ja ilmaisuista on otettava huomioon. Tämä opas vie sinut askeleen lähemmäksi täydellisen sinulle sopivien kihlasormusten löytämistä.

Jatka lukemistaTrendit kihlasormusten kanssa
Korujen säilytys

Korujen säilytys

30.3.2022

Korut kannattaa säilyttää oikein, jotta ne säilyttävät kauniin ilmeensä. Alta voit lukea lisää kuinka säilytät korujasi parhaiten.

Jatka lukemistaKorujen säilytys
Kullatuista ja kullatuista koruista

Kullatuista ja kullatuista koruista

29.3.2022

Kulta on useiden vuosisatojen ajan tunnustettu jalometalliksi. Historiallisesti kulta on ilmaissut valtaa, vaurautta ja glamouria – ja on edelleen.  

Jatka lukemistaKullatuista ja kullatuista koruista

Items 37 to 48 of 60 total

Näytä per sivu